Saját honlapot kaptak Európa legjobb egyedileg épített CB1000R modelljei

2020. május 6.

  • Az új Honda Customs honlapon Európa 12 legjobb épített, azaz custom CB1000R-je mutatkozik be
  • A modern felület lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy rangsorolják a gépeket és a különféle közösségi oldalakon megosszák listájukat
  • A motorokról készült fotók háttérképként is letölthetők asztali számítógépre vagy mobiltelefonra
  • A látogatók öt nyelv közül választhatnak

A Neo Sports Café modellcsalád zászlóshajójaként ismert Honda CB1000R-t Európa-szerte szívesen választják alapként a motorépítők, ezért a márka úgy határozott, hogy saját honlapot hoz létre az egyedi CB1000R-eknek, amelyeket a biarritzi Wheel & Waves fesztiválon tekinthetett meg elsőként a nagyközönség. A 12 különlegesség – „fogd és vidd” módszerrel – szabadon rangsorolható a felületen, a felhasználók pedig megoszthatják saját listájukat a Facebook™, a Twitter™ és a WhatsApp™ közösségével.

A www.hondacustoms.com címen megtekinthető alkotások között számos különlegesség van, ilyen például az Africa Twin által inspirált CRF1000 Africa Four, a magával ragadó Monkey Kong és a Freddie Spencer klasszikus CB-it idéző Alfredo. Legyen szó bármelyikről, megéri alaposan szemügyre venni a részleteket, mert minden összetevőt tökélyre csiszoltak az alkotók.

A Honda Customs honlap angol, francia, német, olasz és spanyol nyelven egyaránt elérhető, a kedvencek képei pedig – PC-s és telefonos – háttérképként is letölthetőek.