A Honda Motor Europe büszkén mutatja be az európai márkakereskedők által épített tíz legszebb CB650R-t

2021. július 8.

  • Eredetileg a Wheels & Waves fesztiválon, Biarritzban zajlott volna a bemutató
  • Mind a tíz épített motor megtekinthető a www.hondacustoms.com honlapon  
  • Az oldalra látogatók kiválaszthatják kedvencüket, egyben megoszthatják a képeket a közösségi médiában
  • Ingyenesen letölthető a választott a motorkerékpár fotója, mely háttérképként használható mobiltelefonon és asztali számítógépen
  • Hat különböző nyelven elérhető az oldal

Az eredeti tervek szerint idén nyáron, június 30. és július 4. között mutatta volna be a Honda az európai márkakereskedők által épített, legszebb CB650R-eket a Biarritzban zajló Wheels & Waves fesztiválon. A vállalat felhívására megannyi lelkes motorépítő nevezett a versenyre Franciaországból, Portugáliából, illetve Spanyolországból.

Annak dacára, hogy a rendezvény elmaradt, a Honda szerette volna megmutatni az európai motorosoknak, hogy milyen csodálatos ötleteket valósítottak meg a márkakereskedők. Ezért feltöltötte az épített motorok képeit honlapjára (www.hondacustoms.com), ahol a látogatók szavazhatnak az általuk legszebbnek ítélt gépre.

Az oldalon látható járművek igazán különleges sztorikat mesélnek el. Van amelyik egy tűzvész után újra megnyitó márkakereskedés történetét eleveníti fel, másik az 1969-es CB750 „K0”-t juttatja eszünkbe és készült átirat a francia endurance-versenyzők tiszteletére is.

Miként említettük, a honlap angol, francia, német, olasz, portugál és spanyol nyelven is olvasható. Miután a látogatók szavaztak kedvencükre, nyomban letölthetik nagy felbontású fotóját háttérképnek számítógépükre, mobiljukra, valamint megoszthatják azt a közösségi médiában. A szavazás célja, hogy kiderüljön, melyik európai kereskedőé lesz a legszebb CB650R-t építőnek járó cím.