Ez csak egy út.


Az út. Egy hely, ahol az álmok valóra válnak. Ha két keréken indul útnak, garantáltan új ismerősökkel, kedvenc helyekkel és nagyszerű élményekkel gazdagodik majd. Akár az adrenalinért, kalandvágyból vagy szórakozásból motorozik, akár egyszerűen csak azért, hogy eljusson a munkahelyére, mi ott leszünk Önnel az úton. A Hondája nyergében mindig otthon érezheti magát.

Just a road brand campaign no rider
CMX1100 Rebel with pillion riding into the sunset

Nincs jobb, mint meghúzni a gázkart, és érezni a gyorsulás varázslatos erejét. Az embert ilyenkor elfogja a szabadság és a függetlenség hamisítatlan hangulata. Így lehet a lehető legjobban kiélvezni az életet – úgy, ahogy nekünk tetszik.

Ha felül egy Honda motorra, életre szóló utazás veszi kezdetét, amelynek során olyan helyekre juthat el, amelyek eddig meg sem fordultak a fejében. A CB650R merész és agresszív, a Transalp új távlatokat nyit, az Africa Twin pedig a leghosszabb utakon is hűen szolgál – nálunk garantáltan megtalálja az ideális társat.

Lépjen be egy motoros csoportba, vagy járja magányos hétvégi motorosként az utakat! Motorozzon a barátaival, ugorjon ki egy jó kávéra vasárnap reggel, rója a köröket a versenypályán, vagy szeljen át egész földrészeket. Nem számít, mit és miért tesz: ha csatlakozik a Honda közösségéhez, egy támogató és befogadó hálózatba nyerhet bebocsátást. Olyan emberek közé, akik őszintén rajonganak a motorozásért. 

CB650R and Transalp static with riders

A Honda hisz abban, hogy a motorkerékpár nem pusztán egy közlekedési eszköz, és jóval több, mint egy gép. A motorunk az egyéniségünk kiterjesztése, az önkifejezésünk és az összetartozásunk szimbóluma. A Honda szárnyas emblémája mindannyiunk számára a szabadságot jelképezi, és mindenki, aki felül egy ilyen motorra, büszkén vallhatja, hogy a családunkhoz tartozik. 

A Honda működésünk első éveitől kezdve szenvedélyes motorosokra építette fel közösségét. Azokra, akik felismerték, hogy a Honda elkötelezett a két keréken felfedezhető szabadság iránt. Sokukból úttörő motorversenyző vált. Az idő múlásával közösségünk gyarapodott és fejlődött, de mindig hű maradt a gyökereihez. 

Transalp dynamic shot with rider

Ma világszerte találkozhat a motorosainkkal, akiket kulturális és más különbségeik ellenére mégis összefűz valami. Közösségünk tagjait ugyanaz a cél hajtja: hogy találkozzunk az úton és az életben, és olyan történeteket osszunk meg, amelyek hallatán nagyot dobban a szívünk. Ez a Honda útja.  

Motoros közösségünk a büszkeség és az inspiráció forrása számunkra. Megmutatja, milyen nagy értéket képviselhet a motorozás – segíthet kapcsolatot teremteni másokkal, és érdemi módon felfedezni a világot. Ön nélkül ez csak egy út.

2023-as Honda motorkerékpárok