CRF1100L AFRICA TWIN

A LEGKEMÉNYEBB KALANDOK EDZETTÉK

Honda Africa Twin, háromnegyedes, jobbról elölről készült felvétel, egy tiszta motor a homokban
Honda Africa Twin, háromnegyedes, jobbról elölről készült felvétel, egy tiszta motor a homokban

A SIVATAGBAN SZÜLETETT.
MINDENHOL HELYTÁLL.

Itt az idő! Ideje szárnyalni! Váljon szabaddá, érezze ahogy az abroncsok kapaszkodnak a homokban, megtapadnak és kihúzzák amikor csak szüksége van rá. A motorkerékpár egy eszköz, az Ön eszköze. Egy eszköz, amellyel vezetés közben eggyé válik. Ez az Africa Twin. A megszámlálhatatlan kilométerek tüzében edződött. Hogy társ legyen egy életre.

MESTERIEN MEGKOMPONÁLT KÉTHENGERES ZENE.

Húzza meg a gázkart és élvezze az Africa Twin 2 az 1-ben kipufogójának lelkesítő hangját. Most már készen áll (a legjobb élmény érdekében fejhallgatón keresztül hallgassa).

Görgetés

A RÉSZLETEK FONTOSAK

Vegye közelebbről szemügyre azokat az egyedi tulajdonságokat, amelyek különlegessé teszik az Africa Twint.

TELJESEN TEREPRE TERVEZVE

A váz, az idomzat és az üléspozíció együttesen biztosítja, hogy terepen is tökéletesen irányítható legyen.

Mivel a terepmotorozáskor az irányíthatóság mindenek felett áll. A könnyebb váz, az alumíniumból készült CRF450R-stílusú lengőkarok és a csavarokkal rögzített hátsó alumínium segédváz illeszkedik az állítható, hosszú rugóutas Showa első villákhoz és hátsó felfüggesztéshez. Az üléspozíciót is optimalizáltuk annak érdekében, hogy a magasabbra helyezett kormányrúd és a keskenyebb ülés révén ülve és állva is könnyen kezelhető legyen a motorkerékpár. A ralistílusú oldalidomok és a szélvédő kecses, kompakt egységet alkotnak. A kettős, LED, automata DLR-technológiával ellátott fényszórók éles és egyenletes nappali láthatóságot biztosítanak.

Honda Africa Twin, háromnegyedes, jobbról elölről készült felvétel sivatagi környezetben egykerekezés közben

MODERN TECHNOLÓGIA A HATÁROK FESZEGETÉSÉ-RE

Ön szereti a kihívásokat. Ahogy mi is.

A lehetőségek igazi mércéje. Építettünk egy Africa Twint, hogy feszegessük a határainkat. A motor könyörtelen közepes fordulatszám-tartományú nyomatéka azonnali, egységes vezetési élményt biztosít, amikor gázt ad, amikor pedig elér a felső tartományhoz, igazi adrenalinfröccsben lesz része. Az öblös hangú, versenymotorokhoz illő kipufogó pedig rendkívül hatékony gázcserét tesz lehetővé.

IMU vezérlés

A hattengelyes gyorsulásérzékelő (IMU) folyamatosan figyeli a motorkerékpár mozgását, így a Honda Állítható Nyomatékszabályozó (HSTC), az egykerekezés-gátló és a motorfék mindig az optimális tartományban működnek, mind az előre beállított-, mind a kettő személyre szabható vezetési módban. A kanyar ABS még nagyobb biztonságot biztosít az országúton, de emellett rendelkezik egy off-road beállítással is, valamint a hátsó kerék ABS-e ki is kapcsolható.

Honda Africa Twin, háromnegyedes, balról elölről készült felvétel homokban motorozva
Honda-Africa Twin, stúdióban készült felvétel a vezető szemszögéből

Okos mozdulatok

A motorozás során egy 6,5 hüvelykes TFT érintőképernyő szolgáltat információkat a motoros számára, aminek része az Apple CarPlay® és a Bluetooth csatlakozási lehetőség is. A dupla kuplungos automata váltó (DCT) manuális és automata sebességváltást is lehetővé tesz, valamint a terepen a még közvetlenebb vezetés érdekében G-kapcsolási beállítással is rendelkezik.

Honda-Africa Twin, közelkép a TFT-kijelzőről

Két különböző Africa Twin modell

Mindkettő készen áll a kalandra. Válassza ki az Ön modelljét, itt.

Honda Africa Twin Adventure Sports jobb oldalról, stúdióban
Honda Africa Twin jobb oldalról, stúdióban

Africa Twin

Africa Twin Adventure Sports

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Mostantól pedig a Honda Motorcycle Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.

Letöltés iOS-re

Letöltés Androidra

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE