Honda Smartphone Voice Control rendszer

A funkciók hangutasítással vagy a kormány bal oldalán elhelyezett, négyirányú kapcsolóval érhetőek el. Az okostelefonja a zsebében, biztonságban maradhat, Ön mégis kapcsolatban maradhat a világgal, ráadásul semmi sem zavarja a motorozás élvezetében.

Honda, Smartphone Voice Control rendszer kijelző

A HONDA ROADSYNC HASZNÁLATA

A Honda RoadSync alkalmazás legújabb verzióját gyerekjáték használni. Amikor felül a Honda Smartphone Voice Control system rendszerével felszerelt Honda motorjára vagy robogójára, Google-fiókja segítségével csatlakoztassa Android 8.0-s (vagy újabb) rendszerű okostelefonját a korábban telepített Honda RoadSync alkalmazáshoz. Az alkalmazás a sisakba szerelt, hangutasításos funkcióval ellátott Bluetooth®-os headsethez is kapcsolódik.

GYORS ÉS EGYSZERŰ BEÁLLÍTÁS

1. Töltse le a Honda RoadSync alkalmazást a Google Play Áruházból, és adja meg a kért hozzáféréseket.

2. Párosítsa a készülékét a Hondával, kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

3. A párosítást és az engedélyezést követően válasszon ki egy Google-fiókot.

Ennyire egyszerű! Kialakította a kapcsolatot, most már használhatja a funkciókat, amelyek mindössze néhány érintéssel kezelhetők. Minden a Bluetooth® révén működik, így nincs szükség kábelekre.

A Honda RoadSync alkalmazás letöltése a Google Play Áruházból

Van még kérdése? 

Olvassa el a gyakori kérdéseket!

Gyors és egyszerű beállítás

Bluetooth®-funkciók

Az elérhető Bluetooth®-funkciók köre a Bluetooth-eszközök szoftveres és hardveres verziójától, az egyéni beállításoktól, a telefonkönyv méretétől, a névjegyek tárolásának módjától, valamint a rendelkezésre álló memóriától függ. Emellett az okostelefon szoftverfrissítései is befolyásolhatják a Bluetooth-funkciókat és a teljesítményt. A Honda nem tudja garantálni, hogy a Bluetooth-eszköz és a motorkerékpár kompatibilis lesz egymással, és egyes piacokon nem minden funkció élvez teljes körű támogatást. A Honda fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül módosítsa az eszközök listáját.