Honda Specifikus Kiegészítők - Jogi nyilatkozat

A Honda specifikus kiegészítők olyan tartozékok, amelyeket nem a Honda, hanem külső harmadik felek fejlesztettek ki, és amelyek célja, hogy kiegészítsék az eredeti tartozékok kínálatát, további személyre szabási lehetőségeket biztosítva. 

Olvassa el figyelmesen a nyilatkozatot, mielőtt Honda specifikus kiegészítőt vásárol. Amennyiben kérdése merül fel, még a vásárlás előtt forduljon bizalommal a Honda márkakereskedőkhöz, akik széleskörű információkkal rendelkeznek a Honda járművekkel, az eredeti Honda tartozékokkal, és a Honda specifikus kiegészítőkkel kapcsolatban egyaránt.

Az egyes Honda specifikus kiegészítők gyártója és forgalmazója az adott kiegészítőhöz mellékelt leírás szerinti garanciát vállalja a termék működésére, teljesítményére és minőségére.

A Honda specifikus kiegészítőket megfelelően, a hatályos jogszabályok és előírások betartása mellett kell rögzíteni vagy felszerelni.

A jármű tulajdonosának/használójának a felelőssége, hogy gondoskodjon a Honda specifikus kiegészítők megfelelő rögzítéséről vagy felszereléséről, és ezzel a jármű biztonságos használatáról, valamint a járműhasználó és mások biztonságáról.

Olvassa el figyelmesen a használati utasításban/leírásban foglaltakat, és tartsa be a rögzítésre/felszerelésre vonatkozó utasításokat.  A rendszeres karbantartási ellenőrzéseken túl mindig vizsgálja meg a járművet, mielőtt elindul vele.

Ha kérdése merül fel a rögzítéssel/felszereléssel kapcsolatban, forduljon ahhoz a márkakereskedőhöz, ahol a Honda specifikus kiegészítőket vásárolta.   

Ha közlekedés közben valamilyen rendellenességet észlel, azonnal álljon meg, és nézesse át a járművet egy márkakereskedésben.

A Honda specifikus kiegészítőket Ön saját felelősségére használja, a termékekért azok gyártója felel, a Honda kizárólag az általa elkövetett gondatlanság vagy mulasztás eseteiért vonható felelősségre. Ez nem befolyásolja az Ön törvényben lefeketett jogait, különösen abban az esetben, ha Ön fogyasztónak minősül.

Az árak ajánlott kiskereskedelmi árak, amelyek tájékoztató jellegűek. A tényleges eladási árat az egyes márkakereskedések határozzák meg.

Az árak nem tartalmazzák a jármű árát, az opcionális alkatrészek felszerelésének díját stb. Ezekért külön kell fizetnie.

A Honda specifikus kiegészítők specifikációi, ára stb. előzetes értesítés nélkül változhatnak. A Honda specifikus kiegészítők kiszállítása időbe telik, és ezeket a termékeket előzetes értesítés nélkül kivezethetjük.

Olvassa el figyelmesen a Honda specifikus kiegészítőkhöz kapott utasításokat, és a járműre való rögzítés/felszerelés során tartsa be az utasításokban leírtakat. Ne szerelje fel olyan helyre a Honda specifikus kiegészítőt, amely nem szerepel a specifikációkban.

A Honda specifikus kiegészítők rögzítéséhez/felszereléséhez speciális műveletekre (például vezetékezésre) lehet szükség. Ha kérdése merül fel, forduljon a márkakereskedőhöz.  

Nem tudjuk garantálni, hogy különböző Honda specifikus kiegészítők egyszerre rögzíthetők/felszerelhetők. Nem minden Honda specifikus kiegészítő rögzíthető/szerelhető fel más Honda specifikus kiegészítőkkel együtt, vagy ehhez komoly munkálatokra lehet szükség.

A Honda specifikus kiegészítők nem eredeti Honda-kiegészítők, ezért bár egyes Honda specifikus kiegészítők hasonlíthatnak az eredeti Honda-kiegészítőkhöz, tartósságuk, működésük, minőségük stb. eltérő lehet.

A Honda specifikus kiegészítők felszerelése befolyásolhatja az erőforrás jellemzőit vagy a jármű irányíthatóságát.

Egyes Honda specifikus kiegészítők esetében az előírás része lehet, hogy tanúsítvánnyal rendelkező üzemben vagy műhelyekben rögzítsék/szereljék fel őket. Ebben az esetben határozottan javasoljuk, hogy bízza tanúsított üzemre vagy műhelyre a rögzítést/felszerelést. A tanúsított üzemek vagy műhelyek adataiért forduljon a márkakereskedőhöz.

A felszerelésre vonatkozóan megadott időtartamok kizárólag tájékoztató jellegűek. A felszerelési idővel kapcsolatos részletekért forduljon a márkakereskedéshez.

A fotókon szereplő Honda specifikus kiegészítők pontos színe nem minden esetben egyezik a Honda specifikus kiegészítők tényleges színével.