Close
Motorkerékpárok – 2021
Motorkerékpárok – 2021

Új, 2021-es motorkerékpárok

Fedezze fel a Honda motorkerékpárok legújabb választékát!

A nagy teljesítményhez prémium alkatrészek szükségesek.

A CBR650R egy vérbeli, sportos középsúlyú motor, amelynek határozott megjelenéséhez meggyőző műszaki jellemzők társulnak. A stílusos formát a sportos, erőt sugárzó dupla LED-fényszórók határozzák meg, amelyekben új fényvisszaverőket helyeztünk el, és nem csupán áthatóbb tekintetet kölcsönöznek a motornak, de a semmivel össze nem téveszthető vonalait is kiemelik. Prémium újításként a 41 mm-es Showa SFF-BP USD villák precíz futómű-beállítást és kiemelkedő útvisszajelzést biztosítanak. Az LCD-műszerfal még könnyebben áttekinthető, az ülés alatt pedig egy USB-C-aljzat is helyet kapott.

Fedezze fel az új CBR650R-t!

Minimális sallang, maximális motorkerékpár.

A kompakt, erőt sugárzó formaterv a Neo Sports Café minimalista stílusát idézi. Ívelt vonalait éles szögek törik meg, az átalakított oldalelemek és a rendszámot tartó letisztult hátsó konzolnak köszönhetően most még dinamikusabb megjelenést kapott. Az ülés alatt egy USB-C aljzat is helyet kapott. A prémium minőségű, 41 mm-es Showa SFF-BP USD villák által biztosított kiváló felfüggesztésnek köszönhetően a motor még könnyebben irányítható.

Discover the new CB650R

CB125F

Vágjon bele valami igazán különlegesbe.

Ez a motorkerékpár lehet az első lépés egy egész életen tartó, kétkerekű kalandban. A kerekektől kezdve a szuperhatékony eSP erőforráson át a finomam irányítható vázig teljesen újraterveztük a CB125F-et, így sokkal könnyebb és gazdaságosabb, de továbbra is ugyanazt a kiváló városi teljesítményt nyújtja. Egy teljes felfedezendő világ terül el előttünk. Mi a következő úti cél?

Háromnegyedes, elölről készült felvétel a CB125F-ről, pilótával.