Close
Motorkerékpárok – 2021
Motorkerékpárok – 2021

Új, 2021-es motorkerékpárok

Fedezze fel a Honda motorkerékpárok legújabb választékát!

NEM CSAK ASZFALTRA TERVEZVE

A tökéletes városi felfedező, amely a város aszfaltjáról gond nélkül tér át a földútra – az X-ADV minden egyes utat izgalmas kalanddá változtat. Minden egyes részét még hatékonyabbá tettük. A motor erősebb, az egész jármű pedig 2 kilóval könnyebb. Az új idomzat még jobban kiemeli a strapabíró stílust és még nagyobb tárolókapacitással bír. A dupla fényszóró rendkívül jó láthatóságot biztosító nappali menetfénnyel van ellátva, az 5"-os TFT-kijelző pedig a a Honda okostelefon hangvezérlési rendszerével érkezik, biztosítva a folyamatos kapcsolattartást.

X-ADV, nem csak aszfaltra tervezve

NC750X

MINDEN NAP MÓKANAP

Ez a motorkerékpár mindenkinek szól – ezért szeretik a tulajdonosok az NC750X modellt. Az ütős, még kompaktabb idomzat kiemeli a motor egyéniségét, míg az alacsonyabbra helyezett ülés és az áttervezett plexi tovább fokozza a kényelmet. A motorblokk nagyobb teljesítménye – és a 6 kg-os súlycsökkentés – tempósabb gyorsítást eredményez, a négy vezetési móddal pedig az igényeihez igazíthatja a teljesítményt.

REFLEKTORFÉNYBEN

A kínálat csúcsmodellje, az SH350i, a tökéletes SH. Még jobb teljesítményt nyújt a nagyobb, folyadékhűtésű négyszelepes motorblokknak köszönhetően. Az SH lényege mindig is a forma és a funkció lenyűgöző találkozása volt: az SH350i az elegancia, a prémium megjelenés és a technológiai fejlettség hármasával most még vonzóbb. Az átalakított váz megkönnyíti az irányítást (ami szintén az SH-k sajátossága), az USB Type-C töltőaljzat és a Smart kulcs pedig csupán kettő a mindennapi életet megkönnyítő dolgok közül.

Fedezze fel az új SH350-et!

A VÁROS LEGJOBB LÁTKÉPE

A PCX125 nem véletlenül Európa egyik kedvenc robogója. Ennek okáról a név is árulkodik. Az „X” szintű személyes kényelemről (PCX) a beülős üléspozíció, a zárt, állvédős sisaknak helyet biztosító ülés alatti tárolórekesz, valamint a kiemelkedő összeszerelési minőség gondoskodik. És minden egyes kis részt továbbfejlesztettünk. A megújított vonalvezetés nagyobb tárolóhelyet biztosít az ülés alatt, továbbá USB Type-C csatlakozóval és Smart kulccsal teszi még praktikusabbá a robogót. A vadonatúj, folyadékhűtéses négyszelepes motorblokk nagyobb teljesítményt nyújt, míg továbbra is páratlanul alacsony üzemanyag-fogyasztást biztosít. A Honda Állítható Nyomatékszabályozó rendszerének (HSTC) köszönhetően biztosított a hátsó gumiabroncs tapadása. Az új váz, a szélesebb abroncsméretek, a hosszabb rugóutak és az ABS-fékrendszer garantálja a magabiztos és kényelmes közlekedést.

Fedezze fel az új PCX125-öt!