Max Verstappen ismerkedik a Honda HR-V-vel

Max Verstappen minden idők legfiatalabb Forma–1™ futamgyőztese és a sportág regnáló bajnoka. A pályától távol izgalmas útra vágyik – és beül a Honda HR-V-be. Nézze meg, hogyan próbálja ki a Honda HR-V-t a Red Bull Racing főhadiszállása közelében.

Bezárás

Ihletett teljesítmény

A stílus, a hatékonyság és a reszponzív teljesítmény kombinációját nyújtó motorsport-szakértelem soha nem áll távol a vadonatúj Honda HR-V-től.

A HR-V Hybrid külseje
HR-V Hybrid Exterior

A letisztult, elegáns vonalakból álló, vadonatúj Honda HR-V kupé stílusú SUV a legmodernebb külsővel rendelkezik.

A HR-V Hybrid külseje
HR-V Hybrid Exterior

A Honda futamgyőztes Forma-1 hibrid hajtóműve ihlette az e:HEV hibrid rendszer technológiáját, amely kivételes hatékonyságot és teljesítményt nyújt számtalan vezetési körülmény között.

A HR-V Hybrid külseje
HR-V Hybrid Exterior

A Mágikus Ülésrendszer elemei nemcsak lehajthatók, hanem függőlegesen is összecsukhatók, így magasabb rakodási tér jön létre az első üléssor mögött. Ezenkívül lehajtás után teljesen sík felületet adnak, így könnyen tárolhatók a magas vagy terjedelmes tárgyak. 

A HR-V Hybrid külseje
HR-V Hybrid Exterior

A műszerfalon beépített navigációval ellátott 9"-os érintőképernyő található. Ez gördülékeny váltást biztosít az alkalmazások között, és elérhetővé teszi a DAB rádiót és a vezeték nélküli Apple CarPlay funkciót.