Honda Sky biztonsági ikonnal

A biztonság növelése Európában

„Biztonságot mindenkinek” globális víziójának megfelelően a Honda egy olyan társadalom felépítésére törekszik, ahol mindenki teljes lelki nyugalommal élvezheti az életet.

Biztonságra való törekvésünk inspirálja a Honda termék-, technológiai és oktatási innovációit, ezért eltökéltek vagyunk amellett, hogy a Honda mobilitási termékeivel 2050-re világszerte teljes mértékben felszámoljuk a halálos kimenetelű közlekedési baleseteket.

Hogyan növeli a Honda a biztonságot?

Globális célunk megvalósítása érdekében, vagyis hogy 2050-re a Honda gépjárművek és motorkerékpárok halálos áldozatainak száma nulla legyen, felismertük, hogy már ma pozitív intézkedéseket kell hoznunk a biztonság növelése érdekében. A Honda olyan technológiai fejlesztésekkel segíti elő a biztonságot, mint a Honda SENSING aktív biztonsági technológiák csomagja, amely alapfelszereltségként megtalálható európai gépjárműkínálatunkban.

Folyamatosan fejlesztjük termékeinket, hogy hosszú távon biztosítsuk a felhasználók, a tágabb értelemben vett társadalom és a környezet egészséges mivoltát, illetve jólétét. A barcelonai Honda Safety Institute vezetéstechnikai központot azért hoztuk létre, hogy a motorosok minden forgalmi szitutációt magabiztosan kezelhessenek, s megvalósulhasson a Honda azon célkitűzése, hogy 2050-ben már egyetlen Honda jármű se legyen érintett halálos balesetben.

A biztonság mindenkinek jár

Hiszünk abban, hogy „a biztonság mindenkinek jár”. Nem helyben maradással kell elérni – lehetővé kell tennie számunkra, hogy kitárjuk a szárnyainkat.

Globális vállalatként a Honda felismeri annak fontosságát, hogy az embereket világszerte képessé tegye arra, hogy kibontakoztassák életük lehetőségeit, és megtapasztalják a mozgás és a mobilitás nyújtotta örömet és szabadságot.

Ha szeretne többet megtudni a Honda e világszerte alkalmazott szemléletet támogató regionális biztonsági tevékenységeiről, kattintson az alábbi hivatkozásra, és olvassa el az éves európai környezetvédelmi jelentésünket!

TUDJON MEG TÖBBET !