Honda hamarosan

A Prelude visszatér

A Honda a hibrid technológiájának a 25. éves évfordulóját ünnepli a hibrid Prelude Concept európai debütálásával.

A Prelude koncepcióval ünnepeljük, hogy a Honda már 25 éve kiválóan teljesít a hibridek terén

A Prelude Concept tökéletes egyensúlyt teremt a lenyűgöző vezetési élmény és a kiemelkedő hatékonyság között – megtestesítve ezzel a Honda hosszú távú elköteleződését az elektromos autózás iránt egy stílusos és dinamikus csomagba bújtatva.

Főbb jellemzők


A stílus és a kifinomultság keveréke 

Izgalmas élmény a volán mögött

25 év hibrid mérnöki munkájának betetőzése

Egy igazi sportos hibrid

Az eredeti Prelude 1978-ban debütált, és a következő húsz évben, öt generáción keresztül a Honda élvonalbeli formatervezésének és technológiájának példaképeként szolgált. A hatodik generáció a Prelude név méltó visszatérése lesz, és az eredeti stílus és kifinomultság keverékét kínálja majd a Honda fejlett hibrid hajtásláncával párosítva. A nyerő kombináció, amelyet mi "a vezetés örömének" nevezünk.

 "Az új Prelude nem pusztán a folyamatosan fejlődő hibrid történetünk legújabb fejezetét jelenti meg, hanem e technológiánkon végzett 25 éves kutatás és fejlesztés eredménye is. Biztosítva, hogy az elektromos vezetés hatékonyságának és környezetvédelmi előnyeinek a volán mögött átélt izgalmas élménnyel való tökéletes harmonizálása révén ez a típus megőrizze „sportos” DNS-ét.”

Tomoyuki Yamagami, a Honda Motor főmérnöke és kiemelt projektvezetője

*WLTP adatok

**VDA módszer