Honda Connect

Tartsa kézben az irányítást az úton és az életében egyaránt a Honda CONNECT segítségével! Ebben a könnyen kezelhető, tökéletesen leolvasható 9 colos érintőképernyővel működő infotainment rendszerben egyszerűen hozzáfér a lejátszási listáihoz, a navigációhoz és a jármű beállításaihoz. Könnyedén válthat az alkalmazások és a funkciók között, és az Android Auto™ és a vezeték nélküli Apple CarPlay® is támogatott.

 

A Honda CONNECT szolgáltatással Bluetooth®, Wi-Fi, USB és HDMI segítségével, zökkenőmentesen szinkronizálhatja az okostelefonját és a multimédiás eszközeit. Akár ismeretlen utakon jár a Honda navigációs rendszerével, akár kedvenc zenéit hallgatja, a Honda CONNECT társaságában minden utazás kellemes élmény, ahol nem kell elszakadnia a külvilágtól.

A Honda CONNECT jellemzői

A Honda CONNECT HD érintőképernyőjén kényelmesen kezelheti a kezdőképernyőn elérhető Honda-alkalmazásokat: a rendszer megtanulja, hogy melyek az Ön kedvencei. A legújabb generációt úgy alakítottuk ki, hogy minden szükséges funkció néhány mozdulattal elérhető legyen. Nézzünk meg közelebbről is ezeket: