A Honda kéretlenül beküldött ötletekre vonatkozó szabályzata

2022. november

A Hondának beküldött ötletek, javaslatok és elképzelések

A nagyközönség időnként ötleteket, javaslatokat és elképzeléseket küld be a Hondának a technológiáink, a dizájnjaink, a márkaneveink kapcsán, és más, a Honda gyártási és üzleti tevékenységével kapcsolatos területeken. A Honda minden munkatársa hálás azért, hogy érdeklődést tanúsít a vállalatunk iránt.

A Honda azonban számos különböző területen folytat kiterjedt független kutatás-fejlesztési és üzleti tevékenységet, ezért fennáll a lehetősége, hogy az Ön által beküldött ötlet, javaslat vagy elképzelés részben vagy egészben azonos (vagy nagyon hasonló) valami olyasmivel, amit a Honda önállóan kidolgozott, de még nem tett közzé (ez a mi szellemi tulajdonunk).

Az előzőekben ismertetett üzleti körülmények miatt a Honda bevezetett egy szabályzatot, hogy elkerülje az esetleg félreértéseket és vitákat a javaslatot beküldő személy és a Honda között. A Honda a következő lépéseket tette a nagyközönség által a Hondának beküldött ötletek, javaslatok és elképzelések kapcsán.

A Hondának nem áll módjában ötleteket, javaslatokat és ajánlatokat befogadni olyan személyektől, akik nem a Hondánál dolgoznak.

Felhívjuk figyelmét, hogy e szabályzat ellenére ha Ön mégis beküldi ötleteit, javaslatait és elképzeléseit a Hondának, a Honda úgy tekinti, hogy Ön elfogadta a következő feltételeket.

  • A Honda nem garantálja, hogy a Honda bármely munkatársa át fogja tekinteni az Ön által beküldött anyagok tartalmát.
  •  A Honda nem köteles reagálni az Ön beküldésére.
  •  A Honda nem vállal felelősséget semmilyen kötelezettségért, veszteségért vagy kárért (a pénzbeli kártérítést is ideértve), abban az esetben, ha a Honda bármely terméke vagy szolgáltatása teljesen vagy részben azonos vagy hasonló az Ön által beküldött anyag tartalmával.
  • A Honda nem köteles bizalmasan kezelni a beküldött anyagokat.
  • A Honda nem köteles visszaküldeni Önnek az Ön által beküldött anyagok tartalmát.

Ha a Honda fenti szabályzatának ismeretében is szeretné beküldeni az ötleteit, javaslatait és elképzeléseit, akkor juttassa el őket a következő címre. Ezzel elfogadja, hogy a Honda szabályzata az Ön által beküldött minden anyagra érvényes lesz.

Intellectual Property Division,

Honda Motor Europe Ltd.

Cain Road, Bracknell, Berkshire, RG12 1HL, UK