Honda Sky

Fenntarthatóság Európában

A Hondát alapítása óta az a vágy hajtja, hogy segítse az embereket és a társadalmat. Hiszünk abban, hogy a környezet javára tett erőfeszítéseink, mindenki biztonságának növelése, valamint a pozitív társadalmi fejlődéshez való hozzájárulás kiterjesztheti az emberek életében rejlő lehetőségeket, és örömet szerezhet nekik.

Európa-szerte elkötelezettek vagyunk amellett, hogy olyan vállalatként működjünk, amely a társadalom hasznos tagja kíván lenni.

A Honda 2030-ról szóló jövőképe

A Honda 2030-ról szóló globális jövőképével azt a célt tűzte ki maga elé, hogy az embereket világszerte az „életben rejlő lehetőségek kibontakoztatásának örömében” részesítse. Ennek elérése érdekében vezető szerepet töltünk be a mobilitás fejlesztésében, és olyan kezdeményezéseket dolgozunk ki, amelyek segítenek megvalósítani egy szén-dioxid-mentes energiaellátású társadalmat.

Ezen jövőkép középpontjában az az elkötelezettség áll, miszerint olyan minőségi termékeket kínálunk a fogyasztóknak, amelyek megfelelnek a különböző egyéni igényeknek és társadalmi elvárásoknak.

Szén-dioxid-semlegesség

Háromszoros fellépés a 2050-re kitűzött zéró kibocsátás eléréséért

A Honda arra törekszik, hogy egy körforgásos, erőforrás-hatékony gazdaságon alapuló társadalmat létesítsen, amelynek célja a „káros környezeti hatások nullára csökkentése”.

2050-re valamennyi termékünk és vállalati tevékenységünk esetében csökkenteni kívánjuk a természeti erőforrások felhasználását a termék teljes életciklusa során. Kezdeményezés a három, egymással összefüggő, kiemelt területen (háromszoros fellépés a zéró kibocsátás eléréséért): „szén-dioxid-semlegesség”, „tiszta energia” és „erőforrás-körforgás.”

Tudjon meg többet

Honda – Környezet

A zéró környezeti hatás elérése érdekében

A Honda hozzájárul a fenntartható társadalom megvalósításához azáltal, hogy a környezeti hatások megszüntetésére törekszik, amely mindenki javát szolgálja. Fedezze fel a lépéseket, amelyeket már Európa-szerte megtettünk!

Tudjon meg többet!
Honda – Környezet

Az emberek életének gazdagítása, hogy megvalósíthassák álmaikat

A Honda Európa-szerte proaktívan együttműködik a közösségekkel a sokszínűség ösztönzése, a támogatás és a társadalmi kérdések megoldása érdekében. Ismerje meg, miképp jutnak előre kezdeményezéseink egy jobb társadalom felépítése felé!

További információ
Honda – Környezet

Az emberi életek védelme biztonsági fejlesztések révén

A Honda folyamatosan fejleszti a biztonságtechnológiát, és támogatja az oktatást egy olyan társadalom megvalósítása érdekében, ahol az emberek mindennap teljes szabadságban és nyugalomban élhetnek.

További információ
Honda – Környezet

A vállalati felelősségvállalás és átláthatóság fokozása

A Honda arra törekszik, hogy „olyan vállalatként működjön, amely a társadalom hasznos tagja”, ezért a Honda tágabb globális fenntarthatósági jövőképével összhangban tovább erősítjük európai vállalatirányítási eljárásainkat.

Tovább