HR-V hibrid vidéki környezetben halad

A Honda HR-V. Érezze az energiát!

Ismerje meg a vadonatúj Honda HR-V-t! Energikus, öntöltő hibrid, amely az egyedülálló és intelligens e:HEV rendszernek köszönhetően páratlan vezetési élményt nyújt. Ez a Forma–1-es technológiák által inspirált, a sportkupék stílusát idéző SUV energiával, vitalitással és sokoldalúsággal tölti meg az utazást.

A környezettudatos vezetők új generációját megszólító HR-V teljes értékű hibrid, amely a lágy hibridekkel ellentétben dinamikus elektromos teljesítményre képes.

Öntöltő hibrid

A hibrid vezetés teljes élménye

A Honda e:HEV rendszerének előnye, hogy teljes értékű hibrid autóink csendes elektromos üzemben is képesek közlekedni – ellentétben a lágy hibridekkel. A HR-V kiemelkedő elektromos teljesítményt és valós gazdaságosságot nyújt.

Üzemanyag-takarékosság ikonja

Nem kell csatlakoztatni

A Honda e:HEV hajtáslánccal szerelt teljes értékű hibridek öntöltőek, és a regeneratív fékezéssel is energiát termelnek. Nem kell a hálózati tápellátáshoz csatlakoztatni őket, így Önnek nem kell időt és fáradságot szánnia a töltőpontok keresésére.

5 év garancia ikonja

Szuperhatékony

A HR-V egyetlen tankkal akár 740 km* megtételére is képes, és annak ellenére, hogy sem a kényelem, sem a teljesítmény terén nem köt kompromisszumot, CO2-kibocsátása mindössze 94 g/km*. *HR-V, WLTP-adatok.

alt

Teljes nyugalom

Az akkumulátor nemcsak a villanymotorokat táplálja az izgalmas teljesítmény eléréséhez, hanem csökkenti az üzemeltetési költségeket; mindehhez pedig 5 év vagy 100 000 km garancia* jár, így Önnek nem kell aggódnia. *Amelyik hamarabb bekövetkezik.

Az elektromos hajtásnak és az akkumulátorban tárolt energiának köszönhetően a jármű álló helyzetből is lenyűgöző gyorsulásra képes.

Hibrid üzemmódban a mindennapi közlekedés során a villanymotorok mellett a benzinmotor is bekapcsol, tehát az optimális teljesítmény és a lenyűgöző gyorsulás garantált.

Benzines üzemmódban a jármű benzinnel megy, amely főként autópályán használatos, hiszen így az autó nagyobb sebességet képes fenntartani – ráadásul ilyenkor az akkumulátor is töltődik.

A regeneratív fékezés az elektromotor által fékezéskor termelt energiát használja fel az akkumulátor töltésére.

Ismerje meg, hogy mitől ilyen különlegesek hibrid autóink!

FEDEZZE FEL A HIBRID AUTÓKAT!
HR-V e-HEV gomb

Tiszta vizet öntünk a pohárba a hibridekről

Ha szeretne többet megtudni e:HEV hajtásláncú hibrid autóinkról, és összehasonlítani őket a kiegészítő hibrid technológiával szerelt vagy a hálózatról tölthető hibrid járműveinkkel, koppintson az alábbi gombra.

  • Premium Sunlight White Pearl Alap
  • Premium Crystal Red Metallic Alap
  • Crystal Black Pearl Alap
  • Platinum White Pearl Alap
  • Meteoroid Grey Metallic Alap
  • Sand Khaki Pearl Alap
  • Midnight Blue Beam 2-Tone Silver (csak Advance Style felszereltségnél) Alap
*Csak egyes színek láthatók. A teljes színskála megtekintéséhez lépjen be a konfigurátorba vagy tekintse meg a brosúrát.
  • Fekete szövet Alap
  • Fekete, szintetikus bőr és szövet Alap
  • Világos, szintetikus bőr és szövet Alap
*

Engedje meg, hogy megmutassuk!

Nézze meg az alábbi videókat, és ismerje meg közelebbről új hibrid autónkat, a Honda HR-V e:HEV modellt!

Full hibrid technológia A HR-V e:HEV technológiájának része az intelligens Multi-Mode hajtásrendszer, amely kifinomult elektromos vezetési élményt nyújt.

Teljesítmény és biztonság A hibrid teljesítménynek köszönhetően a HR-V-vel élvezet közlekedni, bárhová is tart – a Honda SENSING csomagnak köszönhetően pedig minden utazás biztonságosabb lesz.

Külső és belső kialakítás A kívül-belül gyönyörűen kialakított HR-V-t nem csupán élvezetes vezetni: az autó különböző módokon alkalmazkodik az Ön életstílusához.

Autós technológiák és csatlakoztathatóság A HR-V-vel semmiről nem fog lemaradni, és minden funkciót könnyedén megtalál. Ráadásul a My Honda+ alkalmazás számos szolgáltatást kínál, amelyek segítik Önt a mindennapok során, akár út közben, akár távol az autójától.

Mindig szem előtt

A My Honda+ alkalmazás számos szolgáltatást kínál, amelyek segítik Önt a mindennapok során, akár út közben, akár távol az autójától.

Nem kell többé a kulcsokkal bajlódnia: használja az okostelefonos alkalmazás távvezérlési funkcióját, amellyel kinyithatja és bezárhatja az ajtókat, beindíthatja az autót, valamint fel- és lehúzhatja az ablakokat.

A Honda országúti segélyszolgálatának köszönhetően nyugodt lehet, bárhová indul. Ütközés vagy meghibásodás esetén a szolgálat azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, így minden helyzetben magabiztosan közlekedhet.

A My Honda+ alkalmazás segítségével zónakontroll-tartományt állíthat be a HR-V körül. A funkció riasztást küld, ha az autó elmozdul a zónakontroll által behatárolt területről.

Ha elfelejtette, hogy hol parkolt le a HR-V-vel, és nem ismeri a környéket, az alkalmazás helymeghatározási funkciójával könnyedén megkeresheti az autót.

A különbség a részletekben rejlik

Melyik felszereltségi szint illik Önhöz leginkább?

Felszereltségi szint
Öné a döntés
Főbb jellemzők
 
Elölről készült háromnegyedes felvétel a Honda HR-V-ről

Elegance

Azok számára, akik olyan autót keresnek, amely megfelel a SUV-ok alapvető jellemzőinek, de a kényelem és a modern technológiai felszereltség is fontos számukra.
Honda CONNECT Honda SENSING Szellőztetőrendszer
Elölről készült háromnegyedes felvétel a Honda HR-V-ről

Advance

Azoknak a vezetőknek, akik a stílusos megjelenés mellett nagyobb luxusra vágynak.
Fűthető kormánykerék Elektromosan behajtható külső tükrök Fekete szintetikus bőrből és szövetből készült ülések
Elölről készült háromnegyedes felvétel a Honda HR-V-ről

Advance Style

Szórakoztató dizájnt kereső vezetőknek, akik teljes felszereltségű járművet szeretnének prémium funkciókkal.
Orange betétek Kéttónusú szín Vezeték nélküli töltő
Két gyermek biztonságosan játszik egy HR-V hibrid belső terében

Mindig biztonságban

A Honda SENSING csomag számos, intelligens biztonsági funkciót tartalmaz, amelyek azokra a veszélyekre is figyelmeztetik, amelyeket nélkülük talán nem venne észre. Így Ön és utasai mindig biztonságosan utazhatnak.

*A Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe fenntartja magának a jogot, hogy árait és az egyes típusok felszereltségét előzetes értesítés nélkül megváltoztassa. Az árlistában található bruttó kiskereskedelmi ár tartalmazza a kiadáskori regisztrációs adót és a 27 % ÁFÁ-t, azonban nem tartalmazza a forgalomba helyezés költségeit, valamint a szállítási díjat. A feltüntetett árak 2023 november 1-től megérkező megrendelt autók esetében érvényesek. A HR-V modellek várható érkezésével kapcsolatban, valamint az aktuális és pontos árakról minden esetben érdeklődjön márkakereskedéseinkben.