A HIBRIDEK ÚJ STÍLUSA

Hamarosan érkezik a vadonatúj HR-V. Ez a teljesen átalakított és újratervezett, következő generációs hibrid SUV a sportkupék stílusát idézi. Letisztult, áramvonalas megjelenése és rendezett, egyszerű belső tere mellett egyszerre kompakt és hihetetlenül tágas. Az alábbi videókból többet tudhat meg a HR-V-ről.

Görgetés

Rövid áttekintés az újdonságokról

A Honda HR-V Hybrid elölről

Letisztult egyszerűség

A HR-V belső tere korszerű, zajtalan környezetet kínál, előremutató vonalvezetése és zavaró részletektől mentes felületei megtestesítik a Honda tiszta, modern filozófiáját.

eHEV részlet – Honda HR-V Hybrid

Öntöltő hibrid

Az élvezetesen csendes utazás mellett az e:HEV hibrid hajtáslánc a hihetetlenül dinamikus vezetési élményről is gondoskodik. A rendszer az aktuális viszonyoknak megfelelően, automatikusan választ a három vezetési mód közül.

A Honda HR-V Hybrid belseje

Okos kialakítás

A sokoldalúan használható Mágikus Ülésrendszernek köszönhetően a HR-V különlegesen rugalmas tárolási lehetőségeket kínál, így ez a sportkupék stílusát idéző SUV a nyugodt utazást elősegítő tágas belső mellett a csomagoknak is bőséges helyet biztosít.

A Honda HR-V Hybrid szellőztetőrendszere

Maradjon kapcsolatban!

A fejlett és könnyen használható kezelőfelületen egyszerűen válthat az alkalmazások között, így a HR-V tulajdonosa az autóban sem szigetelődik el a mindennapok történéseitől.

Stílusos és tágas

A Honda tervezői az új HR-V legapróbb részleteit is hihetetlen odafigyeléssel alkották meg. Az eredmény: egy kiemelkedően tágas, modern SUV, amelyben minden perc hihetetlenül kellemes és szórakoztató.

A Honda HR-V Hybrid belső tere (részlet)
A Honda HR-V Hybrid belső tere (részlet)

Oldalsó, háromnegyedes kép a Honda HR-V Hybrid autóról
Oldalsó, háromnegyedes kép a Honda HR-V Hybrid autóról

FORMÁLJUK A JÖVŐT

Elkötelezettek vagyunk az élvezetes vezetés és az alacsonyabb károsanyag-kibocsátás mellett. Hiszünk benne, hogy a jövőben sem kell feláldoznunk autóink teljesítményét. Az új HR-V-vel újabb lépést teszünk távlati céljaink megvalósítása felé: álmunk, hogy 2022-re minden autónk képes legyen elektromos meghajtásra.

*A végleges, sorozatgyártásba kerülő modell eltérhet a képen ábrázolttól.