A HIBRIDEK ÚJ STÍLUSA

Hamarosan érkezik a vadonatúj HR-V. Ez a teljesen átalakított és újratervezett, következő generációs SUV a sportkupék stílusát idézi. Letisztult, áramvonalas megjelenése és zavartalan, egyszerű belső tere mellett egyszerre kompakt és hihetetlenül tágas. Ne hagyja ki az új HR-V-európai premierjét, amelyre április 22-én, csütörtökön kerül sor! Jelezze már most az érdeklődését.

Görgetés

Rövid áttekintés az újdonságokról

A Honda HR-V Hybrid elölről

Tökéletes vonalak

Az új HR-V óriási lépés a jövő felé vezető úton. Letisztult, kifinomult vonalai új, merész megjelenésben forrnak össze, amely tökéletesen tükrözi erőteljes, mégis stílusos személyiségét.

eHEV részlet – Honda HR-V Hybrid

Nem kell csatlakoztatni

Intelligens, öntöltő e:HEV hibrid hajtásláncunk az üzemanyag-hatékonyság és az izgalmas, zsigerekben érezhető teljesítmény tökéletes egyensúlyát kínálja.

A Honda HR-V Hybrid belseje

Tágas belső

A HR-V belső tere is kategóriaelső megoldásokkal nyűgöz le. Az egyedi Mágikus Ülésrendszernek köszönhetően bármikor több helyet alakíthat ki, így autója rugalmasan igazodik a mindennapjaihoz.

A Honda HR-V Hybrid szellőztetőrendszere

Friss levegő

A tágas, levegős érzethez a HR-V új szellőztetőrendszere is hozzájárul, amely friss levegőt keringtet Ön és az utasok körül.

Stílusos és tágas

A Honda tervezői az új HR-V legapróbb részleteit is hihetetlen odafigyeléssel alkották meg. Az eredmény: egy kiemelkedően tágas, modern SUV, amelyben minden perc hihetetlenül kellemes és szórakoztató.

A Honda HR-V Hybrid belső tere (részlet)
A Honda HR-V Hybrid belső tere (részlet)

Oldalsó, háromnegyedes kép a Honda HR-V Hybrid autóról
Oldalsó, háromnegyedes kép a Honda HR-V Hybrid autóról

FORMÁLJUK A JÖVŐT

Elkötelezettek vagyunk az élvezetes vezetés és az alacsonyabb károsanyag-kibocsátás mellett. Hiszünk benne, hogy a jövőben sem kell feláldoznunk autóink teljesítményét. Az új HR-V-vel újabb lépést teszünk távlati céljaink megvalósítása felé: álmunk, hogy 2022-re minden autónk képes legyen elektromos meghajtásra.

*A végleges, sorozatgyártásba kerülő modell eltérhet a képen ábrázolttól.