Egy épület előtt parkoló Honda hibrid autók sora.

Honda kiegészítők

Számos kiegészítőcsomag és egyedi elem áll rendelkezésre, amelyekkel személyre szabhatja autóját. Legyen szó autója védelméről, a külső vagy a belső tér csinosításáról prémium minőségben vagy a csomagtér rendezéséről, mindenki számára nyújtunk választási lehetőségeket.

Honda autó belseje kijelzővel

Miért érdemes az eredetit választani?

Azért hívjuk őket „Eredeti”-nek, mert ezek az igaziak. Ez azt jelenti, hogy kiegészítőink tökéletesen illeszkednek, és megfelelnek az autó minőségi szabványainak.

Kiegészítőinket az autóval együtt fejlesztjük ki és teszteljük, hogy a biztonság a prioritási listánk élén maradjon.

Elektromos autó vagy plug-in hibrid töltése

Egy Honda autó fedett helyen parkol

Töltés otthon

Elektromos autójának otthoni töltése gyerekjáték a Honda Power Charger-nek köszönhetően. Könnyen használható, megbízható és hatékony. Három modell közül választhat, amelyek ugyanolyan szigorú szabványok szerint készülnek, mint minden Honda termék; ráadásul rengeteg olyan ötletes funkciót tartalmaznak, amelyek minden vezető életét megkönnyítik. A járművezető igényeitől függően három modell áll rendelkezésre.

Töltse le a Honda Power Charger prospektusát
Egy Honda autó fedett helyen parkol

Válassza a megfelelő töltőt…

Honda Power Charger
Akár 22 kW háromfázisú vagy 7,4 kW egyfázisú töltést kínál a gyorsabb otthoni töltéshez.

Honda Power Charger S
Intelligens töltést biztosít, és a Honda Power Charger S+ készülékhez csatlakoztatva okosotthonba integrálható. Lehetőség van felhasználói jogosultságok beállítására is.

Honda Power Charger S+
Képes több egységgel kommunikálni, és olyan e-mobilitási megoldásokat kínál, mint például a helyi terheléskezelés.

Egy Honda autó fedett helyen parkol

Utcai töltés

Útközben sem lehetne egyszerűbb és gyorsabb az új elektromos autó gyors töltése. A Mode 3 töltőkábelünk segítségével elektromos autóját nyilvános töltőpontokon és Type 2 aljzattal felszerelt magán töltőpontokon is töltheti.

További információ a töltésről

Honda Power Charger - Főbb jellemzők

Minőség ikonja
Minőség
A Honda Power Charger alapos tesztelésen esett át, és 3 év teljes körű garanciát biztosít. Jövőtállónak tervezték, így gyorsan és egyszerűen frissíthető, amikor csak szükséges.
Biztonsági ikonja
Biztonság
A biztonság mindig elsődleges fontosságú számunkra. Ezért terveztük az energiatöltőinket kültéri és beltéri használatra egyaránt, bármilyen időjárási körülmények között. Az otthoni telepítésre vonatkozó kötelező biztonsági szabványok teljesítéséhez csak A típusú áram-védőkapcsoló szükséges a drágább B típusú helyett.
Ergonomic design icon
Ergonomic design
Honda Power Chargers tartalmaz egy LED-es státuszsávot, amely jelzi az aktuális üzemmódot, valamint egy digitális kijelzőt, amely a felhasznált energiát (kWh) mutatja. A kábel megfelelő csatlakoztatás esetén a maximális biztonság érdekében mindkét oldalon rögzül.
Töltés ikonja
Gyors, megbízható töltés
A Honda Power Charger a minden háztartásban elérhető váltakozó árammal működik, és lehetővé teszi az elektromosautó-tulajdonosok számára, hogy a leghatékonyabb módon töltsék fel autójukat 100%-ig, feltéve, hogy 32 A-es áramellátás áll rendelkezésre. Többféle kábellel használható, és folyamatosan figyeli a hőmérsékletet, szükség esetén csökkenti a teljesítményt.
Okosotthon-technológia ikonja
Okosotthon-technológia
A Honda Power Charger-t úgy terveztük, hogy egyszerűen integrálni lehessen napjaink legnépszerűbb okosotthoni-technológiáiba. Az UDP-nek, a Modbus TCP-nek és a bemeneti kapcsolónak köszönhetően könnyen csatlakoztatható a sok otthon szívében lévő technológiához.
Felhasználói hitelesítés ikonja
Felhasználói hitelesítés
Az (RFID-alapú) érintésmentes kártyarendszer lehetővé teszi, hogy a töltőt csak a kártyatulajdonosok használhassák. Ez extra biztonságot jelent a közös használatú lakóterekben és a Honda EV vagy plug-in hibrid járművet használó vállalkozásokban. Egyetlen Power Charger S+ töltővel akár 1024 kártya használható, míg a Power Charger S egységenként akár 20 kártyát támogat.
Elölről nézve Honda HR-V a kocsifelhajtón parkolva.

Állítsa össze kiegészítőkkel ellátott
Honda autóját

Interaktív konfigurátorunk segítségével állítsa össze a tökéletes Honda-kiegészítővel ellátott autóját. Válassza ki autóját, színét, felszereltségét, kiegészítőit és még sok mást.

Honda kiegészítők: Gyakori kérdések

Mennyi az Eredeti Honda Kiegészítők jótállási ideje?

Ha Eredeti Honda Kiegészítőt vásárol, és hivatalos Honda márkakereskedőnél szerelteti be, akkor a jótállási idő ugyanolyan hosszú, mint a Honda autókra érvényes jótállási idő:

– Ha új autóba szerelik be, a jótállási idő 3 év vagy 100 000 km (amelyik előbb következik be).
– Ha később szerelik be, akkor a jótállási idő az autó 3 éves jótállási idejének fennmaradó része, de legalább 1 év.

 

Mit tegyek, ha elvesztettem egy zárható eredeti kiegészítő, például egy tetőbox kulcsát?

Másolja le a záron feltüntetett számot, és lépjen kapcsolatba a kereskedővel pótkulcs megrendelése érdekében.

 

Hol vásárolhatok további RFID-kártyákat, ha több kártyát szeretnék csatlakoztatni egy töltőhöz?

További kártyák 5 darabos készletben kaphatók, amelyeket a helyi kereskedőnél vásárolhat meg.

Kérdezze meg helyi kereskedőjét