Honda Civic e:HEV hibrid

A vadonatúj Civic e:HEV a legmodernebb teljes értékű hibrid technológia megtestesítője: képes csendes elektromos üzemmódra is, így a vezetés éppoly élvezetes, mint amilyen hatékony. A 11. Civic-nemzedék 25 éves hibridfejlesztési munka eredménye, koncepciója a villanymotorok nyújtotta közvetlenséget ötvözi a nagy hatótávolsággal. A Civic-embléma, mint mindig, most is bizonyíték a kiválóságra. Eszményi úttartás és menetkomfort, stílusos megjelenés, átlagon felüli megbízhatóság – feltétlenül érdemes közelebbről is megvizsgálnia!

Bezárás

A Honda e:HEV technológia teljes értékű hibrid teljesítményt és dinamikus vezetési élményt kínál.

A hibrid technológia ikonja

A teljes értékű hibrid élmény

A Honda e:HEV teljes értékű hibrid technológiája a mild hibridekkel ellentétben képes csendes, tisztán elektromos hajtással működni, és akár 315 Nm nyomatékot is leadni.

Öntöltő akkumulátor ikonja

Nem kell csatlakoztatni

Az új Civic e:HEV modellt sosem kell csatlakoztatnia a konnektorhoz, a teljes értékű hibrid hajtáslánc esetében ugyanis nincs szükség hálózati töltésre. Ráadásul ez a kialakítás a fékezéskor keletkező energiát is felhasználja, amely egyébként elveszne: visszatáplálja a hibrid akkumulátorba.

Üzemanyag-hatékonyság toll ikonja

Szuperhatékony

A Civic e:HEV hibrid valós közlekedési helyzetekben akár 840 km-es* hatótávolságra is képes, a kényelem és a teljesítmény feláldozása nélkül éri el mindössze 89 g/km* szén-dioxid-kibocsátási mutatóját.

*A Civicre vonatkozó WLTP-adatok.

5 év garancia ikonja

Teljes nyugalom

A Honda 1999 óta fejleszt hibrid autókat, így komoly tapasztalatra és bőséges ismeretekre tettünk szert a hibrid motortechnológiák terén. A Civic e:HEV modellre így 5 év vagy 100 000 km hajtáslánc-garanciát* vállalunk.

*Amelyik hamarabb bekövetkezik.

Az elektromos hajtás a hibrid akkumulátorban tárolt energiát felhasználva sima, csendes közlekedést és azonnali gyorsulást kínál.

Hibrid hajtás esetén a benzinmotor hajtja meg a Civic villanymotorjait, hogy optimális vezetési teljesítményt és nagy távolságok esetén is gazdaságos működést biztosítson

A motorhajtás közvetlenül elküldi az energiát a kerekeknek, hogy fenntartsa a folyamatos nagy sebességet, amely például autópályán lehet hasznos – közben pedig az akkumulátort is tölti.

A regeneratív fékezés az elektromotor által fékezéskor termelt energiát használja fel az akkumulátor töltésére.

Mitől ilyen különlegesek a hibrid Hondák?

További információ
  • Platinum White Pearl
  • Crystal Black Pearl Alap
  • Sonic Grey Pearl Alap
  • Premium Crystal Red Metallic Alap
  • Premium Crystal Blue Metallic Alap
*
  • Fekete szövet Elegance felszereltségnél Alap
  • Fekete szintetikus bőr és szövet Sport felszereltségnél Alap
  • Fekete bőr és szintetikus bőr Advance felszereltségnél Alap
*

Külső megjelenés és beltér Ismerje meg a Civic dinamikus, modern profilját és letisztult, kényelmes belső terét! Ez az autó kívül-belül elegáns, modern és stílusos.

e:HEV Hybrid Performance A Civic egy öntöltő teljes hibrid, amely képes kizárólag elektromos hajtással közlekedni, és soha nem kell bedugni a konnektorba.

Biztonsági funkciók Az új Civic megóvja utasait: a biztonság érdekében első és hátsó érzékelőkkel, kamerákkal és fejlett észlelési technológiákkal szereltük fel.

Vezethetőség és beépített technológiák Az új, sportos Civic vezetése során a sofőr szinte eggyé válik az autóval. Lenyűgöző a gyorsulása és a stabilitása, a biztonságos kanyarodási teljesítménynek köszönhetően pedig Ön mindig stresszmentesen közlekedhet.

Az új Honda Civic tele van extrákkal

Az Ön életstílusának megfelelő
Honda Civic

Az Elegance, a Sport és az Advance felszereltségi szintek közül választhat.

Felszereltségi szint
Öné a döntés
Főbb jellemzők
 

Sport

Sportos dizájn prémium jellemzőkkel.
Zongoralakk-fekete visszapillantó tükör és 18"-os felnik LED-es ködfényszóró Bőr- és szövetkárpitozás kombinációja

Advance

Még több luxus és stílus.
10,2"-os digitális kijelző Bose hangrendszer Üvegtető és fűthető kormánykerék

Elegance

Praktikus, kényelmes és átfogó alapfelszereltség.
Honda SENSING Honda CONNECT Parkolószenzorok
Felvétel a hátsó ülésekről, ahogy egy család ül az autóban.

A Honda SENSING csomagnak köszönhetően biztonságban érezheti magát a Civicben

A Honda SENSING csomag számos, intelligens biztonsági funkciót tartalmaz, amelyek azokra a veszélyekre is figyelmeztetik, amelyeket talán észre sem venne. Így Ön és utasai mindig biztonságosan utazhatnak. Az új Honda Civic modellben megtalálhatók a legfejlettebb funkciók, amilyen például a Forgalmi dugó asszisztens.

 

*A Honda Motor Europe Limited magyarországi fióktelepe fenntartja a jogot, hogy árait és az egyes típusok felszereltségét előzetes értesítés nélkül módosítsa. A feltüntetett bruttó kiskereskedelmi ár tartalmazza a kiadáskor érvényes regisztrációs adót és a 27% áfát, azonban nem tartalmazza a forgalomba helyezés költségeit, valamint a szállítási díjat. A feltüntetett árak 410 Ft/euró árfolyamig érvényesek (MNB középárfolyam). A részletekről, valamint az aktuális és pontos árakról minden esetben érdeklődjön márkakereskedéseinkben.