CR-V Hybrid SUV – kiegészítők – Aero csomag – FHEV

Válassza ki a kedvenc csomagjait és kiegészítőit a Honda CR-V modellhez!

CR-V Hybrid SUV – kiegészítők – Aero csomag – PHEV

Aero csomag – e:PHEV

Fektesse a hangsúlyt a stílusra és a kényelemre, és emelje ki a
a CR-V modern körvonalait!

Aero csomag és Illumination csomag – e:PHEV

Hangsúlyozza ki a CR-V vonalait az Aero Pack csomaggal, amely tökéletesen kiegészíti az autó stílusos megjelenését és hangulatát! A csomag tartalma: első Aero lökhárító, hátsó-alsó lökhárító, Berlina Black csomagtérajtó-légterelő és Berlina Black küszöbvédők.

A képen látható könnyűfém keréktárcsák ezen felül választhatók.

Aero csomag és Illumination csomag – e:HEV

Az exkluzív Aero csomag prémium megjelenést kölcsönöz az autónak, és még jobban kihangsúlyozza a CR-V arculatát. Ez a csomag első Aero lökhárítót, hátsó-alsó lökhárítót, csomagtérajtó-légterelőt, Lunar Silver külső tükörburkolatokat és Lunar Silver küszöbvédőket tartalmaz. 

A képen látható könnyűfém keréktárcsák ezen felül választhatók.

CR-V Hybrid SUV – Style csomag – e:HEV

Style csomag – e:HEV

Tegye még egyedibbé a CR-V e:HEV megjelenését a karosszéria színével megegyező Style csomaggal, amely tökéletesen kiegészíti Hondája prémium és dinamikus megjelenését. A csomag tartalma: első Aero lökhárító, hátsó-alsó lökhárító, kerékjárat-dekoráció és díszítőelem az ajtók alsó részén.

A képen látható könnyűfém keréktárcsák ezen felül választhatók.

Megjelenés éve: 2024

Töltőelemek

Honda töltő

Honda töltő

A Honda töltő akár 22 kW-os háromfázisú és 7,4 kW-os egyfázisú töltési kapacitást biztosít a gyorsabb otthoni töltéshez. Három változat áll rendelkezésre: Honda töltő, S és S+, zárófedéllel vagy anélkül (az adott ország jogszabályainak függvényében). Elérhető még: MID- és M&E-kompatibilis változatok számlázáshoz.

2. típusú töltőkábel (P-EVSE)

Mode 2 típusú töltőkábel (P-EVSE)

Hordozható elektromosjármű-töltő berendezés (P-EVSE) a jármű hálózati töltéséhez. A csomag része továbbá egy védőtáska is.

3. típusú töltőkábel

Mode 3 típusú töltőkábel

Töltőkábel, amellyel a járművet a Honda töltőhöz vagy nyilvános töltőhöz lehet csatlakoztatni (1 és 3 fázisú változatok állnak rendelkezésre). A csomag része továbbá egy védőtáska is.

Az oldal tartalmának változtatásának jogát fenntartjuk. A legpontosabb információkért forduljon a Honda helyi márkakereskedéséhez.