EGY MEGNYUGTATÓ ÉRZÉS

Karbantartási költségek? Már elintézve. Ugyanis ha megveszi a karbantartási csomagot az új Honda gépkocsijához, akkor az elkövetkező néhány év előírt karbantartási munkáinak költségét már nem kell külön fedeznie. Egy átalánydíj megfizetésével, már nem kell tovább gondolkodnia a karbantartási költségeken. Ez igazán kellemes érzés! Mindenekelőtt hozzon egy bölcs döntést, amely pénzügyi előnyöket, megbízható minőséget és magasabb viszonteladási értéket garantál Önnek.

Wartungspaket

A HONDA KARBANTARTÁSI CSOMAGOK ELŐNYE

EGYEDI FIX ÁR EGYEDI FIX ÁR Egyszerű és egyértelmű: Az átalányösszeg fedezi a karbantartási terv szerinti költségeket.
Jelentős megtakarítás JELENTŐS MEGTAKARÍTÁS Az egyenként megrendelt karbantartási költségekhez képest jelentős megtakarítást érhet el. A részletekről érdeklődjön a márkaszervizekben.
EREDETI MINŐSÉG EREDETI MINŐSÉG Az eredeti Honda alkatrészeknek köszönhetően járműve továbbra is 100%-ban Honda marad.
ELADÓ ÉRTÉK VISZONTELADÁSI ÉRTÉK Folyamatos karbantartás hivatalos Honda márkaszervizben növeli a viszonteladási értéket. További előnye, hogy a Honda karbantartási csomag járműspecifikus, ezért ennek minden előnye átszáll a jármű új tulajdonosára.
ELÉRHETŐ FINANSZÍROZÁS ELÉRHETŐ FINANSZÍROZÁS A karbantartási csomag költsége akár a Honda Financial Services pénzügyi finanszírozásába is beépíthető, így Ön a havi törlesztőrészlete részeként fizeti a karbantartás díját.

KARBANTARTÁS A LEGJOBB FELTÉTELEKKEL

Kétségkívül, senki sem szeret gondolkodni a karbantartáson. Önnek csak annyit kell tennie, hogy jelentkezzen be a Honda egyik márkaszervizébe és a többit a szakemberekre bízza.

Az Ön hivatalos Honda szervizében csak eredeti Honda alkatrészeket használnak a karbantartások során. Bízzon a tesztelt minőségben és a képzett Honda szerelők szakértelmében. Ezzel egyidejűleg a jármű magasabb viszonteladási értékét is biztosítja.

Mivel előre fizeti az átalányfenntartási díjat, a későbbiekben megkíméli magát a váratlan kiadásoktól. A karbantartási költségek kifizetve, és teljesen függetlenek az inflációtól és az áremelkedéstől. Kedvezményes csomagár is jár Önnek az egyenként megrendelt karbantartási munkákhoz képest.

Amint láthatja, a Honda tökéletes állapotban van a karbantartási ütemtervnek megfelelően és egy all-inclusive áron elérhető, amely egyszerűen megtérül. Élvezheti a Honda Premium Quality Csomag összes előnyét is!

A KÖLTSÉGKONTROLL EGYSZERŰVÉ VÁLT

A Honda karbantartási csomagja minden járműmodellhez elérhető, és minden karbantartási szolgáltatást tartalmaz a szervizkönyvben kötelezően előírt karbantartási tételeknek megfelelően: a Honda szerelők munkaidejét, az eredeti pótalkatrészeket, valamint a motorolajat és egyéb folyadékokat is.

TÍPUS

KARBANTARTÁSI CSOMAG

max. 3 év vagy 60 000 km1)

KARBANTARTÁSI CSOMAG

max. 4 év vagy 80 000 km1)

KARBANTARTÁSI CSOMAG

max. 5 év vagy 100 000 km1)

Elektromos (Honda e, e:Ny1)

 - 

249 000 Ft 2)

Hibrid (Jazz e:HEV, HR-V e:HEV, CR-V e:HEV, CR-V plug-in, Civic e:HEV, ZR-V e:HEV)

299 000 Ft 2)

449 000 Ft 2)

549 000 Ft 2)


1) A karbantartási csomag az első 3, 4 vagy 5 előírt időszakos karbantartást foglalja magában (függően a választott csomagtól), amely okán a futásteljesítmény, vagy a jármű igénybevételének (normál/fokozott) függvényében a csomag érvényessége nem feltétlen éri el az években, vagy futásteljesítményben megadott határszámot.

2) A karbantartási csomagot a szerződés megkötésekor teljes egészében ki kell fizetni.

Az új jármű megvásárlásakor juthat hozzá a Honda karbantartási csomagjához, és elvégezheti a karbantartási munkákat az Ön által választott Honda márkaszervizben. 3) 

Későbbi szerződés akkor lehetséges, ha a jármű nem idősebb 1 hónapnál, vagy 1500 km-nél kevesebbet futott.

A karbantartási csomag csak a szervizkönyvben előírt karbantartási tételeket tartalmazza (pl. szűrők, folyadékok cseréje). A használatból eredő kopások, elhasználódások miatti egyéb javítások (pl. fékbetét, ablaktörlő gumi, stb.) nem képezik részét a karbantartási csomagnak.  

Premium Quality

8 év gondtalan utazás: a Honda Premium Quality Csomaggal a legfontosabb alkatrészek teljes alkatrészcseréjét további 5 évre (max. 150 000 km vagy 8 év) kapja a 3 éves általános jótálláson felül. Hibrid alkatrészekre az 5 éves garancián túl további 3 évben élvezheti a hűségbónuszt. Ennek előfeltétele, hogy gépjárművét a gyártó specifikációinak megfelelően rendszeresen szervizelje egy Magyarországon működő hivatalos Honda márkaszervizben. További feltételeket a https://www.honda.hu/cars/owners/honda-premium-quality.html oldalon talál. 3)

3) A Honda új autók értékesítésével és szervizelésével foglalkozó szerződéses partnereinél Magyarországon.