Close

KI KELL PRÓBÁLNIA, HOGY HIGGYEN BENNE

A legújabb Honda Civic Type R hűen őrzi elődjei örökségét. Ez az erős, kiválóan gyorsuló, elsőkerék-hajtású ferdehátú tartja jelenleg kategóriájában öt híres európai versenypálya körrekordját – ezért is nevezzük közúti versenyautónak.

Átható versenyszellem

Görgetés

Álomból valóság

„Gyermekkorom óta rajongok az autókért.”

– A Civic Type R építésénél olyan precíz irányíthatóságra törekedtünk, ami magabiztossá teszi a pilótát és minduntalan vezetni bíztatja – osztotta meg gondolatait Hideki Kakinuma, a Type R-projekt vezetőségének tagja. Hála a kitartó munkának, az álom valóra vált, sőt az osztályon felüli kényelem, a kategóriájában kiemelkedő helykínálat és a versenyautókat megszégyenítően vad megjelenés is ott szerepel az új Civic Type R erényei között.

Hideki Kakinuma és a Civic Type R hátulja háromnegyedes nézetben.

Hideki Kakinuma, a Civic Type R-projekt vezetőségének tagja. 

Motorsport mindenek felett

Pulzáló erő, zsigerből jövő teljesítmény.

Az új, tizedik generációs Civic alapjaira épülő Type R hű maradt a nagy teljesítményű Honda sportkocsik örökségéhez. Teljesen újraterveztük, hogy közúton és versenypályán egyaránt a legátütőbb élményt nyújtsa a hot hatchek kategóriájában. Megérkezett az új Civic Type R. Üdvözölje Ön is a legdinamikusabban gyorsuló, legnagyobb végsebességű elsőkerék-hajtású modellt, amit valaha építettünk!

Honda Civic Type R versenypályán, elölről, háromnegyedes nézetben.
Honda Civic Type R versenypályán, elölről, háromnegyedes nézetben.

Köridőrekord az elsőkerék-meghajtású kategóriában: 7 perc 43 másodperc.

Vissza a főoldalra
Honda

Betöltés...türelmét kérjük.