A Honda S Dream Dreamliner a Bonneville sós síkságon.

Energiát a teljes bolygónak!

Globális célkitűzések

„Nem csak Japánban akartunk sikereket elérni; világelsőségre törekedtünk.” – Honda Szóicsiró

Közelkép a Honda konceptautójáról.

K+F csapatainkat ösztönös kíváncsiság és felfedezőkedv jellemzi, és imádják a kihívásokat. Másként látják a világot, és új koncepciókat dolgoznak ki, ami általában új Honda-generációk megjelenéséhez vezet szerte a világon.

Világszintű gyártás

Ott gyártunk, ahol vásárlóink élnek. Vállalatunk alapítója, Honda Szóicsiró úgy gondolta, hogy egy nemzetközi vállalat csak akkor lehet sikeres, ha nem centralizált a működése. Arra ösztönözte a különféle régiók munkatársait, hogy hozzanak saját döntéseket. Mert minden egyes Honda-részlegnek és -leányvállalatnak leleményesnek és vállalkozókedvűnek kell lennie… s persze a legjobb döntések mindig helyben születnek.

Honda-technikus dolgozik egy motoron.

Világszintű célkitűzések

A kezdetektől arra törekedtünk, hogy idővel Japánon kívül is megkezdjük a gyártást. Elkötelezettségünkről tanúskodik, hogy első japán márkaként kezdtünk autókat készíteni Amerikában. Ez egy óriási vállalkozás volt, de Szóicsiró lelkesedése nekünk is erőt adott a siker eléréséhez. A marysville-i üzem ez idáig 11 millió Hondát készített, és a munka természetesen most is gőzerővel zajlik. Jelenleg Brazíliában, az Egyesült Államokban, Indiában, Kanadában, Kínában, Mexikóban, Thaiföldön és Vietnámban építünk autókat.

Háromnegyedes felvétel egy gyártósoron haladó Honda Accordról.

Az észak-amerikai piacra szánt Accord tizedik nemzedékét például az ohiói Marysville-ben készítjük, ahol 1982 óta készülnek Hondák.

Globális kutatás-

Honda-autók a világnak. Úgy gondoljuk, hogy a Honda-modellek piaci sikerének és hibamentes működésének záloga a minden földrészre kiterjedő kutatás-fejlesztési tevékenység. Természetesen Japánban is vannak K+F egységeink, és a főbb projekteket a japán központból irányítjuk, de legalább ennyire fontosak tengerentúli laborjaink is. Büszkék vagyunk kiváló munkájukra!

Honda-technikus dolgozik egy szemből látható NSX-modellen.

Az NSX-eket magasan képzett, kifejezetten a típusra szakosodott szakemberek szerelik össze az Egyesült Államokban.

Álomgyártók

Az Egyesült Királyságban, Kínában, Indiában, Indonéziában, Németországban, Olaszországban és Thaiföldön egyaránt vannak K+F központjaink, mert úgy gondoljuk, hogy helyben végzett kutatás-fejlesztéssel dolgozhatók ki azok a modellek, amelyek a leginkább megfelelnek az adott piac elvárásainak.

Közelkép a Honda NSX motorjáról.

Az NSX-motor minden egyes csavarjánál kézzel ellenőrizzük a meghúzási nyomatékot.

Határokon átívelő vonzerő

A Civic legnagyobb felvevőpiaca az Egyesült Államok. A modell 2016-ban érkezett meg a tengeren túlra, és azóta is rendkívül népszerű. Ez egy példa arra, hogy miként dolgozunk ki valóban globális modelleket. Az egész világnak dolgozunk, nem csak régióknak. Így nyilván nehezebb, de megéri az erőfeszítéseket.

Egy amerikai exportra szánt, ötajtós Honda Civic hátulról, háromnegyedes nézetben.

Ezt hozza a jövő

Megmutatjuk Önnek, hogyan képzeljük el a jövő Hondáját

Elolvasom