A nő és a gyerek biztonságosan osztozik az úton

BIZTONSÁGOT MINDENKINEK

Küldetésünk a Hondánál, hogy egy balesetmentes mobil társadalmat hozzunk létre, ahol ügyfeleink és mindenki, aki osztozik az úton, biztonságosan és magabiztosan élvezheti a mobilitás szabadságát.

NASA űrfelvétel

Amikor a hiba nem fért bele

Vállalatunk az alapítónk, Honda Soichiro és a NASA Apollo-13 repülési igazgatója közötti beszélgetést követően helyezte át a hangsúlyt a biztonságra, aki azt mondta: „A visszatérés azért sikerült, mert minden fontos területet emberek irányítottak, nem pedig gépek”. Ezt megfontolva Soichiro később kijelentette: „Nem számít, mennyire lesznek fejlettek a gépek, az irányítást sosem szabad teljesen a gépek kezébe adni.”

Görgetés

A biztonság három alapelve

Szülő és gyermek játszik

Emberi képesség

Sok időt fektettünk a közlekedésbiztonság oktatás személyes átadásába. Közlekedésoktatási központjainkban fiatalok és idősek egyaránt sokat tanultak gyakorlati oktatási programunk keretein belül a szakértő oktatóinktól. Ezek az oktatók közösen kidolgoztak egy oktatási programot a biztonságos közlekedés ösztönzésére és népszerűsítésére, amely a szülő–gyermek közlekedésbiztonsági órákat is magában foglalta.

 

Szülő és gyermek játszik

Közlekedési ökoszisztéma

Már 1998-ban létrehoztunk egy kommunikációs funkciókkal ellátott autós navigációs rendszert, amely más járművektől gyűjtött vezetési adatok felhasználásával nyújtott információt a forgalmi torlódásokról. Manapság a közlekedési ökoszisztéma folyamatosan változik, és a közlekedőknek kapcsolódniuk kell hozzá. Ezért kifejlesztettünk időjárási és katasztrófa információs rendszereket – telematikát használva –, hogy figyelmeztetni tudjuk a közlekedőket a változó körülményekre, lehetővé téve számukra, hogy biztonságosan és kényelmesebben vezethessenek.  

 

 

Szülő és gyermek játszik

Mobilitási teljesítmény

Magas célokat tűztünk ki a járműtechnológiában, és gyakran meghaladjuk az elvárásainkat abban a szellemben, hogy „ha még nem létezik, akkor megcsináljuk mi”. Ez az innovatív megközelítés, amely a valós közlekedési helyzetekben a biztonsági szint növelésére irányul, és amely minden úthasználó bevonását magában foglalja, sokkal közelebb fogja hozni a balesetmentes világra irányuló törekvéseinket.

Küldetéseink a biztonságért

Elismert biztonság

Egy Honda személyautó utasai a motorháztetőre támaszkodnak

Mindig biztonságban

A HONDA SENSING csomag számos, intelligens biztonsági funkciót tartalmaz, amelyek azokra a veszélyekre is figyelmeztetik, amelyeket talán észre sem venne. Így Ön és utasai mindig biztonságosan utazhatnak.