Honda-garancia Önnek

Sok időt töltöttünk autóink tökéletesítésével, hogy Ön az első naptól fogva elégedett lehessen Hondájával. Ha mégis valami probléma lép fel, az Európa legnagyobb részét lefedő normál európai garanciaszolgáltatásunk a legtöbb problémára megoldást kínál.

Mire terjed ki a garancia?

Az alábbiakban röviden bemutatjuk az összes garanciális szolgáltatásunkat. Mindegyik szolgáltatás esetében a gépkocsin észlelt gyártási- vagy anyaghibából eredő, a szervizkönyvben részletezett garanciális feltételek hatálya alá tartozó meghibásodást díjmentesen elhárítunk.

Általános garancia

Nem számítunk arra, hogy bármi is tönkremegy az autójában – ám ha mégis így lenne, javítással vagy cserével díjmentesen elhárítunk minden gyártási- vagy anyaghibából eredő, az első 3 év vagy 100 000 km során (amelyik előbb bekövetkezik) fellépő meghibásodást.

Felületi korrózióra vonatkozó garancia

Hogy autója szép és csillogó maradjon. Garantáljuk, hogy az első 3 évben, a megtett km-ektől függetlenül semmilyen látható korrózió nem jelenik meg a fényezett felületeken.

Kipufogórendszerre vonatkozó garancia

A kipufogó az első 5 évben nem mehet tönkre, és nem jelenhet meg rajta korrózió okozta átlyukadás. Ez kiterjed a leömlőkre, a csövekre, a dobokra és a katalizátorra is, de nem vonatkozik a katalizátor körül elhelyezett hővédő burkolatokra.

Szerkezeti korrózióra vonatkozó garancia

A gépkocsinak az első 12 évben a futásteljesítménytől függetlenül mentesnek kell lennie a fényezett karosszériaelemek belsejétől a külsejéig terjedő korróziótól. Ennek fontos feltétele, hogy a a Honda márkaszervizben évente elvégeztessen egy ingyenes karosszéria vizsgálatot a gépjárművére vonatkozóan külsejéig terjedő korróziótól.

Egyéb vázszerkezeti korrózió

A garancia ezen része az első 10 évben a meghatározott elemek (futómű lengőkar, futómű segédkeret, féltengely, fékcső, üzemanyag-vezeték) korróziója miatt fellépő, a működőképességet befolyásoló hibákra terjed ki, a megtett km-ek számától függetlenül.

Hibrid rendszer garancia

A Honda 5 évig vagy 100 000 km futásteljesítményig (amelyik előbb bekövetkezik) jótállást vállal arra, hogy a gépkocsi hibrid hajtásrendszere (i-MMD) bizonyos komponensei* mentesek minden anyag- és gyártási hibától.

* nagyfeszültségű akkumulátor, akkumulátor vezérlő, elektromotor és vezérlő, DC-DC átalakító, generátor, nagyfeszültségű vezetékek, teljesítmény átalakító
 

Honda e kiegészítő garancia

A Honda e elektromos autó esetében a fentieken felül további előnyökkel szolgálunk, hogy Ön még nagyobb biztonságban érezhesse magát. Nevezetesen a gépkocsi hajtáslánc rendszerére 5 év vagy 100 000 km futásteljesítményig (amelyik előbb bekövetkezik) jótállást vállalunk az anyag- és gyártási hibából eredő meghibásodásokra. Valamint a magasfeszültségű akkumulátor esetében 8 év vagy 160 000 km-ig (amelyik előbb bekövetkezik) garanciát adunk arra, hogy a gépkocsi magasfeszültségű akkumulátora legalább 70%-os kapacitással rendelkezik ezen időszakon belül.

A fentebb felsorolt, a gyártó által vállalt jótállási feltételek a fogyasztó törvényből eredő jogait nem érinti és nem korlátozza. További részletekrét forduljon a Honda márkakereskedőhöz vagy lapozza fel a gépjárműve szervizkönyvét, amely részletezi a termékre vonatkozó jótállási feltételeket.