A Honda országúti segélyszolgálata

Gondoskodunk Önről és autójáról – jóval azt követően is, hogy először ment haza vele. A Honda országúti segélyszolgálatának köszönhetően annak biztos tudatában indulhat el, hogy bármilyen baj is éri az utazás során, mi tudunk segíteni.

A megfelelő segítség szükség esetén

A Honda országúti segélyszolgálata az év minden napján, a nap 24 órájában elérhető – akkor is, ha Európa valamely másik országában autózik.

Ezeket a szolgáltatásokat kínáljuk:

 • A Honda otthoni segélyszolgálata

  Ha autója otthon romlik el, szakemberünk otthon keresi fel Önt.

 • A Honda mobilitási szolgáltatása

  Ha autóját nem sikerül az út mentén megjavítani, Önt, autóját és legfeljebb négy utasát a megjelölt úti célhoz juttatjuk.

 • A Honda üzenetküldési szolgáltatása

  Bármilyen előreláthatatlan baj bekövetkezése esetén megnyugtató lehet, hogy értesíteni tudjuk valamelyik hozzátartozóját vagy munkatársát arról, mi történt, hol van most Ön, és hogy biztonságban van. Mi erről is gondoskodunk.

 • A Honda európai segélyszolgálata

  Akkor is tudunk segíteni, ha autója egy másik európai országban romlik el. Ha pedig nem jár sikerrel az út menti javítás, eljuttatjuk Önt a legközelebbi Honda márkakereskedéshez vagy hivatalos szervizhez.

Honda Útmenti Segélyszolgáltatás

Minden benzines modell (kivétel Civic Type R 2023 modellévtől) és CR-V e:HEV (2023 modellévig) esetén (további modellek esetén az adatok a következő szekcióban)

Meghibásodás esetén - akár itthon, akár külföldön - egyszerűen hívja a Honda Segélyközpontot, amely a hét minden napján éjjel-nappal tanácsokkal és intézkedéssel áll az Ön rendelkezésére.

Belföldről: 06 1 / 458-4420
Külföldről: +36 1 / 458-4420

Honda Assistance szolgáltatási feltételek - kivéve Honda e, e:Ny1, Jazz e:HEV, HR-V e:HEV, ZR-V e:HEV, Civic e:HEV, Civic Type R (2023 modellévtől), CR-V plug-in, CR-V e:HEV (2024 modellévtől)

Honda e, e:Ny1, Jazz e:HEV, HR-V e:HEV, ZR-V e:HEV*, Civic e:HEV*, Civic Type R (2023 modellévtől)*, CR-V plug-in és CR-V e:HEV* (2024 modellévtől) esetén

My Honda+ applikáció esetén nyissa meg az alkalmazásban a “Biztonság” menüt, majd indítsa a hívást a “Honda digitális segélyszolgálat” gombra koppintva.

My Honda+ applikáció hiányában hívja a következő számot:

Belföldről: 06 1 / 7799-111
Külföldről: +36 1 / 7799-111

Honda Assistance szolgáltatási feltételek - Honda e, e:Ny1, Jazz e:HEV, HR-V e:HEV, ZR-V e:HEV, Civic e:HEV, Civic Type R (2023 modellévtől), CR-V plug-in és CR-V e:HEV (2024 modellévtől)

A Honda Assistance feltételei érvényesek. További információért forduljon a Honda kereskedőjéhez.

*A Civic e:HEV, Civic Type R, ZR-V e:HEV és CR-V e:HEV modellek esetén a My Honda+ applikáció nem alkalmazható.