Honda – Irányítás

Vállalatirányítás

Mivel a Honda arra törekszik, hogy egy „olyan vállalatként működjön, amely a társadalom hasznos tagja kíván lenni”, felismerjük felelősségünket a vállalatirányítás és az átláthatóság fokozásában a fenntartható növekedés megvalósítása, valamint ügyfeleink, partnereink és a társadalom bizalmának és megbecsülésének további kiépítése érdekében.

A Honda európai tevékenységei

A Honda európai struktúrája lehetővé teszi üzleti tevékenységeink világos felügyeletét és stratégiai irányítását az egész régióban, amelynek középpontjában az irányításra, a pénzügyi magatartásra, a kockázatkezelésre, az emberi jogokra és egyebekre vonatkozó, világosan megfogalmazott irányelvek állnak. Ezek hozzájárulnak a Honda globális fejlődéséhez a társadalmi hírnevünk, a jogszabályoknak való megfelelésünk és a vállalatirányításunk megerősítése terén.

Tudjon meg többet a Honda európai tevékenységéről ebből a rövid videóból!

A Honda irányítási struktúrája

A Honda úgy épül fel, hogy a vállalat fenntarthatósági, biztonsági és környezetvédelmi tervezésre vonatkozó globális szabványainak megfelelően hatékonyan érje el céljait.

Európai erőfeszítéseink eredményei visszajelzésként eljutnak a japán Hondához, ezzel segítve a fenntarthatósággal kapcsolatos globális megközelítésünk kialakítását.

Ezt a világszerte alkalmazott szemléletet a Honda globális irányítási struktúráján keresztül – amelynek részleteit a 2023. évi európai környezetvédelmi jelentésünk tartalmazza – hatékonyan kommunikáljuk régióink felé a helyi végrehajtás érdekében.

2023. évi európai környezetvédelmi jelentés (angol nyelvű PDF)