A Honda Jazz egy teljes értékű hibrid. Amikor Ön rálép a gázpedálra, akkor – a kiegészítő hibrid technológiával szerelt járművekkel ellentétben – dinamikus elektromos teljesítményben lesz része.

Öntöltő hibrid

Érezze a különbséget!

Nincs csodásabb élmény egy Honda hibrid vezetésénél. A hibrid motorok terén szerzett több évtizedes tapasztalatok és a Honda e:HEV rendszerének műszaki fejlettsége révén teljes értékű hibridjeink csendes elektromos működést biztosítanak, amelyre a kiegészítő hibrid technológiával szerelt járművek nem képesek. Az új Jazz kiemelkedő elektromos teljesítményre és érdemi takarékosságra képes.

Üzemanyag-takarékosság ikonja

Nem kell csatlakoztatni

A Honda e:HEV teljes értékű hibridek öntöltőek; a belső égésű motorból és a regeneratív fékezésből szerzik az energiát. Nem igényelnek hálózati áramellátást, így Ön időt takaríthat meg, és nem kell a töltéssel vesződnie.

5 év garancia ikonja

Hatékonyabb

A Jazz akár 864 km*-t is képes megtenni egy teli tankkal, CO2-kibocsátása pedig mindössze 79–141 (g/km). Ezeket a lenyűgöző számokat ráadásul úgy éri el, hogy az nem megy a kényelem vagy a teljesítmény rovására. *WLTP-adatok, Jazz Executive.

Levél ikon

Teljes nyugalom

Az akkumulátor nemcsak a villanymotorokat táplálja úgy, hogy képesek legyenek erre az elképesztő teljesítményre, hanem az üzemeltetési költségeket is csökkenti; emellé pedig 5 év vagy 100 000 km garancia jár, így Önnek nem kell aggódnia.

A villanymotornak és az akkumulátorban tárolt energiának köszönhetően a jármű álló helyzetből is lenyűgöző gyorsulásra képes.

Hibrid üzemmódban a mindennapi közlekedés során a villanymotorok mellett a benzinmotor is bekapcsol, így tehát garantált az optimális teljesítmény és a lenyűgöző gyorsulás.

A Jazz belső égésű motorja főként autópályán használatos, hiszen így az autó nagyobb sebességet képes fenntartani – ráadásul ilyenkor az akkumulátor is töltődik.

A regeneratív fékezés az elektromotor által fékezéskor termelt energiát használja fel az akkumulátor töltésére.

Ismerje meg, mitől ilyen különlegesek hibrid autóink!

Fedezze fel a hibrid autók világát!

Tekintse meg közelebbről!

Külső megjelenés

*Csak néhány színváltozatot mutatunk be. A teljes színskála megtekintéséhez lépjen be a konfigurátorba, vagy tekintse meg a brosúrát.
*Csak néhány színváltozatot mutatunk be. A teljes színskála megtekintéséhez lépjen be a konfigurátorba, vagy tekintse meg a brosúrát.
  • Taffeta White Alap
  • Shining Grey Alap
  • Crystal Black Alap
  • Midnight Blue Beam Alap
  • Platinum White Alap
  • Premium Crystal Red Alap
  • Premium Sunlight White Alap

Beltér

*
*
  • Fekete szövet/bőr Alap
  • Világos szövet/bőr Alap

Ismerje meg a Honda Jazz e:HEV hibrid modellt!

Tekintse meg alábbi bemutató videóinkat, amelyek részletesen bemutatják a Honda Jazz jellemzőit és beépített technológiáit.

Kísérje figyelemmel a Jazzt!

A My Honda+ alkalmazás számos olyan szolgáltatást kínál, amelyek segítik Önt a mindennapok során mind útközben, mind az autón kívül.

A Honda távoli zárás/nyitás funkciója lehetővé teszi, hogy hagyományos távirányító helyett okostelefont használjon a Honda Jazz nyitásához és zárásához.

A Honda országúti segélyszolgálatának köszönhetően Ön mindenhová nyugodtan indulhat útnak. Ütközés vagy meghibásodás esetén a szolgálat azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, így minden helyzetben magabiztosan közlekedhet.

Ha elfelejtette, hogy hol parkolt le a Jazz-zel, és nem ismeri a környéket, az alkalmazás gépjárműkereső funkciójával gyorsan megtalálhatja az autót.

A My Honda+ alkalmazás segítségével zónakontroll-tartományt állíthat be a Jazz körül. A funkció riasztást küld, ha az autó elmozdul a zónakontroll által behatárolt területről.

Nagy tudású kisautó.

Melyik felszereltségi szint illik a leginkább Önhöz?

Autó
Öné a döntés
Főbb jellemzők
 
 
 
Jazz Comfort

Jazz Comfort

Azoknak, akik tágas,
ugyanakkor kényelmes és biztonságos
beltérre vágynak.
Honda SENSING
ECON üzemmód
Magic Seats ülésrendszer
Jazz Elegance

Jazz Elegance

Azoknak, akik egy kicsit több luxusra
és kényelmesebb, reszponzívabb
vezetési élményre vágynak.
Honda CONNECT
Első és hátsó parkolóradar
„Szövet/bőr kárpit”
Jazz Executive

Jazz Executive

Azok számára, akik a praktikum
és a teljesítmény mellett
a prémium tulajdonságokat is keresik.

Sötétített üveg
Intelligens, kulcs nélküli ajtónyitás és motorindítás
Fűtött bőrkormány
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Közelkép egy autóban ülő hölgyről

Mindig biztonságban

A Honda SENSING csomag számos olyan intelligens biztonsági funkciót tartalmaz, amelyek azokra a veszélyekre is figyelmeztetik, amelyeket nélkülük talán nem venne észre. Így Ön és utasai mindig biztonságban utazhatnak. Ezek a fejlett vezetéstámogató technológiák hozzájárulnak ahhoz, hogy a Jazz maximális, 5 csillagos NCAP biztonsági besorolást kapott.