Váltson teljes értékű hibridre
Az új Honda Jazz e:HEV

Az új Jazz kényelmes, tágas és dinamikus. Fejlett, teljes értékű hibrid e:HEV hajtásláncának köszönhetően felvillanyozó elektromos teljesítményt és gazdaságosságot biztosít minden egyes utazás során.

A Honda Jazz egy teljes értékű hibrid. A gázpedálra lépve érezni fogja az autó dinamikus és felvillanyozó elektromos teljesítményét.

Műszaki ikon

Érezze a különbséget!

Nincs csodásabb élmény egy hibrid Honda modell vezetésénél. A hibrid motorok terén szerzett gazdag tapasztalatok és a Honda e:HEV rendszerének műszaki fejlettsége révén teljes értékű hibridjeinket csendes elektromos működés jellemzi. Az új Jazz kiemelkedő elektromos teljesítményre és észrevehető takarékosságra képes.

Akkumulátor ikonja

Nem kell áramforráshoz csatlakoztatni

A Honda e:HEV teljes értékű hibrid modellek öntöltőek; a belső égésű motorból és a regeneratív fékezésből szerzik az energiát. Nem igényelnek hálózati áramellátást, így Ön időt takaríthat meg, és nem kell a töltéssel vesződnie.

Hatékonyság ikonja

Hatékonyabb

A hibrid Jazz akár 860 km*-t is képes megtenni egy teli tankkal, CO2-kibocsátása pedig mindössze 82 g/km értékről indul. Ezeket a lenyűgöző számokat ráadásul úgy éri el, hogy az nem megy a kényelem vagy a teljesítmény rovására.

5 év ikon

Teljes nyugalom

A hibrid Jazz akkumulátorából származó energia táplálja a villanymotorokat, amelyek elképesztő teljesítményre képesek. A hibrid akkumulátorra ráadásul 5 évre vagy 100 000 km-re (amelyik hamarabb bekövetkezik) érvényes garancia jár, így Ön még nyugodtabban autózhat.

A villanymotornak és az akkumulátorban tárolt energiának köszönhetően a jármű álló helyzetből is lenyűgöző gyorsulásra képes.

Hibrid üzemmódban a mindennapi közlekedés során a villanymotorok mellett a benzinmotor is bekapcsol, így tehát garantált az optimális teljesítmény és a lenyűgöző gyorsulás.

A Jazz belső égésű motorja főként autópályán használatos, hiszen így az autó nagyobb sebességet képes fenntartani – ráadásul ilyenkor az akkumulátor is töltődik.

A regeneratív fékezés a villanymotor által fékezéskor termelt energiát használja fel az akkumulátor töltésére.

Honda Jazz e:HEV videók

Tekintse meg alábbi videókat, amelyek részletesen bemutatják a Honda Jazz jellemzőit és beépített technológiáit.

Hybrid Performance Bemutatjuk, hogy a Honda Jazz e:HEV hibrid modell automatikusan vált a vezetési módok között – így minden helyzetben optimális teljesítményre és hatékonyságra képes. Minden olyan simán és gördülékenyen zajlik, hogy Önnek elég csak a vezetés élményére figyelnie.

Technológiák és autós csatlakoztathatóság A Honda Jazz és a Jazz Crosstar a legújabb fedélzeti technológiákat, szórakoztató rendszereket és csatlakoztatási lehetőségeket kínálja. Minden beépített és felhasználóbarát; úgy készült, hogy minden egyes utazás során még jobb minőségű hálózati kapcsolatot és még kellemesebb szórakozást biztosítson Önnek.

Külső megjelenés és beltér Nézze meg közelebbről a Honda Jazz színeit és elegáns vonalvezetését: a fényszórótól a hátsó lámpa felé haladva elegáns sziluettet rajzolnak ki. A tágas beltérben pedig prémium minőség és olyan kényelmes ülések várják, amelyekből nem szívesen fog kiszállni.

Modern biztonsági eszközök A Jazz modellnél alapfelszereltség a Honda SENSING biztonsági rendszer. Tekintse meg közelebbről ezeket a fejlett vezetéstámogató technológiákat, amelyek arra szolgálnak, hogy Ön és szerettei is biztonságban legyenek.

Hibrid, mégis sportos

Bemutatkozik az új Jazz Advance Sport. Mint minden hibrid Jazz, ez az autó is reszponzív, modern és hatékony, ám jóval kifinomultabb. 

Nagy tudású kisautó.

Melyik felszereltségi szint illik a leginkább Önhöz?

Autó
Öné a döntés
Főbb jellemzők
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jazz Advance

Jazz Advance

Praktikumra és prémium funkciókra vágyó vezetőknek.

Honda SENSING, Sötétített üveg

Fűthető kormánykerék

Intelligens kulcs nélküli ajtónyitás és motorindítás

Jazz Advance Sport

Jazz Advance Sport

Azoknak, akik a dinamikus teljesítményt, a kényelmet és a sokoldalúságot kedvelik.

Exkluzív hátsó légterelő

Exkluzív kidolgozottság a beltérben

Kizárólag a Sport modellhez készült könnyűfém felnik

Jazz Crosstar Advance

Jazz Crosstar Advance

Azoknak, akiknek kellemes, tágas és sokoldalú SUV az álmuk.

Egyedi Crosstar-jellemzők, például beépített tetősín

16”-os könnyűfém keréktárcsák

Masszív, vízálló anyagból készült ülések

Közelkép egy autóban ülő hölgyről

Mindig biztonságban

A Honda SENSING csomag számos olyan intelligens biztonsági funkciót tartalmaz, amelyek azokra a veszélyekre is figyelmeztetik, amelyeket nélkülük talán nem venne észre. Így Ön és utasai mindig biztonságban utazhatnak. Ezek a fejlett vezetéstámogató technológiák hozzájárulnak ahhoz, hogy a Jazz maximális, 5 csillagos NCAP biztonsági besorolást kapott.

Háromnegyedes felvétel a Jazz elejéről, háttérben a várossal

Készen áll arra, hogy hibrid modellre váltson? Akkor ne várjon tovább!

*A Honda Motor Europe Limited magyarországi fióktelepe fenntartja a jogot, hogy árait és az egyes típusok felszereltségét előzetes értesítés nélkül módosítsa. A feltüntetett bruttó kiskereskedelmi ár tartalmazza a kiadáskor érvényes regisztrációs adót és a 27% áfát, azonban nem tartalmazza a forgalomba helyezés költségeit, valamint a szállítási díjat.