Hibrid Honda autók parkolnak a város sziluettje előtt

AZ e:HEV HIBRID VÁLASZTÉK

Elkötelezettek vagyunk a fejlett, elektrifikált hajtáslánccal rendelkező mainstream modellek megalkotása mellett, és minden egyes bemutatott hibriddel egy lépéssel közelebb kerülünk az alacsony szén-dioxid-kibocsátású társadalom megvalósítását célzó elektromos víziónkhoz.

Mitől ennyire különlegesek e:HEV hibrid autóink?

Honda autót vezető férfi a jármű belsejében

Érezhető a különbség

A Honda e:HEV technológiája azt jelenti, hogy teljes értékű hibrid autóink (a lágy hibrid modellekkel ellentétben) automatikusan képesek halk elektromos meghajtásra váltani, és így lenyűgöző elektromos teljesítményt nyújtani.

Nő mosolyog a visszapillantó tükörben

Egyszerűen a legjobb

Egyedülálló e:HEV rendszerünk kiváló műszaki minősége a hibrid hajtásláncok létrehozásának sok éven át tartó innovációjából eredeztethető. Így lényegesen jobbak és hatékonyabbak egy lágy hibrid modelléhez képest.

e:HEV logó egy autón

Nem kell csatlakoztatni

A Honda e:HEV teljes értékű hibridek öntöltőek; a belső égésű motorból és a regeneratív fékezésből szerzik az energiát. Nem kell hálózati tápellátáshoz csatlakoztatni őket, és töltőkábelek telepítésével sem kell fáradni.

Közelkép a jármű belsejéről, rajta a műszerfallal

Csökkenti a vezetéssel járó költségeket

Az öntöltésből származó energia csökkenti a belső égésű motor terhelését, ami azt jelenti, hogy alacsonyabbak lesznek az üzemeltetési költségek, és a károsanyag-kibocsátás is alacsony marad. Megnyugtató, 5 évre vagy 100 000 km-re szóló garanciával*. *Amelyik hamarabb bekövetkezik.

Minden részében jobb

Minden e:HEV hajtáslánccal rendelkező Honda autó öntöltő, teljes értékű hibrid modell, olyan akkumulátorral, amelyet teljes mértékben támogat az üzemanyag-hatékony belső égésű motor. A két erőforrás összehangoltan vagy egymástól függetlenül működik, gördülékenyen illeszkedik a három vezetési módhoz, melyek automatikusan kerülnek kiválasztásra, egyenletes erőleadást és teljesítményt biztosítva.

e:HEV teljesítmény

A hibrid technológia gördülékeny vezetést tesz lehetővé. A vezetési stílust figyelembe vevő, intelligens rendszerünk háromféle üzemmód között váltogat az optimális hatékonyság érdekében.

Bezárás

Egy szemből látható Honda HR-V halad egy kisebb autóúton

Intelligens és dinamikus

Egyedülálló hajtásláncunk intelligens, és a körülményeknek megfelelően mindig automatikusan vált az elektromos, hibrid és benzinmotoros hajtásmódok között. 
Az „Electric Drive” üzemmód álló helyzetből – egy elektromos autóhoz hasonlóan – lenyűgöző gyorsulást tesz lehetővé, mivel e:HEV rendszerünk a belső égésű motortól függetlenül képes a teljes elektromos energia felhasználására. Ez az üzemmód mérsékelt sebesség mellett is működik, és ezáltal egyenletes és halk vezetési élményt nyújt.

Egy szemből látható Honda HR-V halad egy kisebb autóúton

Egy okos hibrid

„Hybrid Drive” üzemmódban mind a belső égésű motor, mind a villanymotorok zökkenőmentesen, egymáshoz folyamatosan alkalmazkodva osztják meg a munkavégzést, hogy hatékonyabban birkózzanak meg a meredek emelkedőkkel, a városi forgalommal és az autópályákkal.

Egy szemből látható Honda HR-V halad egy kisebb autóúton

Töltés és regeneratív fékezés

Nagyobb sebesség mellett, például autópályán való haladás során a belső égésű motor biztosítja az energiát és tölti az akkumulátort. Lassítás közben a regeneratív fékezés is tölti az akkumulátort az egyébként felhasználatlanul megsemmisülő energia révén. Ez az energia lendületet adhat a tiszta elektromos gyorsulásnak, amikor szükség van rá – előzés közben különösen jól jöhet. 

Egy szemből látható Honda HR-V halad egy kisebb autóúton

Abszolút kényelmes

Az e:HEV teljes értékű hibrid rendszer kényelmesebb a plug-in hibrideknél, mivel kiküszöböli az éjszakai töltés jelentette problémát. A PHEV rendelkezik ugyan regeneratív fékezéssel, ez azonban nem elég a teljes feltöltéshez, ezért a rendszer nagymértékben támaszkodik a belső égésű motorra, ha merülőben van az akkumulátor. Így tehát ha nincs csatlakoztatva és megfelelően feltöltve, több üzemanyagot használ fel a nagyobb akkumulátor és a nehéz hajtáslánc súlyának leküzdéséhez.

Közelkép a jármű belsejéről Vezetési üzemmód

VÁLASSZA KI A MEGFELELŐ STÍLUST

Egy Honda hibrid semmihez sem hasonlítható, mert e:HEV rendszerünkhöz háromféle teljesítménymód jár: Normál a kényelmes és egyenletes vezetéshez; Econ, amely kevesebb üzemanyagot használ fel a belső égésű motor működése közben; illetve Sport a még élvezetesebb vezetési élmény érdekében.  Válassza ki a kívánt vezetési stílust, és bízza magát az autóra. Önnek csak annyi a dolga, hogy élvezze az utat.

HR-V hibrid háromnegyedes profilból, útközben

Vadonatúj hibrid SUV modellünk

A vadonatúj HR-V modellben a sportkupék stílusa kiemelkedően tágas beltérrel egyesül, az innovatív e:HEV technológia pedig gondoskodik az energikus vezetési élményről. Teli üzemanyagtartállyal a HR-V akár 740 km-t is megtehet, míg 94 g/km-es* CO2-kibocsátása nagy előrelépést jelent álmunk, egy teljesen elektrifikált kínálat megteremtése felé, miközben egyre közelebb kerülünk a károsanyagkibocsátás-mentes világhoz.

*A HR-V WLTP-adatai.

FEDEZZE FEL A HR-V MODELLT!
HR-V hibrid háromnegyedes profilból, útközben

Tágas hibrid SUV modellünk

Legnagyobb hibrid SUV autónk, a Honda CR-V közvetlen és dinamikus vezetési élményt tesz lehetővé az e:HEV hajtásláncnak köszönhetően. Ez az autó valóban sok mindenre képes. Comfort felszereltségi szinttel például akár 860 km-t* is megtehet egy tankolással, CO2-kibocsátása pedig rendkívül hatékony: mindössze 114 (g/km)*. 

Ráadásul a CR-V tágas belső tere különleges, merész külsővel párosul, így Ön és utasai egyaránt élvezni fogják az utazást. 

*A CR-V Comfort WLTP-adatai.

FEDEZZE FEL A CR-V MODELLT!
HR-V hibrid háromnegyedes profilból, útközben

Ötajtós városi hibrid modellünk

A Honda Jazz az e:HEV hajtásláncnak köszönhetően könnyed vezetési élményt biztosít. Az egyenletes és hatékony, a kategóriájában kiemelkedő nagyságú belső teret biztosító hibrid modellben csodásan egyesül a sokoldalúság és a hatékonyság: teli üzemanyagtartállyal akár 864 km-t* is megtehet, CO2-kibocsátása pedig mindössze 79–141 (g/km). Mindez valóban élvezetes vezetést jelent.

*A Jazz Executive WLTP-adatai.

FEDEZZE FEL A HONDA JAZZ MODELLT!