Közelről az e:Hev logóról
Közelről az e:Hev logóról

AZ e:HEV HIBRID TERMÉKCSALÁD

Elkötelezettek vagyunk az elektromos autókra való áttérés mellett, és minden bevezetett hibriddel egy lépéssel közelebb kerülünk az alacsony szén-dioxid-kibocsátású társadalom álmához.

Görgetés

Mitől ilyen különlegesek hibrid autóink?

Akkumulátor ikonja

Nem kell csatlakoztatni

Minden hibridünk öntöltő, így Önnek nem kell a töltéssel bajlódnia, és az útvonala sem függ a töltőállomásoktól – az autó vezetés közben termeli az energiát.

Károsanyag-kibocsátás ikonja

A károsanyag-kibocsátás csökkentése

A hibrid járművek komoly segítséget jelentenek álmunk, az alacsony szén-dioxid-kibocsátású társadalom megvalósításában. A károsanyag-kibocsátás csökkentésével elérhetjük, hogy mindenki szabadabban lélegezhessen.

Üzemanyag ikonja

Kisebb fogyasztás

A fejlett hibrid technológia, amelyet hatékony benzinmotorjainkkal együtt fejlesztettünk ki, gazdaságossá és szórakoztatóvá teszi a hibridek vezetését.

Mód ikonja

A vezetés élménye

Reakciókész, zökkenőmentes és hatékony – a kiemelkedően fejlett e:HEV hibrid hajtáslánc zsigerig hatoló, zavartalan vezetési élményt nyújt.

Hogyan működnek hibrid járműveink?

Továbbfejlesztett hibrid járműveink a benzinmotorok és a villanymotorok előnyeit ötvözik. Ezek a motorok összhangban működnek, a meghajtási üzemmódok közötti átmenet észrevétlen: egyenletes teljesítményleadás és megfelelő gyorsulás, amikor szükség van rá.

A részek egésze

Hibridek a versenypályán
Hibridek a versenypályán

Elölről készült háromnegyedes stúdiófelvétel a HR-V Hybrid autóról

Az új hibrid SUV modellünk

A vadonatúj HR-V-ben a sportkupék stílusa a kategória legtágasabb és legjobb minőségű beltérével egyesült, az innovatív e:HEV technológia pedig gondoskodik az energikus vezetési élményről. A HR-V-vel hatalmast lépést teszünk távlati céljaink megvalósítása felé: álmunk, hogy minden autónk elektrifizált legyen, és károsanyag-kibocsátástól mentes világban élhessünk.

 

FEDEZZE FEL A HR-V MODELLT
Elölről készült háromnegyedes stúdiófelvétel a HR-V Hybrid autóról

A hibrid vezetés élménye

A Honda CR-V, legnagyobb hibrid SUV autónk közvetlen és dinamikus vezetési élményt kínál az e:HEV hajtásláncnak köszönhetően. Ráadásul a CR-V tágas belső tere különleges, sportos megjelenéssel párosul, így Ön és utasai egyaránt élvezni fogják az utazást.

FEDEZZE FEL A CR-V MODELLT
Elölről készült háromnegyedes stúdiófelvétel a HR-V Hybrid autóról

Zsigerig hatoló teljesítmény

A Honda Jazz az e:HEV hajtásláncnak köszönhetően könnyed vezetési élményt kínál. Ez az elegáns és hatékony, kategóriájában kiemelkedő, tágas belső térrel hódító hibrid nagyszerűen ötvözi a sokoldalú használhatóságot az élvezetes vezetéssel. 

FEDEZZE FEL A HONDA JAZZ MODELLT
Elölről készült háromnegyedes stúdiófelvétel a HR-V Hybrid autóról

Élményre hangolt hibrid

A Honda Jazzhez hasonlóan az e:HEV hajtáslánc itt is dinamikus teljesítményleadást és izgalmas vezetési élményt kínál. A különbség: a crossover stílusú hibrid Jazz Crosstar egyedi, erőteljes karaktere. 

 

 

FEDEZZE FEL A JAZZ CROSSTAR MODELLT
Elölről készült háromnegyedes felvétel egy városban közlekedő CR-V-ről.
Elölről készült háromnegyedes felvétel egy városban közlekedő CR-V-ről.

A hibrid bemutatása

Ha szeretne többet megtudni az öntöltő és a plug-in hibridekről, valamint arról, hogyan kímélik a környezetet ezek az autók, kattintson az alábbi gombra.