Egy Honda e:Ny1 és egy Honda e modell halad el egy szélerőműpark mellett.

A Honda elektromos autóinak választéka

Élvezze a jövőt a Honda elektromos autóival anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie az Ön által kedvelt jellemzőkkel kapcsolatban. Elektromos járműveinkben az elektromos technológia környezetbarát, innovatív előnyei ötvöződnek azokkal a jellemzőkkel, amelyek évtizedek óta meghatározzák a Honda autóit. A legmodernebb dizájn és megjelenés, fejlett technológia és a biztonság iránti elkötelezettség – Ön a két világ legjavát kapja egyben: egy Hondát és egy elektromos autót egyszerre.

Hegyvidéki környezetben haladó Honda e:Ny1 modell háromnegyedes nézetben.

Miért érdemes egy elektromos jármű mellett dönteni?

Az elektromos jármű (más néven EV) egy olyan jármű, amelyet teljes mértékben elektromos energia hajt. Az elektromos autók a hagyományos autóknál és a hibrideknél jóval inkább környezetbarát megoldást jelentenek, mivel vezetés közben nem használnak fosszilis tüzelőanyagokat. Üzemeltetési költségeik is alacsonyabbak, mivel kevesebb karbantartást igénylő mozgó alkatrészt tartalmaznak.

Miért érdemes Honda EV-t választani?

Egy városon áthajtó Honda e:Ny1 modell elölnézetből.

Nagyobb fokú fenntarthatóság

A Honda EV-kel megtapasztalhatja, milyen előnyökkel jár a károsanyagkibocsátás-mentes vezetés. Elektromos járműveink ideálisak városi közlekedéshez, hiszen az elmúlt években számos európai városban vezettek be alacsony károsanyag-kibocsátású zónákat.

Egy városon áthajtó Honda e:Ny1 modell elölnézetből.

Elektromos üzemmód (Electric drive)

Nem kell kompromisszumot kötnie: élmény lesz a vezetés. Élvezni fogja az azonnali nyomatékleadást és a kiváló gyorsulást, valamint a Honda elektromos hajtásláncának zökkenőmentes, halk működését.

Egy városon áthajtó Honda e:Ny1 modell elölnézetből.

Határtalan utazás

Hosszabb utakra indulhat egyetlen feltöltéssel – ez a megnövelt hatótávolságnak köszönhető. Különböző töltési megoldásokat kínálunk: Ön a nyilvános töltőállomások kiterjedt hálózatára is támaszkodhat, de a My Honda+ okostelefonos appon keresztül is beállíthat egy Önnek megfelelő, kényelmes töltési ütemtervet.

Egy városon áthajtó Honda e:Ny1 modell elölnézetből.

Intelligens kényelmi megoldások

Legyen szó a vízhűtéses akkumulátortechnológiával készült Honda elektromos hajtásláncról vagy a saját fejlesztésű My Honda+ appról, amely az okostelefon segítségével összeköti Önt az autójával, a Honda EV-k úgy készülnek, hogy fokozzák a kényelmet és az élményt.

Előrelépések a töltés és a nagyobb megtehető távolság terén

A töltés és a nagyobb megtehető távolság terén elért előrelépések nagyobb szabadságot biztosítanak a Honda elektromos járművek tulajdonosainak. Mindegy, hogy Ön otthon van vagy útközben, vagy esetleg távoli töltést használ, számos töltési lehetőség és technológia áll a rendelkezésére.

 
Otthoni töltés
Utcai töltés
Távoli töltés

Töltőberendezés

Fali töltő:
ideális megoldás éjszakai töltéshez, mivel biztosítja, hogy a Honda EV mindig menetkész legyen.
Kompatibilis töltőállomások:
a Honda EV-ket számos utcai töltőállomáson lehet tölteni, így útközben is egyszerűen feltölthetők.
My Honda+:
Ön távolról felügyelheti és vezérelheti vele a Honda EV töltését.

Speciális töltési lehetőségek

Honda Power Charger:
opcionális otthoni töltési megoldás, amely a hagyományos, lakossági használatra készült aljzatoknál gyorsabb töltést tesz lehetővé.
Villámtöltés:
a nagy kapacitású akkumulátoroknak köszönhetően az e:Ny1 modell nagyjából 45 perc alatt 10–80%-os töltöttséget is képes elérni*.
Földrajzihely-meghatározás:
a My Honda+ szolgáltatás a jármű helyének meghatározására is használható.

Csatlakozási lehetőségek

Töltőkábelek:
a töltőforrásokhoz való egyszerű csatlakoztatást biztosító, a Honda EV-hez mellékelt kábelek.
Töltési fázisok:
a Honda EV-k a rendelkezésre álló infrastruktúrától függően egy- vagy háromfázisú töltést használhatnak.
Digitális Kulcs:
a My Honda+ segítségével Ön bezárhatja/feloldhatja és elindíthatja Honda e járművét az okostelefonján keresztül.

A WLTP-mérések értelmében a Honda e hatótávolsága 222 km, a Honda e:Ny1 hatótávolsága pedig 412 km.
A lehetséges hatótávolságot 
számos tényező – például az akkumulátor kezdeti töltöttségi szintje, az utólag beszerelt tartozékok, a különböző időjárási viszonyok, a vezetési stílus vagy a jármű terhelése – befolyásolja.

A Honda EV élménye

Nézzen szét a Honda elektromos autók aktuális választékában: így megtudhatja, hogy innovatív hajtáslánc-technológiánk miként eredményezett a napi közlekedéshez elegendő hatótávolságot és lenyűgöző teljesítményt minden elektromos autónkban. Legyen szó alacsony károsanyag-kibocsátásról vagy kényelmes töltésről, a Honda elektromos autói továbbra is átértelmezik a vezetési élmény fogalmát.

Dizájn és megjelenés

Dizájn és megjelenés

A Honda EV-kben a hagyományos Honda autók stílusa és praktikuma egyesül az elektromos járműveket kiegészítő dizájnelemekkel.

Dizájn és megjelenés

Fejlett technológia

A Honda fejlett technológiája EV-ink egyik legfontosabb jellemzője. Ebbe beletartozik Honda CONNECT infotainment rendszerünk és a My Honda+ app is, amely a távoli töltés mellett olyan funkciókat is tartalmaz, mint a Digitális Kulcs, a földrajzihely-meghatározás és a távoli klímavezérlés.

Dizájn és megjelenés

Honda SENSING

A Honda EV-k esetében a biztonság továbbra is elsődleges fontosságú. Az élvonalbeli biztonsági és vezetéstámogató technológiákat tartalmazó Honda SENSING csomag alapfelszereltségként gondoskodik az Ön, az utasok, valamint a többi járművezető és gyalogos biztonságáról.

1A fogyasztással és a károsanyag-kibocsátással kapcsolatos adatok a WLTP értékei. A Honda akkumulátorról működő elektromos járműveinek töltéséhez hálózati tápellátásra van szükség. Zéró károsanyag-kibocsátás vezetés közben. Előfordulhat, hogy az elektromos hatótávolságra vonatkozó értékek nem a való életben elérhető értékeket tükrözik, mert ezt a mutatót számos tényező – például az akkumulátor kezdeti töltöttségi szintje, az utólag beszerelt tartozékok, a különböző időjárási viszonyok, a vezetési stílus vagy a jármű terhelése – befolyásolja.

2Ezek jellemző töltési időtartamok, amelyek mindössze összehasonlításra szolgálnak, és optimális körülmények között, például 25 °C körüli hőmérsékleten érvényesek. A tényleges töltési idő számos tényezőtől függ, ideértve a töltőegység és az akkumulátor korát, típusát, állapotát, töltési kapacitását és hőmérsékletét, a kezdeti töltést és a környezeti feltételeket, például a felhasználási hely külső hőmérsékletét. A töltési idő hidegebb időjárás esetén, illetve akkor is hosszabb lehet, ha az akkumulátor hőmérséklete miatt aktiválódik a védelmi technológia.