Két 300-as sorozatú Honda motorkerékpár a naplementében halad lefelé egy domboldalon

Rajongó. Motoros. Álmodozó.

A Honda motorkerékpárokat épít.
De a műhelyünkből nem csupán motorok kerülnek ki.

Mi ugyanis álmokat alkotunk. Hajszoljuk, megvalósítjuk őket, inspirálnak minket. Nem nyugszunk, amíg meg nem valósítjuk álmainkat.

Ez a Honda szellemisége.

Ha előfordult már, hogy valami megmozdult Önben egy álom hatására, akkor nálunk jó helyen jár.

Görgetés

HAGYOMÁNY

Alapítónk, Soichiro Honda mert nagyot álmodni. Amikor 1947-ben megmutatta a világnak az 50 köbcentis Type A-t, megvalósította első, nagy álmát. A Honda azóta sikert sikerre halmoz: mérnöki innovációk sorát tudhatja magáénak, MotoGP-futamgyőzelmeinket alig tudjuk számon tartani. 

Örökségünk azonban jóval több, mint egy sor trófea. Számunkra sokkal fontosabbak azok az élmények, amelyeket gazdag, több mint 70 éves történelmünk során az embereknek nyújtottunk. Folyamatos fejlődésünk, innovációink, a határok feszegetése, amelyeknek köszönhetően a Honda motorosai újra és újra megtapasztalhatják a mozgás izgalmát. Az igazi szabadságot. Hogy kitolják a határaikat. És még azon is túl menjenek.

Minden új kaland. Minden akadály, amelyet legyőznek. Minden egyes új felfedezés. Minden álom, amelyet a Honda nyergében valóra váltanak. Ez az az örökség, amelyre igazán büszkék vagyunk.

 

A Honda 13 korai motorkerékpárja egy sorban Japánban, emberek állnak mögöttük

„Ne félj a kihívástól és a kudarctól! Félj attól, hogy nem mered kipróbálni magad, és végül nem érsz el semmit.”

Soichiro Honda

NYUGTALANSÁG

A Honda nem hisz a félmegoldásokban. Sosem kötünk kompromisszumot. Sosem pihenünk. Ez a mi filozófiánk.

Soha nem ülünk a babérjainkon. Folyamatosan keressük a lehetőségeket, amelyekkel még egy kicsit többet kihozhatunk a motorjainkból. Ezért törekszünk mindig a sikerre, túllépve a határokat az innováció, a mérnöki munka és a fejlesztés területén. Aztán jöhet a következő fejlesztés. És így tovább, újra és újra.

A motorok világa számtalan mérnöki újítást köszönhet nekünk: ilyen például a soros, négyütemű motor, a dupla kuplungos automata váltó vagy a motorokhoz készült légzsák. Nem elégszünk meg azzal, amit elértünk, nem félünk felkavarni a motorok piacának állóvizét. 

Ez a nyugtalan szellemiség visz minket előre, és fertőz meg minden Honda-motorost, aki folyamatosan újabb kalandokat keres. Tapasztaljuk meg együtt a szabadság valódi élményét! Álmodjuk meg együtt a jövőt. 

Hiszen az álmok inspirálnak minket.

 

Álmaink és nyughatatlan szellemiségünk folyamatosan új utakra vezetnek minket.

Tartson velünk az álmok ösvényén!