Honda GL1800 Gold Wing

Túrázás újragondolva

Háromnegyedes stúdiófelvétel a Honda Gold Wing elejéről színes háttér előtt.
Háromnegyedes stúdiófelvétel a Honda Gold Wing elejéről színes háttér előtt.

Felséges hang

Jövő a jelenben

Honda Gold Wing motorossal és utassal, oldalnézetből.
Honda Gold Wing motorossal és utassal, oldalnézetből.
Görgetés

A Honda Gold Wing terméklogója.

A mindent vivő túrázó...

Megújult forma, kisebb és könnyebb építésmód – a túraszegmens világhírű ikonjának történetében új éra kezdődött.

A legfelsőbb osztály

Egy végtelenül szép, letisztult gép, amely több mint szimpla motorkerékpár.

A lenyűgöző Honda GL1800 Gold Wing megkönnyíti, és minden korábbinál élvezetesebbé teszi a túrázást. Az 1833 köbcentis, hathengeres motort választhatja hatsebességes manuális váltóval, vagy a rendkívül kifinomult, hétsebességes duplakuplungos automata váltóval (DCT), míg az elektronikus gázmarkolat (TBW) rendszer négy menetüzemmódot kínál (TOUR, SPORT, ECON és RAIN), az optimalizált FI-beállításoknak köszönhetően pedig a motor alacsony sebesség mellett is kiválóan vezérelhető. Akár a letisztultabb Gold Wing, akár a teljes felszereltségű Gold Wing Tour (légzsákkal) kivitelt választja, ezek a Honda zászlóshajójának számító motorkerékpárok a városban és a szabad utakon egyaránt első helyen végeznek a kényelem és a luxusminőségű kivitel terén.

Közelkép a Honda Gold Wing műszeregységéről.
Közelkép a Honda Gold Wing emblémájáról.
Háromnegyedes felvétel a Honda Gold Wing hátuljáról erdei környezetben.
Közelkép a Honda Gold Wing erőforrásáról.

Vegye szemügyre közelebbről

Lenyűgöző megjelenésének és hipermodern jellemzőinek köszönhetően az új Gold Wing már azelőtt lenyűgöz, hogy sebességbe teszik.

Vegye szemügyre közelebbről

Lenyűgöző megjelenésének és hipermodern jellemzőinek köszönhetően az új Gold Wing már azelőtt lenyűgöz, hogy sebességbe teszik.

Akárcsak egy turbina

A Honda prémium hathengeres boxermotorja semmihez nem fogható

A Honda Gold Wing oldalról, emberekkel.

A Honda Gold Wing egy letisztult, lenyűgöző motorkerékpár, amely minden úton nagy benyomást kelt.

A hengerenkénti 4 szelepnek és az Unicam hengerfejeknek köszönhetően a Honda Gold Wing motorja összetéveszthetetlen hangzást és érzetet kínál, ahogy az megszokott. A motor ráadásul előrébb került a vázban, így a modell még kiegyensúlyozottabb és közvetlenebb élményt nyújt. Az új motorkonstrukció megdöbbentően dinamikus gyorsulást tesz lehetővé alacsony fordulatszámról, a kipufogórendszer pedig oly csodálatos hangon dalol, hogy biztosan mosollyal az arcán hagyja majd maga mögött a várost.

Finom gurulás

A présöntésű alumíniumvázon kettős lengőkaros első felfüggesztési rendszer kapott helyet, amely kényelmes, progresszív kezelhetőséget kínál. Az innovatív Pro Arm egység a Pro-Link rendszerrel közösen garantálja a precíz irányítást, a Gold Wing Tour esetében pedig az új első-hátsó csillapítási beállítások tökéletes kényelmet nyújtanak Önnek és az utasnak.

A Honda Gold Wing elölről, háromnegyedes nézetben.
Háromnegyedes felvétel a Honda Gold Wing hátuljáról vidéki környezetben.

Fejlett erőforrása az üzemmódkapcsolónak köszönhetően szabadon hangolható, így a Gold Wing mindig könnyedén alkalmazkodik aktuális szerepköréhez, legyen szó városi vagy országúti motorozásról.