Honda Gold Wing Tour, A LUXUSSZÍNVONALÚ TÚRAMOTOROZÁS MŰVÉSZETE
Honda Gold Wing Tour, A LUXUSSZÍNVONALÚ TÚRAMOTOROZÁS MŰVÉSZETE

GL1800 Gold Wing Tour

A LUXUSSZÍNVONALÚ TÚRAMOTOROZÁS MŰVÉSZETE

Görgetés

A GOLD WING TOUR MOST MÉG JOBB LETT

Új emberek és helyek. Felejthetetlen pillanatok. A világ, amely csak arra vár, hogy felfedezze.

Nem véletlen, hogy a Gold Wing Tour a Honda zászlóshajója: ez a motor a teljesítmény és a luxusszínvonalú felszereltség terén egyaránt a legjobbat nyújtja, akár a városban, akár a végtelen országúton közlekedik vele. A már eleve lenyűgöző Gold Wing most még nagyszerűbb lett, hiszen most még több poggyászt szállíthat vele: a hátsó doboz kapacitása mostantól 61 liter. Az utasülés háttámláját még kényelmesebb szögbe állítottuk, és mind az első, mind a hátsó üléseknél új, luxusminőségű anyagot választottunk, így a kényelmes utazás garantált. Az audiorendszert és a hangszórókat is továbbfejlesztettük, így élénk hangzásban lehet része. A LED dupla ködlámpával a legzordabb időben is tökéletesen fog látni. A Gold Wing Tour ráadásul egy igazi különlegességet is tartogat Önnek a rendelhető légzsák formájában.

Honda Gold Wing Tour, A GOLD WING TOUR MOST MÉG JOBB LETT

ÚJ TÁVLATOK NYÍLNAK

Nézze meg alaposan a Gold Wing Tour motorkerékpárt, és válasszon egy színt!
Húzza el a forgatáshoz Húzza el a forgatáshoz
Nagyítás Nagyítás
Rotate Rotate
Kétujjas nagyítás Kétujjas nagyítás
Színek

  A FELFEDEZÉS ÖRÖME

  A Gold Wing Tour a motorosról és az utasról egyaránt gondoskodik.

  Hiszünk benne, hogy a közös motorozás a vezetőnek és az utasnak egyaránt a felfedezés örömteli élményét kell, hogy nyújtsa. A dinamikus kezelhetőséggel és motor reakcióval minden motoros elégedett lesz, az utas pedig hátradőlhet tágas és hihetetlenül kényelmes ülésébe, és elmerülhet a motorozás élményében. Az utas emellett ülve is könnyedén kinyithatja az oldaldobozokat és hozzáfér a tartalmukhoz, a jobb oldaldobozon található kiegészítő audiokapcsolóval pedig a zenei aláfestést is megszabhatja. A bal oldaldoboznál egy USB-csatlakozót is elhelyeztünk az okostelefonok töltéséhez. A további kényelem érdekében - különösen ha utassal motorozunk - a Gold Wing két lassú gurulási módot kapott (előre és hátra), ami ideális a parkoláshoz.

  Honda Gold Wing Tour, A felfedezés öröme
  Honda Gold Wing Tour, vigyáz a motorosra
  Honda Gold Wing Tour, Dinamikus irányítás és motor reakció, amellyel minden motoros elégedett lesz
  Honda Gold Wing Tour, a közös felfedezés élménye

  ÖNÉ A VÁLASZTÁS

  Hátsó doboz és oldaldobozok, vagy csak oldaldobozok? Ön dönt. Csúsztassa el.

  Honda GL1800 Gold Wing
  Honda Gold Wing Tour

  Gold Wing Tour

  Gold Wing

  TELJESEN ÚJ SZINTEN

  A Gold Wing Tourral egész napon át nyugodtan közlekedhet az autópályán. De a kanyarokban kel igazán életre.

  A Gold Winghez hasonlóan a Gold Wing Tour is a kanyarokra termett. Alumíniumöntvényből készült ikerváza kettős lengőkaros elülső felfüggesztést kapott, az elektronikus csillapításvezérlés pedig kiválóan reagáló felfüggesztést kínál. De ne feledkezzünk meg a motorról! Egy 1833 köbcentis, hathengeres boxermotor, amely mindössze 4500 ford/perc mellett képes 170 Nm nyomatékot leadni. Ehhez készült a gázmarkolat és a Honda Állítható Nyomatékszabályozójával együtt, a világ egyik leglenyűgözőbb és egyben legélvezetesebb erőforrása. A Gold Wing Tour teljesen új szintet képvisel a vezetési élmény terén.

  Honda Gold Wing Tour, TELJESEN ÚJ SZINTEN

  HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Mostantól a Honda Motorcycle Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.

  Letöltés iOS-re

  Letöltés Androidra

  Honda Gold Wing Tour, Honda Motorcycles Experience