CB500F – ENGEDJE SZABADJÁRA AZ ÖNBEN LAKOZÓ MOTOROST

CB500F – ENGEDJE SZABADJÁRA AZ ÖNBEN LAKOZÓ MOTOROST

Fedezze fel a város kínálta lehetőségeket! És tegye ezt stílusosan. A CB500F keveri a naked motorkerékpárok mozgékonyságát az utcai harcosok stílusával. Az új Showa szeparált funkciójú teleszkóppal (SFF-BP) ellátott fordított első villák és a dupla első tárcsa új szintre emelik a kezelhetőséget és a fékezést, az A2-kategória kompatibilis kéthengeres motorblokk pedig olyan teljesítményt nyújt, amit a kezdő és a tapasztalt motorosok egyaránt élvezhetnek. A CB500F motorkerékpárt végül pedig az új grafikák teszik tökéletessé.

CB500F A motorkerékpár nemcsak egyszerűen közlekedési eszköz.

A VÁROS?

CSAK AZ ÖNÉ

A motorkerékpár nemcsak egyszerűen közlekedési eszköz. Ez különbözteti meg Önt a többiektől. Kiemeli az egyéniségét. És feltárja Ön előtt a várost. Buszok, vonatok, dugók? Felejtse el! Élvezze a gyors, precíz kormányzást, amelyet a könnyű váz biztosít. Élvezze a motor pontos reakcióját. Fedezze fel az ismert világ minden szegletét, majd menjen még tovább. A CB500F bárhová elviszi Önt.

CB500F – Városi stílus

Stílusos társ

Ez a naked forma az új grafikákkal és az alacsony ülésmagasággal agresszivitást áraszt, és csak arra vár, hogy meghódítsa a várost. Az oldalidomok összekapcsolódnak az üzemanyagtartállyal és kiemelik a motorblokk vonalait. Az elkeskenyedő kormánycsutka intuitív érzést és erőt biztosít. Az üléspozíció természetesen egyenes helyzetbe hozza, és az Ön kezébe adja az irányítást. Az ülésmagasság alacsony, 785 mm-es, az új, alumínium lábtartók pedig könnyűek és sportosak.

CB500F – Városi stílus

Precíz kezelés

Városi környezetben a motorkerékpárnak minden parancsra gyorsan kell reagálnia. Ezért a váz súlyközéppontját előrébb hoztuk a jobb tapadás érdekében, és hogy jobban lehessen érezni a motort. Az új Showa 41 mm-es SFF-BP fordított villák reakciója kiváló, különösen fékezéskor. Az új könnyű kerekek és lengővilla még tovább fokozzák a motorkerékpár mozgékonyságát. Az erős fékezésről pedig az új, dupla 296 mm-es tárcsafék és a kétdugattyús, radiálisan rögzített féknyergek gondoskodnak.

CB500F – Városi stílus

Élvezet minden nap

Igen, A2 kategóriás jogosítvánnyal is vezethető. De ebben a 35 kW-os kéthengeres motorban van még tartalék – tökéletes a kezdő motorosoknak és kiváló szórakozást nyújt a tapasztaltabbak számára is. A közepes fordulatszám-tartományban elért 43 Nm-es nyomaték azonnali gyorsulást biztosít, és ha úgy tartja kedve, élvezheti a magas fordulatszám-tartományban előtörő hangorkánt. A motor még jobb kordában tartása érdekében a nyomatékhatárolós tengelykapcsoló megkönnyíti a felfele váltást a hatsebességes váltón, és megakadályozza a hátsó kerék blokkolását a forszírozott visszaváltáskor.

CB500F – Városi stílus

Minőségi motorozás

A CB500F prémium felszerelést kapott. Minden fényforrás LED, a fényszóró pedig extra erős LED-ekkel van felszerelve, így jobban láthat éjszaka. Ezenkívül az első helyzetjelző lámpák is kiváló láthatóságot biztosítanak. Az inverz LCD-műszerfalon sebességmérő, rovátkás fordulatszámmérő, két napiszámláló, üzemanyagszint- és fogyasztásmérő, valamint váltófokozat-visszajelző és felfelé váltásra figyelmeztető jelző található.

Naked CB500F stílus

Nézzen szét alaposan, és válassza ki a kedvenc színét!
Húzza el a forgatáshoz Húzza el a forgatáshoz
Nagyítás Nagyítás
Rotate Rotate
Kétujjas nagyítás Kétujjas nagyítás
Válasszon színt
    HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

    HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

    A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Mostantól a Honda Motorcycle Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.