Close

CB500F

DÖNTSE EL MA,
HOGY MILYEN MOTOROS SZERETNE LENNI HOLNAP

Egyetlen pillantás. Csak egyetlen pillantás, és máris a CB500F rabjává válik. Önre szabtuk, és ez azonnal nyilvánvalóvá válik. A szája mosolyra húzódik. A gép lecsupaszított, agresszív formája és vad stílusa a felhőkbe röpíti az önbizalmát. Az út csábítóan terül el. Engedjen a csábításnak.

SZAKÍTSON A MEGSZOKOTTAL

Az utat szeli. Csak a könnyedén felpörgő, kéthengeres motor dohogó hangja hallatszik. Önbizalma minden méterrel nő. A kipufogó hörgése különleges élménnyé teszi az utazást a CB500F motorral, és véglegesen szakít a megszokottal. (A legjobban fejhallgatóval hallható.)

A részletek fontosak

Vegye közelebbről szemügyre azokat az egyedi tulajdonságokat, amelyek legendássá teszik a CB500F-t.

LETISZTULT FORMA

Tiszta, vegyítetlen adrenalin.

A CB500F-et a magjáig lecsupaszítottuk. A minimalista, agresszív új stílus kiemeli a soros, kéthengeres motort. A széles, elkeskenyedő alumínium kormányrúd a streetfighter gépek stílusát idézi. Az áttervezett üzemanyagtartály nem teszi ormótlanná a motort, ennek ellenére nagyobb kapacitással rendelkezik, így egy tankolással hosszabb távot tehet meg. A prémium élményt a teljes LED-világítás egészíti ki. 

LÉPJEN FELJEBB

Két világ legjobb tulajdonságai

A lámpánál álló helyzetből valóságosan kilő, a szabad úton pedig végig magas fordulatszámmal vált fel a hat fokozaton – a CB500F végtelen új játékteret kínál. 

 

Közelkép a CB500F a motorjáról
Közelkép a CB500F hátsó kerekéről
Háromnegyedes, elölről készült felvétel a CB500F jobb oldaláról városi környezetben éjszaka
Közelkép a CB500F kettős légbeömlő nyílásáról

FONTOS RÉSZLETEK

A CB500F jól látható, inverz LCD-kijelzővel rendelkezik, amelyen rajta van a váltófokozat és a felfelé váltás jelzője is. Az elkeskenyedő kormányrúd könnyű, teljes és jó visszajelzésű irányítást biztosít, míg a teljes LED-világítás – ideértve az irányjelző lámpákat is – jelzi a prémium minőséget. A 41 mm teleszkópvillák rugóinak előterhelése állítható, akárcsak az új, kiváló minőségű, egycsöves hátsó Pro-Link rugóstagé.

Közelkép a CB500F pilótaüléséről