2KERÉK finanszírozási akció

Rendszámos robogókra és nagymotorokra

Legfontosabb jellemzők

 • Finanszírozó: EUROLEASING ZRT.
 • Finanszírozási forma: zártvégű pénzügyi lízing konstrukció
 • Devizanem: HUF
 • Kamatozás: változó és rögzített
 
 • Minimális finanszírozási összeg: 500 000 Ft.
 • Casco biztosítás megkötése kötelező.
 • Az akció visszavonásig érvényes.

NAGYMOTOROK ESETÉN:

 • THM: 6,1%-tól 8,8%-ig
 • Minimális kezdő lízingdíj: 30%
 • Futamidő: 24-84 hónap

ROBOGÓK ESETÉN:

 • THM: 6,5%-tól 8,9%-ig
 • Minimális kezdő lízingdíj: 30%
 • Futamidő: 24-84 hónap

 

A tájékoztatás nem teljes körű, részletekért, kérjük, érdeklődjön Márkakereskedéseinkben!

Pénzügyi Navigátor: https://www.mnb.hu/fogyasztovedelem

Jogi Disclaimer:

Nagymotor

Jogi tájékoztató:

A jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, változó vagy rögzített kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 30% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. A Lízingbevevőt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedes jegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: 6,1%- 8,8 %. A THM nem tartalmazza a casco biztosítás díját és változó kamatozás esetén nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A finanszírozás minimális összege: 500.000 Ft. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez, amelyek közvetítőként a finanszírozó képviseletében járnak el. Az akció 2022. április 1. napjától visszavonásig tart.

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén változó kamatozással: bruttó vételár: 2.349.000,-Ft, futamidő: 48 hónap, finanszírozott összeg: 1.644.300,-Ft, havi törlesztő részlet 39.921,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 704.700,-Ft, THM: 8,2%, változó kamatozású ügyleti kamat: 7,7%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 1.916.208,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén fix kamatozással: Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén: bruttó vételár: 2.349.000,-Ft, futamidő: 48 hónap, finanszírozott összeg: 1.644.300,-Ft, havi törlesztő részlet 39.978,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 704.700,-Ft, THM: 8,3%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 7,78%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 1.918.944,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

Rendszámos robogó

Jogi tájékoztató:

A jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, változó vagy rögzített kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 30% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. A Lízingbevevőt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedes jegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: 6,5%- 8,9%. A THM nem tartalmazza a casco biztosítás díját és változó kamatozás esetén nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A finanszírozás minimális összege: 500.000 Ft. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez, amelyek közvetítőként a finanszírozó képviseletében járnak el. Az akció 2022. április 1. napjától visszavonásig tart.

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén változó kamatozással: bruttó vételár: 1.949.000,-Ft, futamidő: 48 hónap, finanszírozott összeg: 1.364.300,-Ft, havi törlesztő részlet 33.200,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 584.700,-Ft, THM: 8,4%, változó kamatozású ügyleti kamat: 7,82%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 1.593.600,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén fix kamatozással: bruttó vételár: 1.949.000,-Ft, futamidő: 48 hónap, finanszírozott összeg: 1.364.300,-Ft, havi törlesztő részlet 33.248,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 584.700,-Ft, THM: 8,5%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 7,9%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 1.595.904,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.