2KERÉK finanszírozási akció

Rendszámos robogókra és nagymotorokra

Legfontosabb jellemzők

 • Finanszírozó: EUROLEASING ZRT.
 • Finanszírozási forma: zártvégű pénzügyi lízing konstrukció
 • Devizanem: HUF
 • Kamatozás: változó és rögzített (fix)
 
 • Minimális finanszírozási összeg: 500 000 Ft.
 • Casco biztosítás megkötése kötelező.
 • Az akció visszavonásig érvényes.

NAGYMOTOROK ESETÉN:

 • THM: 12,50%-25,10%
 • Ügyleti kamat: 11,79%-22,48%
 • Minimális kezdő lízingdíj: 30%
 • Futamidő: 24-84 hónap

ROBOGÓK ESETÉN:

 • THM: 12,50%-25,10%
 • Ügyleti kamat: 11,78%-22,44%
 • Minimális kezdő lízingdíj: 30%
 • Futamidő: 24-84 hónap

 

A tájékoztatás nem teljes körű, részletekért, kérjük, érdeklődjön Márkakereskedéseinkben!

Pénzügyi Navigátor: https://www.mnb.hu/fogyasztovedelem

Jogi disclaimer:

Nagymotor

A jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, változó vagy rögzített kamatozású, nyíltvégű vagy zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 30% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedes jegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: 12,50%- 25,10%. A THM nem tartalmazza a casco biztosítás díját és változó kamatozás esetén nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Minimális finanszírozási összeg: 300.000 Ft. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez, amelyek közvetítőként a finanszírozó képviseletében járnak el. Az akció 2023. április 01. napjától 2023. június 30. napjáig vagy visszavonásig tart.

Rendszámos robogó

A jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, változó vagy rögzített kamatozású, nyíltvégű vagy zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 30% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedes jegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft.) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: 12,50%-25,10%. A THM nem tartalmazza a casco biztosítás díját és változó kamatozás esetén nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Minimális finanszírozási összeg: 300.000 Ft. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez, amelyek közvetítőként a finanszírozó képviseletében járnak el. Az akció 2023. április 01 napjától 2023. június 30. napjáig vagy visszavonásig tart.

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén fix:

bruttó vételár: 4 400 000,-Ft, futamidő:  60 hónap, finanszírozott összeg: 3 000 000,-Ft, havi törlesztő részlet 66 367,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 1 400 000,-Ft, THM: 12,50%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 11,74%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3 982 004,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.                                                                                                      *Regisztrációs adót tartalmazza

Reprezentatív példa nyiltvégű pénzügyi lízing esetén fix:

Az alábbi reprezentatív példa a THM rendelettől eltér, mivel a finanszírozó az abban foglalt finanszírozási összeggel nem nyújtja a konstrukciót.

bruttó vételár: 4 400 000,-Ft, futamidő: 60 hónap, nettó finanszírozott összeg: 2 078 740-Ft, havi törlesztő részlet: 34 590,-Ft+ a havi lízingtőke ÁFA tartalma, nettó önerő kalkulált összege: 1 385 827,-Ft, THM: 9,30%, maradványérték: 866 142,-Ft+ÁFA, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 11,20%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlásával: 4 602 795-Ft, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlása nélkül: 3 502 795,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.                                                              *Regisztrációs adót tartalmazza