CB500X – VEGYE KEZDETÉT A KALAND

CB500X – VEGYE KEZDETÉT A KALAND

Ez az a pillanat, amire várt. Itt az ideje, hogy a CB500X nyergébe pattanjon. Masszív, kalandstílusú megjelenés és feltűnő új színválaszték, frissített, kiváló minőségű hosszú rugóutas felfüggesztés és fékek, valamint A2-kategória kompatibilis kéthengeres motorblokk, amely valódi, élvezetes teljesítményt nyújt. Mindezt meglepően kedvező áron.

CB500X LEGYEN NYUGODTAN SZABAD

LEGYEN NYUGODTAN SZABAD

Ez a szabadság. A hétköznapok egyhangúságából kiszabadulva a motorozás annyit tesz, mint felfedezni saját magunkat és a körülöttünk lévő világot. Mi magunk is mozgunk. Friss A2-es jogosítvánnyal új kalandokat fedezhet fel a CB500X motorkerékpáron. Minden egyes út egyedi. Akár a városban, akár valahol messze motorozik, a következő sarkon mindig valami más várja. És ennél nincs jobb érzés.

CB500X Az út kezdete

A CB500X már készen áll. És Ön?

Tudja, mi a következő úti cél. A CB500X pedig tökéletes partner az utazásban. A kompakt crossover vonalvezetés kényelmes, egyenes üléspozíciót biztosít (az ülés magassága mindössze 830 mm), így kényelmesen motorozhat egész nap vagy akár csak a napi ingázások során. A 17,5 literes üzemanyagtartállyal, valamint a burkolat és a plexi által biztosított hatékony szélvédelemmel messzire juthat, a széles kormány pedig kiváló irányítást tesz lehetővé kis sebesség mellett, ami tökéletesen alkalmassá teszi a motorkerékpárt a csúcsforgalomban való közlekedésre.

CB500X Az út kezdete

Kiváló irányítás, bárhová is megy

Az új, 41 mm-es csúszószár-átmérőjű, szeparált funkciójú, nagy dugattyús (SFF-BP) Showa fordított villában különválasztották a rugózásért és csillapításért felelős funkciókat, mely így akár aszfalton motorozik, akár terepen, kiváló reakciójú felfüggesztést és irányítást biztosít. A rugóstag módosított rugóállandóval és csillapítással rendelkezik, az új könnyű kerekek és lengővilla pedig – az előrébb tolt súlyközépponttal együtt – gyors kormányzást és még jobb stabilitást biztosítanak. Az új, 296 mm-es, dupla féktárcsa és a kétdugattyús féknyereg nagyobb fékerőt biztosít, a tehetetlenség növelése nélkül.

CB500X Az út kezdete

Rengeteg nyomaték kézközelben

Lenyűgöző, hogy mire képes ez a kéthengeres, A2-kategória kompatibilis motor! A csúcsteljesítménye természetesen 35 kW-ra van korlátozva, de a csúcsnyomatéka 43 Nm – melyet mindössze 6500-as fordulaton ad le –, ami erőteljes teljesítményt biztosít az alacsony és a közepes fordulatszám-tartományban – pontosan ott, ahol arra szükség van a gyors előzésekhez, különösen, ha utassal vagy sok csomaggal utazik. A hatsebességes váltó precíz működését egy kuplungasszisztens és nyomatékhatároló segíti, amely megkönnyíti a felfelé váltásokat és gondoskodik róla, hogy ne blokkoljon a hátsó kerék erős fékezésnél és gyors visszaváltásnál.

CB500X Az út kezdete

Kalandra tervezett műszerfal

Ez a műszerfal készen áll a kalandokra. Az inverz LCD-műszerfalon sebességmérő, rovátkás fordulatszámmérő, két napiszámláló, üzemanyagszint- és fogyasztásmérő, valamint váltófokozat-visszajelző és felfelé váltásra figyelmeztető jelző található. Az összes lámpa LED, a fényszóró pedig optimalizált távolsági/tompított lámpákkal rendelkezik. A jobb láthatóság érdekében az első irányjelzők mostantól helyzetjelző lámpák is egyben.

Készen áll a kalandokra

Bárhová is vezet. Nézzen szét alaposan, és válassza ki a kedvenc színét!
Húzza el a forgatáshoz Húzza el a forgatáshoz
Nagyítás Nagyítás
Rotate Rotate
Kétujjas nagyítás Kétujjas nagyítás
Válasszon színt
    HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

    HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

    A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. A Honda Motorcycles Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így Ön szabadon válogathat az érdekes videók között.