Termékvisszahívások és -frissítések

Megbizonyosodunk róla, hogy úgy működik-e motorkerékpárja, miként azt elterveztük.

A visszahívások és frissítések nem csak menetbiztonsági célokat szolgálnak, hanem a termék megbízhatóságát és a vásárlói élményt is fokozzák. Ezért ajánljuk, hogy mindig keressen fel bennünket, és végeztesse el a szükséges műveleteket. Javasoljuk, hogy az esetleges visszahívásokkal kapcsolatban érdeklődjön Honda-márkakereskedőjénél, de emellett érdemes erre a honlapra is ellátogatnia időközönként, hogy értesüljön a járművét érintő hírekről.

Mi az a visszahívás?

A visszahívásokat akkor rendeljük el, ha olyan hibára derül fény, ami befolyásolja a menetbiztonságot. Ez tervezési és anyaghiba egyaránt lehet, s komoly kockázatot jelent az utasokra és a többi közlekedőre nézve.

Mi az a termékfrissítés?

A termékfrissítésnek nincs menetbiztonsági vonatkozása. Termékeinket folyamatosan fejlesztjük, és előfordul, hogy valamilyen új alkatrészt vagy eljárást dolgozunk ki, amit beépítünk a már eladott járművekbe. Ezzel még magasabb színvonalra emeljük termékeinket.

Online ellenőrzés

Ahhoz, hogy el lehessen dönteni, van-e a motorkerékpárra vonatkozó aktuális visszahívás vagy termékinformáció-frissítés, töltse ki az alábbi űrlapot!

Kérjük, adja meg járműve alvázszámát (VIN-számát).

Nincs elérhető adat.

Jelenleg egyetlen visszahívási, illetve frissítési kampány sem érinti a járművet. Kérjük, az Európán kívülről importált járművek tulajdonosai az alábbi szöveget olvassák el!

Alvázszám (VIN-szám)

A motorkerékpár vázszáma. A számot a V5 Regisztrációs Dokumentumban találja, illetve leolvashatja a motortérben elhelyezett fémtábláról.

Online ellenőrzés - a motorkerékpár adatai

Alvázszám (VIN-szám):

Visszahívást, illetve frissítés rendeltünk a járművére vonatkozólag:

    Kérjük, nyomtassa ki ezt az oldalt és egyeztessen időpontot Honda-márkakereskedőjével, hogy elvégezhessük az ingyenes javításokat, illetve frissítéseket.

    Keresse meg az Önhöz legközelebbi Honda márkakereskedést!

    Másik motorkerékpár adatainak ellenőrzése

    Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek az eredmények szervizhálózatunk adatain alapszanak. Mindig értesíteni fogjuk, ha olyan visszahívást vagy frissítést rendelünk el, amely az Ön járművére is vonatkozik, de azért érdemes rendszeres időközönként felkeresnie ezt a weboldalt. AMENNYIBEN JÁRMŰVE IMPORT ÚTJÁN KERÜLT EURÓPÁBA, rendszerünk nem tartalmazza a visszahívásra, illetve frissítésre vonatkozó információkat. Ha szeretne többet megtudni az adott modellről, kérjük, keresse fel Honda-márkakereskedőjét!