A Honda „Elektromos látomása”

A jövő elérkezett

Céljaink egyértelműek: azt szeretnénk, hogy 2025-ben már az Európában eladott Hondák két harmada hibrid, konnektoros hibrid, akkumulátoros hibrid vagy üzemanyagcellás legyen. Ez hosszú távú stratégiánk első lépése.

A modell történetében először hibrid hajtáslánccal is kapható lesz a Honda CR-V. Vonzerejét új, nagyobb kerékjáratokkal és élesebb vonalakkal jellegzetesebbé tett karosszéria fokozza.

Görgetés

Honda-terméklogó.

Az új technológia arra inspirál minket, hogy olyan műszaki megoldásokat találjunk ki, melyek korábban nem léteztek.

Az utazás elkezdődött

Az új CR-V Hybrid a kimagasló, valós használati értéket ötvözi a kellemes vezetési élménnyel.

Nem véletlenül ez a világ kedvenc szabadidő-autója – a feltűnő megjelenéshez prémium minőség és elképesztően hangulatos utastér társul. A modellhez ezentúl vadonatúj, kétmotoros, i-MMD névre keresztelt hibrid rendszerünk is elérhető. Ez a belső égésű hajtóművek erejét kombinálja a villanymotorok azonnali reakciójával. Kifinomult, hatékony és hihetetlenül csendes.

Zavartalan kilátás

És ez még csak a kezdet...

A Honda fejlesztési programja nem merül ki a hibrid, illetve plug-in hibrid járművek tervezésében, az elkövetkező években zéróemissziós, akkumulátoros modellek teljes sorát mutatjuk majd be.

A Honda Urban EV Concept lesz a Honda első szériagyártású, tisztán elektromos üzemű járműve az európai piacon. Hatalmas előrelépés, hogy a modell már 2019 elejétől rendelhető.

Háromnegyedes felvétel a Honda CR-V hátuljáról.
Közelkép a Honda CR-V kerekeiről.
Honda-alkalmazottak egy raktárban.
Közelkép a Honda Clarity Fuel Cellről.