Görgetés

Gyors és gazdaságos

Az új Honda HR-V egyszerre takarékos és erős.

Hatfokozatú kéziváltója révén közvetlen vezetési élményt nyújt, menetstabilizáló rendszere pedig egymástól függetlenül szabályozza a kerekekre jutó hajtóerőt, így mindig biztos a tapadás, és nem kell alul-, illetve túlkormányozottságtól tartania. Az Alapjárat-leállító Rendszer maximalizálja az üzemanyag-hatékonyságot, ugyanis a közlekedései lámpáknál automatikusan leállítja a motort, majd újraindítja azt, amikor eljön az ideje. Az ECON móddal együtt, amely üzemanyag-takarékosan vezéreli a motort, a HR-V a takarékosság és teljesítmény tökéletes kombinációját nyújtja.

Könnyű manőverezhetőség

A Honda HR-V segít, hogy elkerülje a koccanásokat és karcolásokat kis tempónál.

Hátramenetben bekapcsol a tolatókamera, a vezetőoldali külső tükör lebillen, a parkolóradarok pedig figyelmeztetik, ha túl közel hajt valamihez. A Hegymeneti Elindulást Segítő Rendszer megakadályozza, hogy visszaguruljon az emelkedőkön, míg a fékről a gázra helyezi lábát, az Aktív Városi Fékrendszer pedig folyamatosan figyeli az autó előtti részt, és figyelmeztet, majd automatikusan lassít a veszélyhelyzetekben.

Kényelmes és praktikus belső tér

A Honda HR-V alkalmazkodik minden igényéhez.

A HR-V óriási csomagtartója már alaphelyzetben is rendkívül praktikus, de a számtalan módon variálható Mágikus Ülésrendszer teszi igazán különlegessé, így szinte bármit elszállíthat vele. Az első ülések tetszés szerint állíthatók és fűtöttek; a kivételesen nagy fej- és lábtér pedig a nyílt és szellős tér érzetét kelti, amit még jobban erősít a nyitható üvegtető.

Fejlett biztonsági rendszerek

A Honda HR-V segít elkerülni azokat a vészhelyzeteket, amelyekbe egy hagyományos autóval nagy valószínűséggel belekeveredne.

A Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer például szól, ha irányjelzés nélkül elhagyja sávját, a Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer pedig figyelmezteti, ha – kis sebességnél – baleset kockázatát érzékeli. Mindkét rendszer vizuális és hangjelekkel hívja fel a vezető figyelmét a közelgő veszélyekre.

Közvetlen vezetési élmény

A kézhez álló kezelőszervek révén a HR-V útközben is könnyedén biztosítja a szórakozást és a kapcsolatot.

Ha csatlakoztatja USB- vagy Bluetooth-kapcsolatra képes okostelefonját, hangvezérléssel böngészhet az interneten, és kihangosítóként is használhatja a rendszert. A hétcolos érintőképernyő háttérképét Ön állíthatja be, élvezheti a Garmin navigációs rendszer és a digitális rádió (DAB) előnyeit, valamint a HDMI-csatlakozó révén videót is lejátszhat.