A Honda, amelyet megvásárol

Valóban teljesít minden elvárást? És még annál is többet?

Mielőtt egy Honda elhagyná a gyárunkat, minden egyes részletet szigorúan ellenőrzünk rajta. Ha nem bizonyul tökéletesnek, nem kerülhet forgalomba. Sokak szerint túl sok időt és energiát fordítunk autóink tesztelésére. Mi nem így gondoljuk. Mi csak a lehető legjobb minőségre törekszünk. 

Gépjármű-biztosítás

Tudjon meg többet arról, hogyan őrizheti meg mobilitását a Honda gépjármű-biztosítási szolgáltatásai segítségével váratlan események bekövetkezése esetén.

Honda garanciális szolgáltatások Önnek

Reméljük, hogy autója gondtalan közlekedést biztosít Önnek a mindennapokban. Az autóinkra nyújtott garancia szinte minden lehetséges problémára kínál megoldást. Kiterjesztett garanciánk pedig még ennél is egy kicsivel többet nyújt. 

Biztonság az úton

Azt szeretnénk, ha új Hondájában a lehető legnagyobb biztonságban érezné magát. Ezért a Honda országúti segélyszolgálatán túl a forgalom- és üzembiztonság megőrzését célzó rendszeres ellenőrzések elvégzését is javasoljuk, illetve hasznos tippeket kínálunk arra vonatkozóan, mit tegyen baleset esetén. 

Hondájának karbantartása

Biztosak vagyunk abban, hogy szeretni fogja új Hondáját – és az Önhöz legközelebb eső Honda-márkakereskedés közreműködésével abban is tudunk segíteni, hogy mindig újszerű állapotban maradjon. 

Kézikönyvek és útmutatók

Biztosítsa, hogy Hondájának navigációs rendszere mindig naprakész legyen; használja mindig a legfrissebb térképeket, hogy könnyen és gyorsan elérje úti célját.