Close

A Honda, amelyet megvásárol

Valóban teljesít minden elvárást? És még annál is többet?

Mielőtt egy Honda elhagyná a gyárunkat, minden egyes részletet szigorúan ellenőrzünk rajta. Ha nem bizonyul tökéletesnek, nem kerülhet forgalomba. Sokak szerint túl sok időt és energiát fordítunk autóink tesztelésére. Mi nem így gondoljuk. Mi csak a lehető legjobb minőségre törekszünk. 

Gépjármű-biztosítás

A Honda gépjármű-biztosítási szolgáltatásai

Tudjon meg többet arról, hogyan őrizheti meg mobilitását a Honda gépjármű-biztosítási szolgáltatásai segítségével váratlan események bekövetkezése esetén.

Honda garanciális szolgáltatások Önnek

Mire terjed ki a garancia?

Reméljük, hogy autója gondtalan közlekedést biztosít Önnek a mindennapokban. Az autóinkra nyújtott garancia szinte minden lehetséges problémára kínál megoldást. Kiterjesztett garanciánk pedig még ennél is egy kicsivel többet nyújt. 

Biztonság az úton

A Honda országúti segélyszolgálata

Azt szeretnénk, ha új Hondájában a lehető legnagyobb biztonságban érezné magát. Ezért a Honda országúti segélyszolgálatán túl a forgalom- és üzembiztonság megőrzését célzó rendszeres ellenőrzések elvégzését is javasoljuk, illetve hasznos tippeket kínálunk arra vonatkozóan, mit tegyen baleset esetén. 

Hondájának karbantartása

Tanácsok, hogy Hondája mindig kiválóan működjön

Biztosak vagyunk abban, hogy szeretni fogja új Hondáját – és az Önhöz legközelebb eső Honda-márkakereskedés közreműködésével abban is tudunk segíteni, hogy mindig újszerű állapotban maradjon. 

Kézikönyvek és útmutatók

Legyen mindig jól informált a Honda útmutatóinak segítségével

Biztosítsa, hogy Hondájának navigációs rendszere mindig naprakész legyen; használja mindig a legfrissebb térképeket, hogy könnyen és gyorsan elérje úti célját.