Oldalnézeti kép egy garázsban álló, töltés alatt álló Honda E gépkocsiról.

EGYSZERŰ TÖLTÉS

A teljes körű kompatibilitás és a magabiztos használat érdekében szavazzon bizalmat a Honda töltőjének és a töltést segítő számos kiegészítőnknek, amelyekkel gyerekjáték a gépkocsi tápellátáshoz való csatlakoztatása.

Görgetés

Töltés a Hondával

Miért érdemes a Honda töltőt választani?

Gyors és megbízható

A töltő akár 22 kW-os háromfázisú és 7,4 kW-os egyfázisú teljesítmény leadására is képes, integrált teljesítményfigyelője pedig észleli, amikor elérte a maximálisan engedélyezett áramerősséget. A Honda töltővel 32 amperes tápellátás mellett 4,1 óra* alatt 100%-os kapacitásra töltheti Honda e gépkocsiját, ami jelentősen gyorsabb, mintha hagyományos konnektort használna. A Honda e otthoni váltóáramú csatlakozással is optimálisan tölthető. Ha hiba lép fel, az automatikus helyreállítási funkció gyors biztonsági ellenőrzést végez, és ha minden biztonsági előfeltétel teljesül, megpróbálja folytatni a töltést.

*A műszerfalon megjelenő „töltés szükséges” visszajelző megjelenésétől számított időtartam.

Egyszerű és kényelmes

A Honda töltő egy félig átlátszó házban található, amely LED állapotsorral jelzi a jelenlegi üzemmódot, digitális kijelzőjéről pedig leolvasható a felhasznált energiamennyiség. A kábel megfelelő csatlakoztatás esetén a maximális biztonság érdekében mindkét oldalon rögzül.

Kiemelkedő biztonság

A Honda töltő olyan egyenáramú szivárgásdetektort tartalmaz, amely az olcsóbb, „A” típusú maradékáram-megszakítót alkalmazó háztartási elektromos kapcsolattal is használható. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas.

Biztonságos otthoni használat

A Honda töltő nem csupán könnyen használható, de úgy alkottuk meg, hogy a legnépszerűbb intelligens otthoni technológiákkal is egyszerűen együttműködjön. Az UDP-nek, a Modbus TCP-nek és a bemeneti kapcsolónak köszönhetően egyszerűen összekapcsolhatja az otthonát vezérlő technológiákkal.

JOGOSULT A HASZNÁLATRA?

HA TÁRSASHÁZBAN ÉL, ÉRDEMES HASZNÁLNI AZ ÉRINTÉS NÉLKÜLI KÁRTYÁT, HOGY CSAK ÖN ÉS A TÖBBI JOGOSULT SZEMÉLY HASZNÁLHASSA A TÖLTŐT.

Az érintkezés nélküli kártya töltés során való használatát bemutató modell.
Az érintkezés nélküli kártya töltés során való használatát bemutató modell.

A Honda töltő otthoni telepítése lehetővé teszi a könnyű és gyors töltést. Ezt a funkciót az opcionális, MID szabványoknak megfelelő mérőrendszer teszi lehetővé.

Hatékonyabb védelem

Ha a megbízható Modbus architektúrán keresztül csatlakoztatja, a Honda gyorstöltő képes ellenőrizni a háztartás teljes energiafogyasztását.
Egyszerűen fogalmazva: a töltő az aktuális fogyasztás függvényében szabályozza a Honda e töltésének teljesítményét, és így csökkenti az otthoni elektromos csatlakozások túlterhelésének kockázatát.

Közelkép egy, a töltőállomásnál elhelyezett Honda töltőről.

TÖLTŐDJÖN FEL ÖN IS A HONDA TÖLTŐVEL!

Három különböző változat közül választhat.

Honda töltő

Ez a töltő akár 22 kW-s töltőkapacitást is képes elérni, így felgyorsítja az otthoni töltést. Akár 22 kW háromfázisú/7,4 kW egyfázisú töltés.

Honda töltő S

A normál töltési funkciója mellett ez a töltő intelligens töltési lehetőségeket is kínál, többek között UDP-n keresztül beállíthatja a felhasználói engedélyeket, és integrálhatja a készüléket intelligensotthon-rendszerébe.

Honda töltő S+

Ebben a csúcskategóriás töltőben az előző két modell összes funkciója megtalálható, de ezek mellett e-mobilitási megoldásokat is kínál: ilyen például a helyi terheléskezelés, amelyhez az S+ töltő kommunikációs hubként használható, de Modbus TCP-n keresztül külső energiamérő is csatlakoztatható.

*A leírt funkciók a kiválasztott változattól függenek.

 

Közelkép a Honda S+ töltőről.

A képen a Honda S+ töltő látható. A három töltő az egyes országok jogszabályainak megfelelően zárófedéllel vagy anélkül kapható.

A My Honda+ alkalmazást bemutató modell; az alkalmazás frissítéseket küld a töltés állapotáról.

A My Honda+ alkalmazáson keresztül a Honda e frissítéseket küld Önnek a töltés állapotáról.