A Honda első teljesen elektromos városi autója

A Honda e egy valóra vált álom, a dinamikus teljesítmény, a kifinomult kényelem és a futurisztikus technológiák egyedülálló ötvözete. 

Bezárás

A Honda e modellt úgy alkottuk meg, hogy kivételes, teljesen elektromos vezetési élményt nyújtson – ráadásul egyáltalán nem bocsát ki káros anyagokat.

Kék ikon Teljes akkumulátor

Elektromos technológia

A fejlett elektromos hajtáslánc a Honda jól bevált elektrifikációs technológiáira épül, amelyeket szupergyors töltési funkciók egészítenek ki, így ez az autó tökéletesen alkalmas a hétköznapi ingázáshoz.

Kék ikon Levél

Nulla károsanyag-kibocsátás

A Honda e a károsanyag-kibocsátástól mentes autózást az izgalmas teljesítménnyel ötvözi. A sportos, erőteljes és rendkívül agilis Honda e a városi közlekedésre született.

Kék ikon Gyorstöltés

Villámgyors töltés

A nagy, 35,5 kWh-s kapacitású akkumulátor villámtöltéssel mindössze 31 perc alatt 80%-ig tölthető*.

*A töltési idő az alacsony töltöttségre vonatkozó figyelmeztetéstől a 80%-os töltöttség eléréséig szükséges időt adja meg, 50 kW-os töltő használata mellett.

Kék ikon Sebesség

Hatótávolság és sebesség

A Honda e maximális hatótávolsága 222 km/137 mérföld (WLTP), és mindössze 8,3 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra.

Elölről készült háromnegyedes felvétel a Honda e autóról, amely egy felhajtón áll, és tölt, tulajdonosa pedig épp belép az otthonába.

Töltési teljesítmény

A Honda e töltőcsatlakozója a motorháztető közepén helyezkedik el, így az autó mindkét oldaláról könnyen hozzáférhető.

Külső megjelenés

A Honda e megalkotása során mindent megkérdőjeleztünk: ennek az eredménye ez az egyedülálló autó. Kiváló vezetési élmény, kiemelkedő biztonság és vonzó megjelenés: a Honda e a jövő autóvezetési élményének hírnöke.

Állítsa össze Honda e autóját!
Elölről készült háromnegyedes felvétel a Honda e autóról, amely városi épületek előtt parkol.

Belső kialakítás

A modern, minimalista utastérben kellemes tapintású anyagok találhatók. A tágas, egységes belső tér kényelmes, lounge-okra emlékeztető hangulatot teremt.

Kép a Honda e belső teréről, az utasoldalról.

Csatlakozás a My Honda+ alkalmazáshoz

Vezérelje Honda e gépkocsiját a My Honda+ alkalmazással! Ezzel a szolgáltatással lezárhatja, töltheti és megvédheti az autóját, valamint bárhonnan elindíthatja a légkondicionálót. Tekintse meg a töltöttségi állapotot és nézze meg a karbantartási emlékeztetőket. Ez az új generációs elektromos autó a legjobb Honda-technológiát kínálja.

My Honda+ applikáció
Közelkép a Honda e Digital Key alkalmazásról egy telefonon.

Fő a biztonság

A Honda SENSING átfogó biztonsági és vezetést segítő technológiákat kínál.

Bővebben Honda SENSING-ről

Melyik felszereltségi szint tetszik Önnek?

Felszereltségi szint
Ár
Főbb jellemzők
 
 
 
 
 
Honda e Advance oldalnézetből

Honda e Advance

15 499 000 Ft-tól
Középső Kameratükör Rendszer Fűthető kormánykerék Honda Parkolóasszisztens (Honda Parking Pilot)

Felvillanyozó idők

Minden újonnan megalkotott elektromos autóval közelebb kerülünk a károsanyag-kibocsátástól mentes jövőképünk megvalósításához. Hibrid és elektromos járműveinket nem csupán élvezetes vezetni, de környezetünk védelméhez is hozzájárulnak.