Honda CR-V – a hibrid vezetés élménye

Az új Honda CR-V gyorsan, közvetlenül és hatékonyan reagál. Az intelligens, teljesen korszerű hibrid hajtáslánc zökkenőmentes vezetési élményt nyújt minden úton.

Görgetés

A CR-V egy teljes értékű, öntöltő hibrid. Kifinomult és hatékony vezetési élményt kínál, és amikor gyorsít, a lágy hibridekkel ellentétben azonnal érezni fogja a kiemelkedő villanymotoros teljesítményt.

Battery Icon

Érezze a vezetési élményt!

A Honda e:HEV rendszerének nagyszerűsége abban rejlik, hogy teljes értékű hibrid autóink csendes elektromos üzemben is képesek közlekedni – ellentétben a lágy hibridekkel. A CR-V kiemelkedő elektromos teljesítményt és valós gazdaságosságot nyújt.

Low emissions icon

Nem kell csatlakoztatni

A Honda e:HEV hajtáslánccal szerelt teljes értékű hibridek öntöltőek, és a regeneratív fékezéssel is energiát termelnek. Nem kell a hálózati tápellátáshoz csatlakoztatni őket, így Önnek nem kell időt és fáradságot szánnia a töltőpontok keresésére.

Fuel efficiency icon

Hatékonyabb

A CR-V hibrid egy gazdaságos SUV – a Comfort felszereltségi szinttel például akár 860 km-t* is megtehet egy tankolással, CO2-kibocsátása pedig mindössze 114 g/km. *CR-V Comfort, WLTP-adatok.

Modes icon

Teljes nyugalom

Az akkumulátor nemcsak a villanymotorokat táplálja az izgalmas teljesítmény eléréséhez, hanem csökkenti az üzemeltetési költségeket; mindehhez pedig 5 év vagy 100 000 km garancia jár, így Önnek nem kell aggódnia.

Az elektromos hajtásnak és az elektromotorban tárolt energiának köszönhetően az autó azonnal és zökkenőmentesen elindul álló helyzetből.

A Hybrid Drive üzemmód a kényelmes mindennapi közlekedés és a lenyűgöző gyorsulás érdekében elektromos áramot és benzint egyaránt használ.

Az Engine Drive benzinnel működik, és garantálja, hogy az autópályán folyamatosan nagy sebességgel tudjon haladni.

A regeneratív fékezés az elektromotor által fékezéskor termelt energiát használja fel az akkumulátor töltésére.

Tekintse meg közelebbről!

Külső megjelenés

Belső tér

A stílus és a teljesítmény találkozása

Bemutatjuk a Honda CR-V Sport Line sorozatot: ez a sportos SUV nem csupán izgalmas vezetési élményt kínál, de minden tekintet magára vonz, bárhol is jár vele. A Sport Line sorozat Crystal Black Pearl és Platinum White Pearl színben kapható.

Mindig biztonságban

A Honda SENSING csomag számos, intelligens biztonsági funkciót tartalmaz, amelyek azokra a veszélyekre is figyelmeztetik, amelyeket nélkülük talán nem venne észre. Így Ön és utasai mindig biztonságosan utazhatnak.

Egy élvezetes utazáshoz tervezve

Melyik felszereltségi szint illik Önhöz leginkább?

Felszereltségi szint
Ár
Főbb jellemzők
 
Háromnegyedes felvétel a Honda CR-V elejéről

Comfort

11 879 000 Ft-tól
ELSŐKERÉKHAJTÁS Szövetkárpit DAB digitális rádió 5 colos kijelzővel
Háromnegyedes felvétel a Honda CR-V elejéről

Elegance

12 839 000 Ft-tól
ELSŐKERÉKHAJTÁS ÉS ÖSSZKERÉKHAJTÁS Tolatókamera Honda Connect 7 colos kijelzővel, Garmin navigációval
Háromnegyedes felvétel a Honda CR-V elejéről

Sport Line

13 899 000 Ft-tól
ELSŐKERÉKHAJTÁS ÉS ÖSSZKERÉKHAJTÁS Bőrülések Black Edition varrással 18"-os, fekete könnyűfém felnik
Lifestyle

Lifestyle

14 029 000 Ft-tól
ELSŐKERÉKHAJTÁS ÉS ÖSSZKERÉKHAJTÁS Bőrkárpitozású ülések Tetősín
Háromnegyedes felvétel a Honda CR-V elejéről

Executive

15 499 000 Ft-tól
ÖSSZKERÉKHAJTÁS Fűthető kormánykerék Panoráma napfénytető

A CR-V Hybrid üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatai WLTP-szabvány szerint: 5,0–8,6 l/100 km és 114–195 g/km. Az adatok az EU szabályozásainak megfelelő tesztekből származnak, összehasonlítási célt szolgálnak, a valós adatok eltérőek lehetnek.