Peller Mariann a Honda Jazz e:HEV márkanagykövete

2020. július 2.

A napokban, szűk körben került bemutatásra a hazai újságíróknak a vadonatúj Honda Jazz és Crosstar e:HEV, mely könnyű kezelhetőséggel, gazdaságos működéssel és gyors gázreakciókkal teszi hatékonnyá a hétköznapi közlekedést. Ez elsősorban a hibrid hajtásláncnak tudható be, ami minden modellváltozatnál szériafelszereltség. A Jazz következő nemzedéke a Honda új, e:TECHNOLOGY névre keresztelt modellcsaládjához tartozik, alapját pedig a kétmotoros e:HEV hibrid hajtáslánc adja. Ez az első modell azon 6 elektromos üzemmódra is képes Honda közül, amely 2022-ig színre lép az európai piacon.

A vadonatúj Jazz e:HEV kidolgozásakor az egyik cél az volt, hogy a modell megőrizhesse kimagasló befogadóképességét, szállítókapacitását, ami oly sikeressé tette a korábbi nemzedékeket. A másik, a magával ragadó vezetési élmény. Ennek alapját két kompakt, ámde nagy teljesítményű villanymotor adja, ezekhez kapcsolódik az 1,5 literes, DOHC-vezérlésű, benzines i-VTEC egység. A harmadik pedig, hogy az autó még biztonságosabb legyen, így a Honda Jazz a márka első európai modelljeként, a 10 légzsákos rendszer részeként, kategóriájában elsőként kapja meg szériatartozékként a középső első légzsákot

Smudla István, a Honda Central Europe autóértékesítési vezetője és magyar piacért felelős igazgatója jelentette be, hogy Peller Mariannt, az RTL Klub Reggeli műsorvezetőjét kéri föl a Honda Jazz e:HEV márkanagyköveti posztjára.

Hogy milyen is az új hibrid Jazz? – kezdte a szakember. - A sajtóbemutatón sokszor elhangzott, hogy az új modell dinamikus, lendületes. Képes a külső megújulásra, de a vonalaiban felismerhetően ott van a Honda Jazz korábbi nemzedéke. A belső értékeit megtartotta, gondoljunk csak a Magic Seats Ülésrendszerre, ami oly variálhatóvá teszi az autót, de persze újak is társultak - sokkal kényelmesebbé váltak az ülések, valamint baleset esetén már több légzsák nyílik ki, hogy megvédje a benne ülőket. Mind a városban, mind a városon kívül páratlanul hatékony, kevesebb az üzemanyag-fogyasztása és alacsony a károsanyag kibocsátása.

Mariann, aki két kisfiú édesanyja, az elmúlt időszakban rendkívüli változáson, megújuláson ment keresztül, akárcsak a mi autónk. Személyében egy dinamikus, lendületes, hatékony, biztonságra törekvő, környezettudatos, családcentrikus és hiteles embert ismertünk meg. Büszkék vagyunk, hogy a mai naptól kezdve képviseli a Hondát.

Három évvel ezelőtt lecseréltük az első, használtan vett kisautómat, és a férjem javaslatára vásároltam egy Honda Jazzt. Úgy repült el ez a három év az akkor új autóval, mintha egy szempillantás lett volna – mondta Peller Mariann. - Ma pedig itt állok boldogan, és azért bevallom, egy kis büszkeséggel, mert a Honda Magyarország úgy érezte, hogy én leszek a legalkalmasabb arca, az újonnan bemutatott, hibrid Honda Jazznek.

Látszólag, ugyanaz az autó, amivel három éve járok, de a valóság az, hogy olyan volt beleülni, mint egy űrhajóba. Hogy milyen lesz vezetni, és mi minden rejlik ebben a városi kisautóban, azt szép, sorjában megmutatom majd! Már csak azért is, mert elengedhetetlen szempont volt számomra a nagy belső tér, a pakolhatóság - két fiam van, alaptartozék náluk a bicikli és egy-két kard…-, vagy az, hogy a telefonomat elfelejthetem, miután összekapcsoltuk az autóval, és így minden info ott van, a hatalmas kijelzőn, az orrom előtt. És ezek még csak az én szempontjaim… Ma csak végtelenül boldog vagyok, és hálás! #szeretemahondámat