Együttműködés megállapodás az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt-vel

Létrejött a HONDA Financial Service

2019. január 28.

2019. január elsejétől a Honda Bank kizárólagos együttműködési és partneri szerződést kötött az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt.-vel, ezáltal a “HONDA Financial Service” (Honda Finanszírozás) szolgáltatásai a jövőben a magyarországi piacon is elérhetővé válnak.

A Honda Motor Limited Magyarországi Fióktelepe hosszú évek óta dolgozik együtt az MKB-Euroleasinggel, ám az új együttműködési szerződés a következő újdonságokat jelenti a vásárlóink számára:

• A magyarországi Honda finanszírozás mostantól a HONDA Bank GmbH felügyelete és irányítása alapján történik, amelyben, az elmúlt időszakban alapvetően csak készletfinanszírozási partner volt, az MKB-Euroleasing kizárólagos exkluzív együttműködő partnerré vált.

• A kooperáló partnerek (MKB-Euroleasing és HONDA Bank) a jövőben kölcsönös együttműködésben dolgoznak “HONDA Financial Services” név alatt.

• A “HONDA Financial Services” a jelenleg is érvényes készletfinanszírozás mellett kiskereskedelmi vevőfinanszírozást is nyújtani fog a jövőben, a hivatalos “HONDA Financial Services” név alatt.

• A “HONDA Financial Services”, együttműködve a Honda Motor Limited Magyarországi Fióktelepével (HME-HU), a jövőben különböző értékesítési programokkal is támogatni fogja a hazai Honda márkakereskedői hálózatot, azért, hogy az autó és motorkerékpár finanszírozás egyre nagyobb mértékben tudjon hozzájárulni a közös értékesítési tervek megvalósításához és teljesítéséhez.