Close

Két verseny, egy szívdobbanás

Egyszere két verseny zajlik: az egyik a pályán, a másik pedig a mérnöki megoldások fejlesztése terén, hiszen szakembereink igyekeznek minél jobb teljesítményt kicsiholni a gépeinkből – de mindkét csapat célja azonos: mindenkihez eljuttatni az elektromos autózás élményét.

  • MOTOREGYSÉGEK

    4 versenyautó

  • TÁMOGATÁS

    2 különböző F1-es csapatnak

 
Görgetés

Képletünk

Napjaink autói, amelyek a versenypályán születtek.

Mindent, amit a motorsportról megtanultunk, beépítettük a közútra szánt autóinkba, és ez attól kezdve így van, hogy először beléptünk a Forma-1 világába. A turbó-hibrid és az elektronikus technológia új korszakában is azon dolgozunk, hogy kintebb toljuk a határokat, és megszerezzük a tudást, amellyel megalkothatjuk napjaink és a jövő legjobb teljesítményű alkatrészeit.

Két autó, egy cél

2020-ban két különböző típusú autót indítunk – de mindkettőben a Honda RA620H motorja muzsikál.

RB16 versenyautó
AT01 versenyautó

AT01 versenyautó

RB16 versenyautó

Szenvedély és büszkeség

Megoldásainkat az erő és a teljesítmény teszi teljessé.

Mindkét csapat versenygépeinek a Honda RA620H motoregység kölcsönöz erőt. A célunk, hogy az idény során minél többet tanuljunk, fejlődjünk, és minél sikeresebbé váljunk. 60 év telt el azóta, hogy először beléptünk a motorsportok világába, de az év minden napján fáradhatatlanul dolgozunk azért, hogy Honda Soichiro, alapítónk is büszke lehessen eredményeinkre. 

Honda-logó