Háromnegyedes felvétel a Honda Forma-1-es versenyautójának elejéről a versenypályán
Háromnegyedes felvétel a Honda Forma-1-es versenyautójának elejéről a versenypályán

Két verseny, egy szívdobbanás

Egyszere két verseny zajlik: az egyik a pályán, a másik pedig a mérnöki megoldások fejlesztése terén, hiszen szakembereink igyekeznek minél jobb teljesítményt kicsiholni a gépeinkből – de mindkét csapat célja azonos: mindenkihez eljuttatni az elektromos autózás élményét.

  • MOTOREGYSÉGEK

    4 versenyautó

  • TÁMOGATÁS

    2 különböző F1-es csapatnak

Görgetés


Napjaink autói, amelyek a versenypályán születtek

Folyamatosan feszegetjük a Formula–1-ben használt turbó-hibrid és elektronikus technológiák határait, hogy megszerezzük a tudást, amellyel megalkothatjuk napjaink és a jövő legjobb teljesítményű alkatrészeit.

ELEKTROMOS LÁTOMÁSUNK

KÉT AUTÓ, EGY CÉL

Különleges 2021-es autóink – mindkettőben a Honda RA621H motorja muzsikál.

RB16b
AT02

AT02

RB16b

Szenvedély és büszkeség

Megoldásainkat az erő és a teljesítmény teszi teljessé.

Mindkét csapat versenygépeinek a Honda RA621H motoregység kölcsönöz erőt. A célunk, hogy az idény során minél többet tanuljunk, fejlődjünk, és minél sikeresebbé váljunk. 60 év telt el azóta, hogy először beléptünk a motorsportok világába, de az év minden napján fáradhatatlanul dolgozunk azért, hogy Honda Soichiro, alapítónk is büszke lehessen eredményeinkre. 

Honda-logó

A Honda Jazz e:HEV üzemanyag-fogyasztására és CO2-kibocsátására vonatkozó adatai WLTP-szabvány szerint: 3,5−5,9 l/100 km és 79−134 g/km.

A Honda e WLTP-szabvány szerint mért kombinált energiafogyasztása 17,2–17,8 kWh/100 km; kombinált CO2-kibocsátása 0 g/km. Energiahatékonyság: A+. A Honda e egy akkumulátorról hajtott elektromos jármű, amely hálózati árammal tölthető. Vezetése közben nem bocsát ki káros anyagot.

A Honda CR-V e:HEV üzemanyag-fogyasztására és CO2-kibocsátására vonatkozó adatai WLTP-szabvány szerint: 5,0–8,6 l/100 km és 114–195 g/km.

Az adatok az EU szabályozásainak megfelelő tesztekből származnak, összehasonlítási célt szolgálnak, a valós adatok eltérőek lehetnek.