Közeli kép a telefon „Adja meg a PIN-kódját” képernyőjéről
Közeli kép a telefon „Adja meg a PIN-kódját” képernyőjéről

Hálózati alapcsomag

A My Honda+ alkalmazással számos hálózati szolgáltatáshoz és funkcióhoz férhet hozzá. Tartalma: ajtó távoli nyitása és zárása, virtuális műszerfal és elektronikus járműdiagnosztika, amelynek segítségével információkat kaphat azokról a problémákról, amelyek esetén az Ön beavatkozása szükséges. A Honda e modell esetén az utastér hőmérsékletét és a töltést is távolról vezérelheti.

Görgetés

Hálózati alapcsomag

  

A csomag részletei

A Hálózati alapcsomag ingyenesen elérhető a Honda HR-V, Honda e és a Honda Jazz modellekhez.

Az autóval való párosítás egyszerű folyamat. Első lépésként a személyes adatai segítségével hozzon létre egy Connected Car-profilt. Következő lépésként adja meg autója alvázszámát, majd az autó műszerfalán megjelenő PIN-kód megadásával csatlakoztassa a telefonját. Ha végzett, a különböző előfizetési csomagok közül választhat.

A tulajdonosi viszony rendszeres megerősítése

Fiókja és adatai biztonságának megőrzése érdekében 6 havonta meg kell erősítenie, hogy az autó az Ön tulajdonában van. A megerősítéshez a felkérést követő két héten belül erősítse meg a tulajdonjogot, így a fiókja biztonságban maradhat.

Járművezető meghívása

A My Honda+ előnyeit és funkcióit barátaival és családtagjaival is megoszthatja; ehhez hívja meg őket az alkalmazásban, majd adja hozzá őket autója vezetőjeként. A meghívott személyek az alkalmazás összes előnyét élvezhetik, azonban a fő járművezetői fiókhoz nem kapnak hozzáférést. 

Garázs

Regisztrálhatja és felügyelheti autóját, becenév megadásával pedig még személyesebbé teheti az élményt.

Virtuális műszerfal

Okostelefonja segítségével a jármű összes adatát megtekintheti – pontosan úgy, mintha a járműben ülne.

My Honda+ üzenetek

Az előfizetéssel kapcsolatos emlékeztetőket, állapotfrissítéseket és biztonsági riasztásokat fogadhat, így mindig tájékozott lehet, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

Elektronikus járműdiagnosztika

A funkciónak köszönhetően bizonyos Honda márkakereskedések digitálisan rögzíthetik az eredményeket, majd a diagnosztika eredményeit Önnek is elküldhetik. A My Honda+ alkalmazás által kínált kapcsolatnak köszönhetően hozzáférhet az eVHC (elektronikus járműállapot-ellenőrzés) platformhoz, amelynek segítségével engedélyezheti a szükséges munkákat, vagy megkeresést kérhet Honda márkakereskedőjétől.

Elektromos gépjármű töltési állapota és akkumulátor állapota

Megtekintheti elektromos autója aktuális töltöttségi állapotát, ellenőrizheti, hogy a töltő csatlakoztatva van-e, illetve megtekintheti az akkumulátor töltöttségi szintjét és a hatótávolsággal kapcsolatos információkat.

Távoli zárás és nyitás

Rohanás közben elfelejtette bezárni autóját? Nem kell aggódnia; autója ajtajait távolról is bármikor bezárhatja vagy kinyithatja.

Távoli kürt

Autója gyorsabb megtalálása érdekében megszólaltathatja autója kürtjét.

Légkondicionáló berendezés távvezérlése és ütemezése

Távolról vezérelheti vagy ütemezheti autója hőmérsékletét, így beállíthatja, hogy mindig kellemes meleg fogadja...

Távoli töltés, töltésütemezés és maximális töltöttség

Autója töltését távolról is felügyelheti, és a megfelelő időpontok kiválasztásával elkerülheti a legdrágább időszakokat, így pénzt takaríthat meg. A maximális töltöttségi szint kiválasztásával szintén pénzt takaríthat meg, illetve megnövelheti az autó akkumulátorának élettartamát.

Egy fehér Honda e mellett álló hölgy, aki a My Honda Plus alkalmazást használja

Hogyan fizethetek elő?

A Hálózati alapcsomag ingyenesen elérhető a My Honda+ alkalmazásban. Honda-fiók regisztrálásához a márkakereskedőnek kell bekapcsolnia az autó hálózati szolgáltatásait. Ezt követően már csak egy Csatlakoztatott Profilt kell létrehoznia az alkalmazásban és hozzá kell adnia autója alvázszámát. Ennek köszönhetően azonnal elérhető a csomagjában található összes funkciót. Ez alól csak az „autós Wi-Fi hotspot” funkció jelent kivételt, amelyet csak közvetlenül az autójában érhet el.

FAQs
Egy fehér Honda e mellett álló hölgy, aki a My Honda Plus alkalmazást használja

My Honda+ és az autója

Teljesen mindegy, hogy Honda HR-V, Honda Jazz vagy Honda e autóval rendelkezik, mert a My Honda+ alkalmazás az autójához van testre szabva. Más szavakkal – az alkalmazás csak az Ön és autója számára elérhető funkciókat jeleníti meg.

FAQs
Egy fehér Honda e mellett álló hölgy, aki a My Honda Plus alkalmazást használja

Mennyit kell fizetnem?

Ez a csomag új autó vásárlásakor ingyenes előfizetésként érhető el – egyszerűen csak regisztráljon és töltse le az alkalmazást. Használt autó vásárlásakor az új tulajdonosnak a vásárlás első napjától kezdve fizetnie kell, a My Honda+ alkalmazás egyéb funkcióinak az eléréséhez pedig a következő csomagokra is előfizethet: A 'Biztonság és utazás', a 'Honda Digitális Kulcs' és a 'Honda Személyi Asszisztens' csomagokkal számos egyéb funkcióhoz férhet hozzá – ez alól csak a 'Beépített Wi-Fi elérési pont' jelent kivételt, amelyet csak közvetlenül az autójában érhet el.

FAQs

Előfizetések
Árak
HR-V
Honda e
Jazz termékcsalád
 

Biztonság és utazás

Nyugalom mindenkor.

Digitális Útmenti Segélyszolgáltatás. Zónakontroll, POI küldése a műholdas navigációs rendszerbe, Gépjárműkereső, Utazási előzmények, Vezetési pontszám és Kedvenc út tervezése.

Az első évben ingyenes, utána 10 295 Ft/év (a 3. évig).
Available
Available
Available

Honda Digitális Kulcs

Az okostelefonja a kulcs.

Indítás, Ajtó zárása/nyitása, Elektromos ablakemelő zárása, Töltőfedél nyitása és Digitáliskulcs-riasztások.

Az első évben ingyenes, utána évi 21 995 Ft/év
Available
Available
Not available

Beépített Wi-Fi elérési pont

Internetelérés az autóban.

Tartalmak megtekintése több eszközön is a szolgáltatón keresztül (AT&T, Vodafone stb.)

A költségek a használat mértékétől függenek
Available
Available
Available

Honda Személyi Asszisztens

Csak mondja ki: „OK Honda”

Lépjen kapcsolatba saját fedélzeti AI-asszisztensével: ha kimondja a varázsszót, kontextusfüggő párbeszéd indul el, amely segít megtervezni az útvonalát.

16 495 Ft/év
Not available
Available
Available

*A szolgáltatások a gépjármű típusától, műszaki jellemzőitől és kibocsátási évétől, valamint a regisztráció első országától függően változhatnak.

Az alkalmazás letöltéséhez és az összes funkció eléréséhez mobilhálózatra és/vagy internetkapcsolatra lesz szüksége. A teljes szerződési feltételek megtekintéséhez kattintson ide.