Oldalsó, háromnegyedes képbeállítás a Honda HR-V Sportról.
Oldalsó, háromnegyedes képbeállítás a Honda HR-V Sportról.

LEHENGERLŐ TELJESÍTMÉNY

A kompakt, mégis légies, sportkupé stílusjegyekkel felvértezett SUV lélegzetelállító reszponzivitása a 182 lóerős, 1.5 VTEC TURBO motornak köszönhető. Teljesítménye zökkenőmentes, erőteljes. A hatsebességes manuális, vagy a hétsebességes CVT automata sebességváltóval valódi élmény a vezetés.

Közeli kép a Honda HR-V Sport műszerfaláról.
Közeli kép a Honda HR-V Sport műszerfaláról.

A sötét és sportos megjelenés a belső térben is jelen van. A már közismertté vált "Magic Seats" Ülésrendszerünkkel felszerelt tágas belső tér a bőr és szövet kombinációjával gondoskodik a kényelemről, hogy Önnek már csak a vezetési élményre kelljen koncentrálnia.

Görgetés

Honda HR-V logó.

Az SUV új generációja.

Dinamikus teljesítményével és merész, sportos formavilágával a HR-V Sporttal éppen olyan lenyűgöző a vezetési élmény, mint amilyen látványt nyújt.

Sötét és egyedülálló

Az új HR-V Sportot úgy terveztük meg, hogy diktálja a trendeket.

A sötét szín ellenére tekintélyt parancsoló és karizmatikus megjelenéssel rendelkezik a könnyen felismerhető sportos vonalaknak, a bőr- és szövetüléseknek és matt fekete 18 colos könnyűfém keréktárcsáknak köszönhetően. A HR-V Sport merész és magabiztos megjelenését az elülső és hátsó karosszériaelemeknek, az oldalsó küszöbtoldatoknak, a fekete hálószerű hűtőrácsnak, a fekete visszapillantótükör-házaknak és kétoldali kipufogórendszernek köszönheti.

Közeli kép a Honda HR-V Sport kerekéről.
Közeli kép a Honda HR-V Sport üléseiről.
Oldalsó képbeállítás a Honda HR-V Sportról.
Közeli kép a Honda HR-V Sport kétoldali kipufogórendszeréről.

Azonnali reakció

A turbófeltöltős motor nem ismer határokat.

A kiemelkedő 182 lóerős, 1.5 VTEC TURBO motornak semmi sem szabhat határt. A gyorsulás könnyen függőséget okozhat, amikor először éli át az ülésbe való belesüppedés felvillanyozó élményét. Az Agilis Vezetést Támogató Rendszerhez (Agile Handling Assist), a nagyteljesítményű lengéscsillapítókhoz és a változó áttételű beállításokhoz hasonló korszerű technológiáknak köszönhetően a vezetés sportos és energetikus élménnyé válik.

Hátsó, háromnegyedes képbeállítás a Honda HR-V Sportról városi környezetben.

Maradjon kapcsolatban

Az új HR-V felszereltségében ott találjuk az új Honda Connect szórakoztatóelektronikai és információs rendszert is.

Oldalsó képbeállítás a Honda HR-V Sportról városi környezetben.

Minden, amit szeret csupán egy karnyújtásnyira van Öntől, a kedvenc zenéitől barátai elérhetőségéig.

Személyre szabott képernyő

A Honda Connect hétcolos kijelzőjét saját ízléséhez igazíthatja, hiszen kedvenc fotóját is beállíthatja háttérképnek. Könnyedén hozzáférhet telefonszámaihoz is. Az ismerősök akár hangvezérléssel is hívhatók.

Bluetooth

Az intuitív érintőképernyő és a Bluetooth révén könnyedén csatlakozhat okostelefonjához, és használhatja funkcióit. Emellett WiFi, USB és HDMI™ kapcsolat is a rendelkezésére áll, hogy szabadon szörfözhessen a világhálón és kedvenc zenéit hallgathassa utazás közben.

Egy modell bemutatja az AHA alkalmazást a Honda HR-V Sportban.

Az AHA alkalmazás segítségével számos rádióállomást és kedvenc közösségi oldalait érheti el egy érintéssel.

Vissza a főoldalra
Honda

Betöltés...türelmét kérjük.