HR-V hibrid vidéki környezetben halad

A Honda HR-V. Érezze az energiát!

Ismerje meg a vadonatúj Honda HR-V-t! Energikus, öntöltő hibrid, amely az egyedülálló és intelligens e:HEV rendszernek köszönhetően páratlan vezetési élményt nyújt. Ez a Forma–1-es technológiák által inspirált, a sportkupék stílusát idéző SUV energiával, vitalitással és sokoldalúsággal tölti meg az utazást.

Öntöltő hibrid, amely a környezettudatos vezetők új generációjának készült

Öntöltő hibrid

Nem kell konnektorra csatlakoztatni

A HR-V modell öntöltő: vezetés közben áramot termel, így Önnek nem kell töltőállomásokat keresgélnie.

Üzemanyag-hatékonyság ikon

Még kedvezőbb fogyasztás

Az e:HEV hajtáslánccal felszerelt HR-V-vel kisebb költségek mellett jóval messzebbre juthat. Teli üzemanyagtartállyal akár 740 km-t is megtehet.

5 év garancia ikonja

Teljes nyugalom

Az akkumulátor energiát biztosít a kilométerköltség csökkentéséhez – ráadásul 5 éves *vagy 100 000 km-es garanciát vállalunk rá. *Amelyik hamarabb bekövetkezik.

alt

Alacsonyabb károsanyag-kibocsátás

A hibrid kevesebb káros anyagot termel: mindössze 122 g/km-es kibocsátással a HR-V-vel újabb lépést tettünk az alacsony szén-dioxid-kibocsátású társadalom felé.

Az elektromos hajtásnak és az akkumulátorban tárolt energiának köszönhetően a jármű álló helyzetből is lenyűgöző gyorsulásra képes.

Hibrid üzemmódban a mindennapi közlekedés során a villanymotorok mellett a benzinmotor is bekapcsol, tehát az optimális teljesítmény és a lenyűgöző gyorsulás garantált.

Benzines üzemmódban a jármű benzinnel megy, amely főként autópályán használatos, hiszen így az autó nagyobb sebességet képes fenntartani – ráadásul ilyenkor az akkumulátor is töltődik.

A regeneratív fékezés az elektromotor által fékezéskor termelt energiát használja fel az akkumulátor töltésére.

HR-V e-HEV gomb

Tiszta vizet öntünk a pohárba a hibridekről

Ha szeretne többet megtudni e:HEV hajtásláncú hibrid autóinkról, és összehasonlítani őket a kiegészítő hibrid technológiával szerelt vagy a hálózatról tölthető hibrid járműveinkkel, koppintson az alábbi gombra.

Tekintse meg közelebbről!

*Csak egyes színek láthatók. A teljes színskála megtekintéséhez lépjen be a konfigurátorba vagy tekintse meg a brosúrát.
*Csak egyes színek láthatók. A teljes színskála megtekintéséhez lépjen be a konfigurátorba vagy tekintse meg a brosúrát.
  • Premium Sunlight White Pearl Alap
  • Premium Crystal Red Metallic Alap
  • Crystal Black Pearl Alap
  • Platinum White Pearl Alap
  • Meteoroid Grey Metallic Alap
  • Sand Khaki Pearl Alap
  • Midnight Blue Beam 2-Tone Silver (csak Advance Style felszereltségnél) Alap
*
*
  • Fekete szövet Alap
  • Fekete, szintetikus bőr és szövet Alap
  • Világos, szintetikus bőr és szövet Alap

Élje át!

A HR-V kiterjesztett valóság élménye egy saját, külön bejáratú bemutatóterem Önnek, ahol megnézheti a kívánt modellt. Válthat a külső és a belső tér között, nagyíthatja és forgathatja az autót, valamint színt cserélhet okostelefonján vagy táblagépén.

Mindig szem előtt

A My Honda+ alkalmazás számos szolgáltatást kínál, amelyek segítik Önt a mindennapok során, akár út közben, akár távol az autójától.

Nem kell többé a kulcsokkal bajlódnia: használja az okostelefonos alkalmazás távvezérlési funkcióját, amellyel kinyithatja és bezárhatja az ajtókat, beindíthatja az autót, valamint fel- és lehúzhatja az ablakokat.

A Honda országúti segélyszolgálatának köszönhetően nyugodt lehet, bárhová indul. Ütközés vagy meghibásodás esetén a szolgálat azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, így minden helyzetben magabiztosan közlekedhet.

Ha elfelejtette, hogy hol parkolt le a HR-V-vel, és nem ismeri a környéket, az alkalmazás helymeghatározási funkciójával könnyedén megkeresheti az autót.

A My Honda+ alkalmazás segítségével zónakontroll-tartományt állíthat be a HR-V körül. A funkció riasztást küld, ha az autó elmozdul a zónakontroll által behatárolt területről.

A különbség a részletekben rejlik

Melyik felszereltségi szint illik Önhöz leginkább?

Felszereltségi szint
Öné a döntés
Főbb jellemzők
 
Elölről készült háromnegyedes felvétel a Honda HR-V-ről

Elegance

Azok számára, akik olyan autót keresnek, amely megfelel a SUV-ok alapvető jellemzőinek, de a kényelem és a modern technológiai felszereltség is fontos számukra.
Honda CONNECT Honda SENSING Szellőztetőrendszer
Elölről készült háromnegyedes felvétel a Honda HR-V-ről

Advance

Azoknak a vezetőknek, akik a stílusos megjelenés mellett nagyobb luxusra vágynak.
Fűthető kormánykerék Elektromosan behajtható külső tükrök Fekete szintetikus bőrből és szövetből készült ülések
Elölről készült háromnegyedes felvétel a Honda HR-V-ről

Advance Style

Szórakoztató dizájnt kereső vezetőknek, akik teljes felszereltségű járművet szeretnének prémium funkciókkal.
Orange betétek Kéttónusú szín Vezeték nélküli töltő
Két gyermek biztonságosan játszik egy HR-V hibrid belső terében

Mindig biztonságban

A Honda SENSING csomag számos, intelligens biztonsági funkciót tartalmaz, amelyek azokra a veszélyekre is figyelmeztetik, amelyeket nélkülük talán nem venne észre. Így Ön és utasai mindig biztonságosan utazhatnak.

*A Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe fenntartja magának a jogot, hogy árait és az egyes típusok felszereltségét előzetes értesítés nélkül megváltoztassa. Az árlistában található bruttó kiskereskedelmi ár tartalmazza a kiadáskori regisztrációs adót és a 27 % ÁFÁ-t, azonban nem tartalmazza a forgalombahelyezés költségeit, valamint a szállítási díjat. Részletekről valamint az aktuális és pontos árakról minden esetben érdeklődjön márkakereskedéseinkben.