Mindennapi kalandok a HR-V-vel

Járja a várost, fedezzen fel új helyeket vagy szabaduljon ki hétvégente a szabadba – a mindennapok is tele vannak kalandokkal, amelyek bennünk, szeretteinkben és járművünkben egyaránt nyomot hagynak.

Sáros kerékív, homokkal borított csomagtartó és a szélvédőt verdeső eső – nincs is szívet melengetőbb látvány a világon! Ezek nem a rendetlenség, hanem egy teljes élet, egy jól kihasznált autó jelei.

A vadonatúj Honda HR-V e:HEV a tökéletes társ a mindennapi kalandokhoz.

A HR-V egy teljes értékű hibrid, amely a vezetés közben keletkező energiával tölti az akkumulátort, így Önnek nem kell töltőállomásokat keresgélnie – ráadásul hosszabb utat tehet meg egy tank üzemanyaggal. De az élet nem csak az elért célok, hanem a megtett út miatt olyan szép.

A különbség pedig a részletekben rejlik.

A HR-V e:HEV modell a kalandok szellemében készült, legyen szó akár az ablaktörlőt automatikusan aktiváló esőérzékelőkről, a praktikus hátsó Mágikus Ülésrendszerről vagy az infotainment rendszerről, amellyel utazás közben is tarthatja a kapcsolatot a világgal.  

És ki lenne alkalmasabb, hogy kipróbálja, mint Audrey Pirault, Fatima Trotta, Ore Oduba, Sabrina Mochenhaupt-Gregor, Jamie Astrain? Mindegyikük elvitte egy körre a HR-V e:HEV autót, bejárták vele az otthonuk környékét, és megosztották velünk, hogy milyen emlékezetes mindennapi kalandokban volt részük.  

Nézze meg itt az új 720 fokos nézetet, és fedezze fel az új HR-V e:HEV megjelenését, látni fogja, hogy néz ki, amikor kigördül az autószalonból, majd azután, hogy lenyűgöző kalandokban volt része az Ön társaságában.