Bemutatjuk az e:TECHNOLOGY Fogalomtárat

Érthetővé tesszük a hibrid és elektromos járművek világát a szakkifejezések magyarázatával

Az elektrifikált járművek használata futótűzként terjed, így sokan úgy érezhetik, hogy nehéz lépést tartani a fejleményekkel – és legyünk őszinték, könnyű elveszni a szakkifejezések rengetegében. 5000, benzines és dízelüzemű járművet használó autóvezetővel beszélgettünk Európa-szerte, és megdöbbentően, 61%-uk elismerte, hogy nehezen érthetőnek találja a hibrid és elektromos járművekkel kapcsolatos információkat.  

E sofőrök 58%-a az elektrifikált járműveket tekinti az autózás jövőjének, 21%-uk pedig úgy tervezi, hogy két éven belül ilyen autóra vált, ezért úgy gondoltuk, eljött az idő, hogy elhárítsuk az akadályokat az útból. Ezért megalkottuk a Honda e:TECHNOLOGY Fogalomtárat, amely hatékony segítséget nyújt az elektromos és hibrid járművekkel kapcsolatos kifejezések és fogalmak jelentésének értelmezésében.

A benzines és dízeles autót vezetők főként a szakkifejezéseket (40%), a kapcsolódó saját élmények és példák hiányát (31%) és a homályos jelentésű kifejezéseket (30%) találták a legnagyobb problémának az elektrifikált járművekkel kapcsolatos tájékozódás során.

Hogy áthidaljuk ezt a problémát, együtt dolgoztunk néhány Jazz e:HEV, CR-V e:HEV és Honda e sofőrrel Európa-szerte, hogy segítsenek nekünk elmagyarázni a legzavaróbb hibrid és elektromos járművekkel kapcsolatos kifejezéseket személyes tapasztalataik és történeteik segítségével.

Nem tudja, hogy mi a különbség a párhuzamos, lágy és öntöltő hibridek között? Szeretné megérteni, hogy mit jelent a lassú-, gyors- és villámtöltés? Keresse fel az e:TECHNOLOGY Fogalomtár oldalt, és minden kérdésére választ kaphat!

Nézze meg Ön is: itt elérhető!