Honda újdonságok a 2023-as JAPÁN MOBILITÁSI KIÁLLÍTÁSON

Bemutatkoznak a legfrissebb termékek, szolgáltatások és műszaki fejlesztések, amelyeket a Honda-álmok hívtak életre

2023. szeptember 28.

A Honda Motor Co., Ltd. nyilvánosságra hozta, hogy milyen autókat, motorkerékpárokat, műszaki fejlesztéseket, szerszámgépeket és tanulmánymodelleket mutat majd be a 2023-as Japán Mobilitási Kiállításon, azaz a korábban Tokyo Motor Show-ként ismert JAPAN MOBILITY SHOW-n. Sajtónapok: október 25-26., nyilvános napok: október 28-tól november 5-ig.

A JAPAN MOBILITY SHOW 2023 rendezvényen bemutatkozó Honda termékek és szolgáltatások az alábbi honlapon tekinthetőek meg: 

http://global.honda/en/japan-mobility-show/2023/

A Honda mobilitással kapcsolatos fejlesztéseit a márka jelmondata határozza meg: Az álmok ereje – Így hozzuk Önt mozgásba. – A sokat mondó szlogent az alábbi üzenettel toldották meg a Honda munkatársai:

„A Honda mindig is azoknak köszönhette erejét, akik a vállalatnál dolgoztak. Nagyra törő álmaiknak és lelkiismeretes munkájuknak köszönhetően csupa olyan termék született, ami nemcsak a helyváltoztatásban segítette az embereket, hanem szívüket is megdobogtatta, sőt nagyban hozzájárult ahhoz, hogy valósíthassák újabb és újabb álmaikat, melyek a jövőt formálják”.

A globális jelmondat azt a szenvedélyt hivatott szavakba önteni, ami a Japán Mobilitási Kiállításon bemutatkozó termékek, szolgáltatások és technológiák kidolgozását is hajtotta. Ezekkel a vásárlók „áthághatják a tér és az idő korlátait, valamint kiterjeszthetik képességeiket és lehetőségeiket”. A Honda kiállítási területén a látogatók elképzelhetik saját jövőbeni álmaikat, és olyan élményekben lehet részük, amelyek újabb álmokat hívnak életre.

A Honda standjának témája: „Honda DREAM LOOP” (magyarul Honda ÁLOMISMÉTLŐ)

A „Honda DREAM LOOP” abba a jövőbe kalauzolja el az érdeklődőket, amit az emberek különféle álmai formálnak. Ezek az álmok egyre inkább kiteljesednek majd, méghozzá olyan mobilitási eszközökben és szolgáltatásokban, melyek alapját a Honda álmaiban szereplő fejlesztések adják.

A Honda által kialakított látogatói tér nemcsak azon álmokkal és elképzelésekkel ismerteti meg az érdeklődőket, amelyek megvalósultak, hanem arról is képet ad, hogy miként alakulhat az emberek hétköznapi élete, ha a Honda álmai megvalósulnak. Az ilyen kiállítói terekkel azt kívánja elősegíteni a vállalat, hogy a vásárlók megértsék a Honda álmait és a jövőbeni társadalomról formált elképzeléseit.

Mindemellett a Honda különleges, JAPAN MOBILITY SHOW 2023 kapcsán létre hozott honlapja olyan látogatói-résztvevői élményt nyújt, ami alkalmat ad a felhasználóknak, hogy saját szavaikkal írják le az álmaikban szereplő mobilitási formákat. A bevitt szövegből mesterséges intelligencia generált álomképet mindenkinek. Ezek a rajzok a Honda kiállítási területén elhelyezett LED-falakon is megjelennek majd, arra ösztökélve a szemlélőket, hogy maguk is elábrándozzanak a Hondával közösen megteremthető, jövőbeni életterekről, és osztozzanak az alkotás örömében.