Háromnegyedes, városi felvétel a Honda CR-V elejéről.
Háromnegyedes, városi felvétel a Honda CR-V elejéről.

VISZLÁT, VÁROSI KÖTÖTTSÉGEK!

Az üzemanyag-takarékos 1,5 literes VTEC TURBO motor rugalmasan adja le a teljesítményt. Attól függően, hogy milyen hosszú utakra szeretne indulni a CR-V-vel, választhat a négy- és kétkerék-hajtású változat közül. Utána már csak annyi a dolga, hogy kijelöli az úti célt.

  • TURBÓRÁSEGÍTÉSES TELJESÍTMÉNY

    193 LE

  • CVT AUTOMATA VAGY

    6 fokozatú manuális váltó

Görgetés

Agilis és kezes

A legkifinomultabb futómű, amit a CR-V számára valaha is megalkottunk.

Az új CR-V a zaj- és rezgési szinteket jelentősen csökkentő tervezésének köszönhetően magas szintű menetkomfortot biztosít, emellett sportos és megnyerő vezetési élményt nyújt minden alkalommal. 

Tapadás és úttartás

A könnyebb és merevebb futómű, a vadonatúj felfüggesztések és a Honda legkorszerűbb összkerékhajtás technológiájnak – Valós Idejű Összkerékhajtás Intelligens Vezérléssel – eredményeként a CR-V még jobb teljesítményt nyújt terepen. 

A Honda CR-V futóművének szerkezete.
Háromnegyedes, városi felvétel a Honda CR-V elejéről.

A Valós Idejű Összkerékhajtás folyamatosan figyeli a körülményeket és alacsony tapadás, valamint fokozattabb erőleadást igénylő helyzeteknél, mint például egy meredek lejtőn való felkapaszkodás, esetén avatkozik be.

Turbóteljesítmény

Sportos kiállás, kategóriaelső teljesítmény és kiemelkedő hatékonyság.

Gyorsan reagáló, üzemanyag-takarékos VTEC TURBO motorunk – legyen akár a 173 vagy a 193 lóerős változat – számos könnyű alkatrész felhasználásával készül, ami az innovatív, alacsony súrlódású technológiákkal kombinálva segít az üzemanyag-fogyasztás csökkentésében.

Irányított teljesítmény

A Honda Agilis Vezetést Támogató Rendszerét (Agile Handling Assist) kifejezetten az európai útviszonyokat és vezetési stílusokat figyelembe véve alkották meg.

Közelkép a Honda CR-V sofőrjéről Honda CONNECT használata közben.

A rendszer finom és stabil kormányzással segíti a vezetőt a kis és nagy sebességű kanyarodásoknál. 

Gördülékeny reakció

Az új CVT automata sebességváltónk a közvetlen és egyenletes érzetet nyújt a gyorsítások során. A Korai Visszaváltások Fékezésnél (Early Downshift During Braking) névre keresztelt vezetési segédlet felismeri a lassulást és motorféket biztosít lejtőn lefelé haladás közben. Ugyanez az egyedülálló Honda funkció azonban magas fordulatszámon tartja a motort, amikor Önnek csak egy-két pillanatra kell lelassítania, majd hirtelen fel kell gyorsítania, például előzés során. 

A Honda CR-V hátulja háromnegyedes nézetben, hegyi úton.

Az új CR-V olyan futóműre épül, amely tökéletes egyensúlyt teremt az izgalmas vezetési élmény és a kiváló menetkomfort között.

Első a biztonság

Filozófiánk lényege: "Biztonságot mindenkinek!".

Az új platform nem csupán kivételes teljesítményt nyújt, az "All Directions Collision Safety " koncepció alapján minden irányból védve vannak az utasok. Ez egy egyedülálló karosszériakialakítás, melyet szerkezeti elemek összekapcsolásával hoztunk létre, hogy egyenletesebben oszlassák el az ütközési energiát. 

Energiaelvezetés

Frontális ütközés esetén a motort átirányítja hátrafelé és lefelé, hogy elvezesse az utascella irányából. A neve "ütközési löket technológia" – egy nagyon okos elgondolás. 

Közelkép a Honda CR-V első lökhárítójáról sofőrrel és utassal.
A Honda CR-V elölről.

Biztonsági szabványok

A legmodernebb menetbiztonsági eszközöket magában foglaló Honda SENSING rendszer megóvja Önt és utasait az utazások során.

A Honda CR-V hátulja háromnegyedes nézetben, városi környezetben.

Ütközés Erejét Mérséklő Fékrendszer

Észleli, ha egy jármű vagy egy gyalogos az autó útjába kerül, s azonnal figyelmezteti Önt az ütközés veszélyére, emellett csökkenti az autó sebességét, hogy minimalizálja az ütközés súlyosságát. 

Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer

Vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a vezetőt a kisodródásra, ha az autó irányjelzés nélkül hagyja el a forgalmi sávot. 

Útpályaelhagyásra Figyelmeztető Rendszer

A szélvédőre erősített kamera folyamatosan figyeli az utat, s ha azt észleli, hogy az autó letér az útpályáról, az elektronikus szervokormány segítségével finom korrekciókkal visszairányítja sávjába. Bizonyos körülmények között a fékek bevetésére is képes. 

Sávtartó Asszisztens

Segít a sáv közepén tartani az autót, így még pihentetőbbé és biztonságosabbá teszi a közlekedést autóúton és autópályán, mivel nincs szükség folyamatos kormányzásra és kevesebb energiát kíván a vezetés. 

Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer

A rendszer automatikusan beazonosítja a közúti jelzőtáblákat, és megjeleníti őket Önnek a központi kijelzőn. Egyszerre két táblát képes megjeleníteni. 

Intelligens Sebességhatároló

Az Adaptív Sebességrögzítő és a Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer képességeit kihasználva automatikusan mindig arra a sebességre állítja be az autót, ami az adott útszakaszon maximálisan megengedett. 

Intelligens Adaptív Sebességrögzítő

Ez a rendszer képes megjósolni, hogy a szomszédos sávban haladó jármű bevág-e Ön elé vagy sem, és előrelátóan ennek megfelelően szabályozza a sebességet. Emellett képes tartani a megadott követési távolságot az elöl haladó autótól, így a vezetőnek nem kell folyton korrigálnia a sebességet. 

Adaptív Sebességrögzítő Alacsonysebességű Követő Rendszerrel

Folyamatosan figyeli az elöl haladó járműtől számított követési távolságot, és automatikusan gyorsít, illetve fékez, ha mértéke eltér az előre meghatározottól. Ha az elöl haladó autó állóra fékez, a CR-V önműködően lassít, sőt meg is áll, Önnek még csak hozzá sem kell érnie a fékhez. Ha folytatni kívánja a műveletet, elég finoman rálépnie a gázpedálra. (csak a CVT váltóval felszerelt modelleknél) 

Vissza a főoldalra
Honda

Betöltés...türelmét kérjük.